49

Гост

преди 10 години

Тази работа само с приказки няма как да се оправи.Трябва да се направи един пълен и фундаментален анализ за основните причини за хроничната и безнадеждна бедност в BG.No.1. Неграмотност на населението и тотално сбъркани социални нагласи ...и отношение към света - към сънародниците и към икономиката.No.2 Невероятният успех на всякакви отрицателни примери на (полу-)криминално забогатяване в BG -от всякакъв род и видNo.3 Компрадорската комисионерска буржоазия, която не защитава нашите интереси

48

Бизнесмен

преди 10 години

Кво ревете че сте бедни бе-нали ви плащам 300 лева заплата!

47

муспи

преди 10 години

Ние сме бедни защото евреите ни отнеха държавата, назначиха ни правителства и ни намалиха за две десетилетия с 1/3. А ние не само че го търпим, а и не смеем да споменем думата евреин, за да не си навредим?!! Докато евреите не почнат да измират от битови травми, отрова в сандвича им, нож в гърба - няма да има връщане от ада. Ще става все по лошо. В бъдещия циганостан евреите ще изпращат турскоарабскоцигански отряди по затънтени планински селца да доизбиват останалите българи.

46

jabo giolov

преди 10 години

vajnoto e da ste disciplinirani i da si plastate smetkite za tok, voda, telefon, gaz, benzin, nafta. da ne gubyat pari monopolistite.vajno e da glasuvate za partiite i evrodeputatite, za da ne zagubyat zaplatite si po 30 000 evra. na vas 50-60 evra vi stigat sa mesec. nito ste germani, nito elini, nito gali.

45

До 32

преди 10 години

Изключително точно и вярно казано. Аз също съм от потърпевшите висшисти от соца.

44

Анонимен

преди 10 години

Бедни сме защото така наречените "десни" като Бойко Тиквата дойдоха и откраднаха всичко което беше градено от Българите. Продадоха и разрушиха всички и за 25 години не можаха да построят абсолютно нищо, само крадене, крадене, крадене, унищожение и заробване с банките. Лъгаха народа че той ще стане богат, а ние реално обедняхме 10 пъти и живеем като през 19 век. Турците не можаха да ни унищожат, но демокрацията успя. Тя уби всичко човешко в хората и ги направи скотове.

43

тя

преди 10 години

А ЗАЩО СМЕ НАЙ - БЕДНИ?

42

Анонимен

преди 10 години

Айде, айде риск от бедност... не можеш да ги спреш на границата по празниците. А бабичките като не им стига пенсията да продадат 1-2 апартамента и ще се сгреят зимата. На хартия винаги сме най-зле.

41

НАРОДА

преди 10 години

До народаАБЕ ТЪПАН, ПРИ КОМУНИСТИТЕ БЪЛГАРИТЕ БЯХМЕ ПОЧТИ 9 МИЛИОНА И ИМАШЕ НЕДОСТИГ НА РАБОТНА РЪКА, ВСЯКА ГОДИНА СЕ ОТВАРЯХА ПО НЯКОЛКО ОГРОМНИ ЗАВОДА КЪДЕТО РАБОТЕХА ПО 10 ХИЛЯДИ ЧОВЕКА, АРМИЯТА НИ БЕШЕ ЕДНА ОТ НАЙ-МОЩНИТЕ В ЕВРОПА, НА ГОДИНА СЕ СТРОЕШЕ ПО 200 КМ ПЪТ, ДУМИ КАТО БЕЗРАБОТИЦА ПРОСТО НЕ СЪЩЕСТВУВАХА. ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ОБРАЗОВАНИЕ БЕЗ ПАРИ. АМА КОСТОВ И ОНЗИ МАЗЕН БАНЯНСКИ СЕЛСКИ БЕК ТИКВАТА ДОКАРАХА НАРОДА ДО ТАМ ДА СЕ ПАЛИ ПО ПЪТИЩАТА С БЕНЗИН, АМА ВЪЗМЕЗДИЕТО ЩЕ ДОЙДЕ.

40

тя

преди 10 години

До къде ни докараха крадливите български правителства при т. н. "демокрация" .Посочете едно правителство след 10 ноември , което да не е крало? Толкова много милионери със замъци и хотели за такова кратко време няма никъде по света.

39

Анонимен

преди 10 години

Тая насрана държава вместо да си изчисти ***, само го забърсва.Толкова се ядосах, че не чух името на жената, която разкъса и разкости България заради правилата при пенсиониране. Трябвало тези, които се пенсионират да не прекратяват трудовия си договор, ако искат и след пенсия да работят. 1) Тъй като много от бъдещите пенсии ще останат да работят, какво се случва на практика-получават и пенсия и заплата, но като пенсионери пътуват с намаление. А безработните си ПЛАЩАТ по най-редовни цени. 2)Какво става с 6-те заплати при пенсиониране ? Ами взимат се! А какво дават на безработни

38

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 27ами за какво изобщо да плащат пенсиони осигуровки, я доживеят , я не до 70

37

Анонимен

преди 10 години

Това е резултат от политиката на всички предатели като суриката Плевнелиев за последните 24 г, в скоро време и майданците ще лапат сандвичи с европейскими говнями , тогава сами ще си бият шута от ЕС

36

Истината

преди 10 години

Депутатите направиха живота на Българина мизерен, за да може той да взима заеми от техните банки или от банки, чиито интереси обслужват депутатите, за да им става роб заедно с децата и наследниците си.Едновременно с това се води и междунаодна кампания за унищожаването на българския народ. Най-пресния пример за това - несъгласието на ЕС да печелим пари от "Южен Поток", където сме в пълното си право да печелим пари от него след като тази част от него е на наша територия.Саботират икономиката.

35

alexander.rangelov.3

преди 10 години

Abe kakuv risk ot bednost ? ta nie sme si bedni ..kakuv risk ? E !? na smotania ostrov Britania kazvat ,che imame sobstveni jilishta i ne mojelo taka ...to i tiah skoro niama d gi ima! Kak mi se iska tova ostrovche da potune ...a sushto drugata *** Usa ! Te puk bili nacia na 200 godini ..ste im doide reda ...niama nesvalena imperia !

34

нерон

преди 10 години

Америка благодари на "животните", които подписаха стотиците изгодни договори за тях."Силен ръст на заетостта в САЩ" - ето това се случва в този момент от другата страна на земното кълбо, а тук четирите животни на АНТИХРИСТ-евреина(СТАНИШКО),хидроинженера(ДОГАН),***(КОСТОВ) и пожарникаря.Те унищожиха България и имат наглостта да стават евродепутати.Те изгониха християните, като ги принудиха да емигрират.Те четиримата са наместниците на Римския император, гонител и убиец на християни-НЕРОН

33

ronaldo

преди 10 години

ei xora radost golama,gordease 4e sa balgarin,nai na kraia i balgaria da e na parvo misto v ciala evropa,a ina4e tia bili takiva a onia onakiva ,kakva e istinata za nishto ne stava me???????

32

Анонимен

преди 10 години

а сега при великата демокрация къде ще работят инженерите след като нарязаха заводите на скрап 1000 завода затвориха а нови не знам да се откриват напследък затварят и ремотекс и Бургаски корабостроителници ! Та България произвеждаше дори и компютри микропроцесори ....а сега дори и домати не можем да си произведем какво да говорим за високи технологии машини съоръжения Не че комунизма беше хубаво а сега е трагедия не знам дали ще оцелеее България

31

анонимен

преди 10 години

видовден ? че то и баба вида не мой ви помогне ...

30

инженер-пенсионер

преди 10 години

След падането на комунизЪма или социализЪма т. н. работническо-селска власт остана с пръст в устата. Работниците бяха свикнали на високи заплати без повечето да ги заслужават и си крадяха от фабриките , а селяните си крадяха денонощтно от ТКЗС-тата. Един хамалин *** и неграмотен получаваше около 400-500 лв. , а лекар, инженер, архитект и всички с Висше образование 120 лв. на месец. Естествено, че такава власт няма бъдеще и пропадна. Сега същите тези вече като пенсионери ходят на манифестации когато ги привика Станишев, но с 200 лв. пенсии , а той милионер . Ето това е истината.