231

луд умора няма

преди 10 години

Ами,еврейски ***,топлете се на едрите си банкноти бе.Може да произвеждате с тях и електричество и пластмаси.Хайде,давайте.Нали сте ербап вярно американско пуделче.То да не е, като да си играете с нас и такива,като нас.

230

Ivan

преди 10 години

До АнонименЕ,sorry, тогава четете Енгелс!

229

Анонимен

преди 10 години

До Иван Иванчооо ,Иванчооо Маркс е описал основитер принципите и законите на капитализма ,но не е писал как ти да живееш при комунизма.

228

Отлуната

преди 10 години

Европа все повече започва да прилича на България - ще си запали къщата, за да изгори на Русия плевнята.

227

АБВ

преди 10 години

Удивена съм от прозрението на тоя "умник"!Просто е открил топлата вода.

226

Алекси

преди 10 години

До Анонимен 199 /в момента/Питай всеки психолог и ще ти бъде отговорено, че написаните от теб данни еднозначно говорят, че си пълен комплексар. *** с рудиментарен размножителен орган. Такива умножават обикновено по елементарна константа - в случая - Лудолфовото число (Пи). Я да сметнем - 8.5 см! Смях! Скрий се и не се показвай! Добре, че вече няма обществени бани...

225

Иван

преди 10 години

Само тези, които не са работили а само гостували в Америка, могат да я обичат. Живот няма там, само тежка работа, медицината е много скъпа, човек на човека е вълк и т.н. Четете Маркс, всичко, което е писал за комунизма, се оказа лъжа. Затова пък всичко за капитализма се оказа истина!

224

Ivan

преди 10 години

До МъкаEast and west, home is the best. East and west, west is the best.

223

Мъка

преди 10 години

East and west the home is best се казваше в поговорката обаче преди 25год един комшия ми я каза в неговия вариант- East and west the west is best. Ами това правят от 25години младите та дори и старите-обезлюдяват БГ.

222

Анонимен

преди 10 години

Задокеанските тарикатчета до сега само се базикаха с Тошква прилагайки санкции от които на никой не му дреме.Обаче измекярите в Брюксел са готови да си отрежат сами клона на който седят за да ги заболи този пат в Тошква т.е. да демонстрират солидарност с масоните и юдеите.

221

UFSY

преди 10 години

... чета и си викам... Викнал крадеца: "Дръжте крадеца!"...

220

Анонимен

преди 10 години

значи,ако не беше българската кирилица,сега руснаците щяха да пишат на иврит и да са ***

219

Анонимен

преди 10 години

кой обича сащ,просто там е по добре и там отиват младите българи,на никой не му се живее в *** като русия,толкова е просто.по същата причина и стотици хиляди руснаци заминават за сащ.

218

Анонимен

преди 10 години

Какво ви е направила Русия та я мразите, и какво САЩ та ги обичате, айде кажете ми?

217

БСП и ДПС вечна друж

преди 10 години

След като се промени баланса в черно море и русия установи пален контрол над украина и приднестровието ,За да се възстанови този баланс турция да установи същият контрол над Бг много лесно и отвътре без сила но с помоща на протурската партия на Доган.

216

читател

преди 10 години

ПРЕПОРЪЧВАМ НА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ИНТЕРНЕТ ДА ПРОЧЕТАТ ''БГ НАУКА В СПИСАНИЕТО БРОЙ 66 от 23.04.2012 СТАТИЯТА''СТАЛИН УБИЛ ДИМИТРОВ'''.

215

Анонимен

преди 10 години

в руските земи през 11-12 век е имало три възможности за писменост, кирилица,гръцки и иврит.иврита идва от аварския хаганат и огромния брой юдейско население. ако не е била българската книжнина те със сигурност сега щяха да ползват гръцката азбука или иврита.за голямо неудоволствие на руските историци,световната историческа наука е категорична по отношение на българския произход на кирилицата

214

Анонимен

преди 10 години

руснаците масово си изнасят парите в чужбина

213

румен221

преди 10 години

ЕС обърка всичко в Украйна и сега заемите са след дъжд качулка- МВФ одобри 17,1 млрд. долара помощ за Украйна, съобщава ВВС. Заемът е обвързан с изисквания за икономически реформи, повишаване на данъците и цените на енергията.Миналата година президента Виктор Янукович и Русия договориха заем от 15 млрд. долара. Договорката отпадна след преврата- Ако тогава ЕС беше дал своята част от парите СЕГА УКРАЙНА ЩЕШЕ ДА Е ЦЯЛА! Единственото правилна решение (за ЕС) е Конфедерация УкрайнаКолкото по-бързо толкова по-добре! Време е Евроидиотщината да спре!!!.

212

Анонимен

преди 10 години

дали сме им азбука на тия неграмотници ,те я крадат и обявяват за своя.дали сме им книжнина,християнство. ние сме първата славянска християнска държава едновременно с това и със своя писменост. тия неблагодарници ,ако не бяхме ние сега щяха да пишат на латиница или на иврит