19

Оракул

преди 10 години

Спонсор на Атлети дос Мадрид е Азербайджан- ленд ъф файр!!! Леле кво ги чака септември месец БГ юнаците в Баку!!! Ще си тръгнат за летището след мача с автобус 3 а може и четворката да ги закара!!!

18

До lewskar

преди 10 години

Хайде да не сравняваме Моуриньо с Кройф, че нито като философия го докарва, нито като поведение присъщо на треньор на голям клуб.

17

Анонимен

преди 10 години

Аз си помислих, че с бухалки са го трошили, иначе не кликам футболни новини.

16

lewskar

преди 10 години

До АТАКИСТЛичи си че си АТАКИСТ , *** си и такъв ще си останеш.Май само ти не разбра , че Моу не е просто добър а може би най -добрият в момента в света Такъв поглед във Футбола имаше само Кройф , ама ти сигурно си бил освободен по физкултара и много много не са ти ясни нещата , на мама детенце то неможе да си играе с другите , трябва да си хапне закуската. Я ходи на ДЕБЕЛАРИУМ и след това ела малко дате научим на ФУТБОЛ за да спреш глупости да пишеш

15

КиБик

преди 10 години

Само уточнявам, не съм привърженик на нито един от четирите полуфиналисти, но за финала казвам Вамос Атлетико! :)

14

КиБик

преди 10 години

Много шум се вдига около треньорите, Моу загубил, Пеп загубил, глупости. Те изработват тактиката, на терена са футболистите. Пената беше ли номер 4 в света? Ха-ха-ха, със Стоичков, Балъков, Лечков и пр., и аз да съм треньор, и аз ще съм велик, оставям ги да си играят играта и гледам умно от тъча. Или с Меси-Иниеста-Чави. Какво е виновен Моу че трима защитници не могат да изчистят топката, или че Ето'о направи тая *** дузпа, или Пеп че Манджукич си изпуска човека и въобще гледа мача отблизо?

13

shampi

преди 10 години

Браво на Атлетико много добър мач направиха! И финансово спечелих от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт:wincity.hit.bg

12

Анонимен

преди 10 години

Атлетико потроши хАвтобуса на хМоу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11

men

преди 10 години

а на рамос и пепе им пожелавам ракиши от диего коща, защото животното е способен на това.

10

men

преди 10 години

диваци, маниаци, хуалигани, как ши трошите буса на моу ве ей, вандалерос. :-) цяла европа е с вас, смачкайте реал фалит и руналдинха.

9

Анонимен

преди 10 години

Няма смисъл даже и да играят- да дават купата на Реал, понеже дюшеците ще им легнат като за световно. От *** номера вече ми писна даже и в любимия ми спорт.

8

Анонимен

преди 10 години

Атлектико е шампиона! Чаршафите нямат шанс.

7

Think

преди 10 години

Тоя финал испанския всяка година го гледаме....На 24 няма даже да си губя времето с тоя мач

6

Анонимен

преди 10 години

Днеска бой ядоа и бяха поставени заслужено на мястото им (в 3-та глуха), двата най-противни отбора в съвременния футбол-комунистическото отроче- ЦЕКА СВИНСКА и олигархичното отроче- КЕКСИ ЛонТон! ЕВАЛА ,голем кеф ,настават безкрайни празници!!!

5

АТАКИСТ

преди 10 години

Много се радвам, че му е.аха майката на Жозе...най- противния надменен *** в треньорската гилдия! От друга страна все си мисля, че *** на РЕАЛ ОТНОВО ЩЕ ИМ ЛЕГНАТ. Дано да греша. Но ако има някой който да подари 10-та титла на Реал в ШЛ, то това е единствено Атлетико на един финал в този турнир. Поживм увидим след 3 седмици.

4

Станимир

преди 10 години

Английски отбори не трябва да играят в Европа, само сваля нивото :)

3

Азербайджанец

преди 10 години

Дюшекът ми е... Land of fire!

2

Анонимен

преди 10 години

Ha-ha.Mourinio!

1

Жозе

преди 10 години

Браво !Ще се гледа класен и красив футбол.