10

АНОНИМЕН

преди 10 години

Добре не влизат тези от Герб ,и без друго Кюстендилската слива се разтърка и прегракна да командва кой да говори и пита .Това не е парламент ,а цирк.Първите ни депутати заедно с бай *** такова шоу не са правили.

9

Анонимен

преди 10 години

Най-*** е че няма нормална прокуратура и съдебна система, която да си върши работата. Колкото осъдиха Масларова за откраднатите 11 милиона, толкова ще осъдят и тези. Лошото е че откраднатите пари не отиват в реалната икономика, а се харчат за лукс и к*и!

8

Анонимен

преди 10 години

Няма страшно - така беше и по-рано: 1923 година неуспешно, 1944 успяха!

7

Анонимен

преди 10 години

С Борисов дойде и края на демокрацията, от тук нататък докато има и един гербераст в парламента простотията ще е над всичко и такива мишки като Тиквата ще се сравняват с Христос, ако това се бе случило в друга страна този човек щеше да бъде завинаги отхвърлен от политиката и обществото въобще. Затягайте си коланите, сейте си картофи, нека висшистите да стават овчари, с простия селски бек винаги ще бъдете *** на Европа и ще мизерувате за да може други да си го клатят.

6

Анонимен

преди 10 години

Пак ли тиквениците ги няма, и като говорим за пари Бойко Тиквата да излезе и да обясни къде са милиардите от фискалния резерв, къде са милиардите от здравната каса къде са крадецо, кажи??? Не стой всеки път нас**н щото окраде и народа и държавата. Колко много години ще са нужни да се намери работа за 400 000 Българи, които ти Тикво бездарна остави без работа. Мръсен наркотрафикант, господ ще те съди изчадие адово.

5

Анонимен

преди 10 години

хайде закривайте го този цирк ОСТАВКА И ИЗБОРИ

4

никакъв отчет

преди 10 години

Депутатът от ГЕРБ Андонов поискал да узнае как точно ХУНТАТА е откраднала 20 милиона и "Очаквано предложението на Андонов беше отхвърлено от мнозинството." (разбирай: от режима на ХУНТАТА.) И правилно - простия мат'рял няма право да знае как се крадат парите му, важното е "лошият" Бойко да не е на власт и да не ги страхува!

3

Анонимен

преди 10 години

абе оставете комунистите да поработят като за последно бе, така или иначе повече няма да ги изберат да управляват :D

2

ganeca

преди 10 години

До 1БСП обяснения не дава как разходва парите.

1

БСП

преди 10 години

??????????????????????????