80

Анонимен

преди 10 години

самите вузове обезцениха висшето образование.измислиха сложни наименования на обикновени професии някои от които човек работи временно и издават дипломи за тях срещу заплащане.скоро ще има прием за оператори на уреди за абсорбиране на земни частици.

79

Анонимен

преди 10 години

Всички частни вузове са перачници на пари,не дават никакво образование и трябва да бъдат закрити.Това е.

78

Анонимен

преди 10 години

Обучавайте *** като не харесвате българския студент, българския работник, обучавайте ги и ги наемайте на работа, искайте им 3 езика, 25г възраст, 10г. опит по няколко специалности, перфектен външен вид, способност за работа под стрес, 12 часа, събота и неделя, пълно отдаване на работата и вършене на 5 длъжности с 300лв. заплата. Честито ви нови квалифицирани кадри на всички вас пожизнени българоубийци!

77

Анонимен

преди 10 години

Такъв брой вузове са рай не само за Айшетата,но и за преподавателите,много от които пристигат от средното образование,попреписват няколко лекции от тук от там и вече чакат мига в който ще бъдат повишени в административно или научно звание.А какво да кажем за цели фамилии от преподаватели?!Мама и татко се пенсионират и на тяхно място с прекрасен начален старт застават децата им.Носители на същата фамилия и възможно най-много активи наследени от родителите.

76

Анонимен

преди 10 години

Многобройните университети са рай за всички Айшета от планинските села.Може да не могат да четат и говорят добре български,но ще получат диплома.А оценяването им е достойно за карикатура.Представете си няколко коли с отворени багажници,пълни с месо,зеленчуци и плодове,а пред тях стои преподавател със студентска книжка в ръка и преценява на каква оценка отговаря съдържанието на багажника.И накрая да кажа,че казаното до тук не е измислица,а е по разкази на самите "студенти".

75

Анонимен

преди 10 години

А бе българи юнаци, кога ще се вдигнем да ги изтрепем тия душмани, дето слушат какво им се нарежда от Брюксел и Вашингтон!?

74

111

преди 10 години

Защо нали хрантутим *** ще чакаме те да учат и изграждат специалисти. При тях демографски срив няма, само че и акъл няма.

73

Rumen

преди 10 години

Ехо държавата. НЯМА ИТ СПЕЦИАЛИСТИ? При средна заплата от 2500лв за човек.

72

Всичко е закономерно

преди 10 години

Все пак вузовете доведоха до демографската катастрофа с отношението си към трудещите се и към физическия труд.Така вузовете съсипват и държавата....То не става само с привилегии за висшистите и незачитане на останалите.Който е учил схваща каква е ролята на вузове и правовата система в този и вид за демографската криза.Както е казано всичко идва от главата.А главата е вузовете и съдебната система.

71

Анонимен

преди 10 години

Като знам какви младежи простаци-чалгаджии влязоха в университетав последната 1-2 години... Какъв елит ще имаме след няколко години... Не че сегашният става - те са ***, но поне образовани. Тези сегашните млади книжовен български език не могат да ГОВОРЯТ, камо ли писмен да владеят. Какво говорим за по нататъшно усвояване на знания в различни специалности.

70

Анонимен

преди 10 години

59.000 потенциални първокурсници, ама 65% ***, а те не завършват 4ти клас, какви университети ви гонят? отделно, 70% от младите заминават за чужбина. скоро няма да имаме нужда от вузове и феодални старчета. и без това за нищо не стават. я се пробвайте с 'гениално' образование от нбу или нещо подобно да почнете работа в чужбина...

69

Патриот

преди 10 години

Куцо, кьораво сакато.....всичко студент...Празни глави, не могат да си напишат името без правописна грешка...студент.Две изречения логически не могат да родят...студентНа две овце, сеното не може да раздели...студент...Всичко студенти...и докога?Не знам последните години, някой да е искал да стане студент и да не е станал....Простотия до шия...и какво очакваме....Преди 15 години, се спуквахме от учене, за изпити,сега той не знае кога е изпита му,щото и да знае и да не знае..все го е взел

68

Мей-мей

преди 10 години

Нищо страшно и ужасно няма в тази новина.Страната е пълна с пвевноуниверситети,от които никой няма нужда.Не може всеки втори да има някаква диплома за висше образование.По добре подкрепете средното образование,и то това,което дава реални професии.

67

Енчо

преди 10 години

20 години "демокрация" ще направят така, че след 10 години всеки втори *** ще е вишист :-) Трагедия! Направихте това, което турците не успяха за 500 години - унищожихте България!

66

Анонимен

преди 10 години

В момента да отглеждаш деца си е лукс. Не всеки може да си го позволи.560лв за детската градина на малкия

65

ppp

преди 10 години

Тцтц 2004 се борехме 5-6 човека за едно място. Иначе казарма.

64

men

преди 10 години

Важното е, чн се стимулира *** раждаемост. Но малките брат'чеди дори и на училище не ходят.Държавата се саиоизяжда от 24-5 години!

63

на?път

преди 10 години

Не беше ли 2 думи?:)

62

Анонимен

преди 10 години

нароилите се университети са продукт както на алчност,защото са машини за пари,така и на глупост.също както апартаментите и други неща.познавам семейство с 4 апартамента и едно дете,което замина за чужбина. 52 вуза за бг,хиляди професори и доценти,наливат от пустото в празното,това е лудост

61

777

преди 10 години

в някои вуз-ове приемат дори с 2ки