97

111

преди 9 години

Попова- Президент!!!

96

Анонимен

преди 10 години

Абе, защо не настанявате т.нар. бежанци в Драгалевци, в Бояна, Симеоново, в Боженци, Арбанаси, Ганчовец, Делчево, Бръшлян, Яврово, Ковачевица, полковник Чучково, там, където са вилите на известни, заможни българи предишни комунисти, сега правоверни капиталисти, допринесли да дойдат у нас бежанците, ще им помагат , ще ги интегрират, а не като нас да ги гледаме под очи и да мислим, че са престъпници. И тогава Европа ще е много доволна от България, че и осигурява спокойствието, а нашите първенци ще погали по главиците с някое и друго евро.

95

dragko

преди 10 години

Мазна а като полагаше подписите...

94

681

преди 10 години

До Анонимен115 Срам как може да не познаеш великия БОТЕВ!

93

Анонимен

преди 10 години

До БългаринБлагодари за стиховете ,на кой автор са

92

Анонимен

преди 10 години

Розово - столица на България !

91

Анонимен

преди 10 години

попова трябва да е президент

90

?

преди 10 години

Всеки бежънец на Запад е поставен в нещо като 40 дневен затвор най-малко. Докато ти проверят всички данни ( осъждан , затварян, )И накрая ти посочват къде ще живееш - временно! Дават ти временно пребиваващ ! Някой ги депортират обратно !

89

Анонимен

преди 10 години

Боже , до къде се стигна , едно бедно село , да ги натискат , да приемат бежанци !Това не е ли работа на други ?От пазителите на границата - до Червен кръст или правителството ( да си ги постави във вилите си ( имат по няколко ).

88

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен105Не обиждай народа български ,защото много ви търпим такава *** като теб пишещия.Като са толкова интелигентни, защо не отидеш в Сирия там да пишеш по форумите,ми се подиграваш на измъчения народ български.

87

Анонимен

преди 10 години

А ако "посмеем" - какво? Ще ни пратиш шпицкомандите ли? *** и демократката!

86

gogo

преди 10 години

На мен изказванията на тази жена винаги са ми били някак изпразнени от съдаржание. Клишета ,общи приказки , кухи думи само . Неща които или вече са казани или чака да види накъде духа вятара.

85

Анонимен

преди 10 години

Какъв "народ", бе!? Някакви пошли и долнопробни простаци и *** - гонителите от Розово, полухора, слушащи попфолк и наливащи с ракия ***, които не признават нито култура, нито правила, нито закони, нито морал! Хората - сирийците, си плащат наема по всички възможни писани и неписани местни и световни правила, а някакви местни полухора ще ги изхвърлят от дома им! Сирийците, които бяха в Розово имаха много по-интелигентен вид и излъчване от оскотелите от невежество, ракия и пр. ***

84

муспи

преди 10 години

Всичкото зло по света се прави от евреите. Кой прекарва с автобуси диваците от сирийската граница до българската? Турците го искат, но без евреите не могат и да си избършат сополите, остава им само автобусите да са тяхни. Флотилията на мира защо не достигна да Палестина, а се върна посрана?

83

Анонимен

преди 10 години

И искам да ме пратите на границата със карабина СКС ,Глок и много патрони-никакъв черногъцецили арабски *** няма да мине-жив.Това е начина, и няма друг да се оправите с ***.

82

4avdar

преди 10 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ - ПРЕМИЕР

81

Анонимен

преди 10 години

А незаконното преминаване на държавната ни граница трябва да се наказва сурово-или вече забравихте ,че преди 25 години на границата се стреляше на месо.Или вече не сме държава ,както ми се струва.

80

Анонимен

преди 10 години

Аз съм против тези ислямски ***-живял съм с такава смет ,и много добре знам какво представляват.Индийците са същите ,само не ми ги хвалете-*** които говорят английски.не е случайно,че са абсолютно нежелани в Израел-знаят ги какви са.

79

мъка

преди 10 години

Никой да не е посмял да хвърля ПРАХ върху българския народ... Това пък от къде го сътвори?!! Боже, колко мъка има ....

78

платен трол

преди 10 години

Госпожо Попова, не говорете от името на народа, отдавна вие и клоуна президент нямате това право.