17

Анонимен

преди 10 години

Lakomo dupe krw ...

16

Анонимен

преди 10 години

Българският банкер в подобна ситуация би напсувал клиентите си и би продължил бавно и величествено да си отпива от уискито.

15

муспи

преди 10 години

В България има около сто хиляди престъпници (серийни убийци - съкратили са българите с 1/3, и крадци в особено крупни размери - обрали са България до дъно). Те не могат да се самоубият, - предлагам да ти убиеме!

14

Мда...

преди 10 години

А българските престъпници... пардон политици вече в продължение на 70 години КРАДАТ ДЕСЕТКИ, ДОРИ СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ОТ БЪЛГАРИЯ И ОЩЕ СА ЖИВИ! Ей затова сме на ТОВА ДЕРЕЖЕ!

13

Анонимен

преди 10 години

Ама тук наистина коментиращите прекаляват с филмите за самураите. Банкерчето си е бил чист измамник той е въртял пари на клиенти с тяхно знание зад гърба на банката. Така сега да видим моралните устои според вас - банкерчето мошенник, клиентите алчни за по-големи печалби, банковата система не работи срещу измами.И кога се самоубива палавника светец, ами чак когато го наклепват лешоядите на банка с цел да си търсят парата.Еми не виждам капка морал във всичко това, ами безпомощен акт на банкерчето

12

Анонимен

преди 10 години

Кога ще ги стигнем японците...? По морал поне.

11

Христов

преди 10 години

До до 3 .А ти ми кажи има ли народ който е владеел нещо чуждо и да не е правил извръщения и зверства? Ето сам казваш,че Якудза е създадена от българи.Така е *** има навсякъде,но тук никой не би ти се извинил /а камоли самоубил /ако открадне толкова пари.На времето дедите ни са си държали на думата и честа,и без да подписват договори са вършели зделки .А сега с една камара документи и подписи резултата пак може да е нулев.А да си личи,че япония е в криза щото тук си личи и то много ясно.

10

Джедай Мастър

преди 10 години

Ако се беше случило в България - клиентите на банката щяха да се самоубият и то след дълги разправии, ходене по институции и данъчни ревизии, защото са имали наглостта да се оплачат. Служителят и близките му щяха да дават интервюта по БТВ колко непорочни и потърпевши са самите те и най-накрая мошеникът щеше да постъпи в икономическия екип на Бареков или Местан.

9

--

преди 10 години

Нещо цифрите не излизат - значи този спечелил 1,1 милиона евро, после загубил 1 милион --> значи пак е на печалба 100 000 ... освен ако с единия милион не си е купил коли, яхти и т.н.

8

prokurora

преди 10 години

Хампуруцумян, Бориславова, давайте вие сте наред!!!

Ето затова Япония успя да се възстанови от тежката война за три десетилетия и да стане водеща икономика в света. Корумпиран банкер излъгал 3 души и се самоубил. Честта и дадената дума преди всичко. У нас корупцията, измамите и престъпността управляват, а думи като чест нямат никаква стойност. Затова и ще си тънем в мизерното блато, ще се натискаме един друг по-надълбоко и ще се оплакваме колко ни е тежък животът. А японците ще купуват нашите къщи и дворове с една тяхна месечна пенсия.

6

Анонимен

преди 10 години

Ей ако наще политици бяха така... сега нямаше да ги има...

5

до 3

преди 10 години

Абе Христов, що говориш наизуст бе душо... има ли чест ... и там има мутри, ***, наркотици, наемни убици и всякакви изврятеняци... може най - жестоката мафия според ЦРУ, която е Якудза българи са я създали. Ти като толкова разбираш от япоски порядки и култура как ще коментираш зверствата на японците в Нанкин (Китай) през 1937 - те са били окупатори и са изнасилвали в продължение на месец 300 000 жени и са избили стотици хиляди. Отделно от 25 години Япония е в криза, инфлация и дефлация...

4

Анонимен

преди 10 години

Оле ,че тея са 20000000 години пред нас!Тук да ти вземат парите се смята за гордост!

3

Анонимен

преди 10 години

Сепуку малко...

2

Христов

преди 10 години

Също като тук,Да ама Не,Tам хората имат чест,а тук кой банкер щеше поне едно СЪЖЕЛЯВАМ да каже?За това японците винаги ще се оправят независимо от ситуацията.А ние ще сме на опашката.

1

Анонимен

преди 10 години

ако на запад бяха с тоя начин на мислене ню йорк, лондон и франкфурт да са опустели и призрачни градове... ех тия японци