82

Гацко

преди 10 години

Така трябва да бъде, това е България все пак. Каквото и да си пишете в Интернет пространството, това е положението. Или свиквайте, или се самоубивайте, но не емигрирайте, защото е много лошо :-)

81

Анонимен

преди 10 години

Ауди А4 и BMW с газ през нощта по булеварда ...какво правят? ами гонка много ясно!къде? - на бул. България разбира се!обаче става малък проблем... "-Тате, какво да правя?""-Стой там сине ще оправим нещата" отговаря таткотокакъв е таткото - прокурор разбира сеи малките деца знаят каква ще е присъдатаизвод - пазете си близките, особено през нощта, мамини и татини синчета убиват по невнимание!!!

80

Анонимен

преди 10 години

бащата на подсъдимия е прокурор. хахаххахаххаа

79

селски карач

преди 10 години

Мдаа на прокурора чадото е по равно пред закона.Затворите са места,където изтърпяват наказания редови кокошкари и ***.Там няма политици,полицаи,съдии и родата им.Сигурно има изключения,но не са много и са с минимални присъди.Хвала вам ***.

78

ХМ

преди 10 години

За две убийства справедливата присъда е три години условно,защото прокурорския син бил с чисто съдебно минало за дългия си живот.Звучи гротескно,но напълно по български

77

Yoyo

преди 10 години

Да отиват в Страсбург

76

А.... Анчето

преди 10 години

Темида я опънаха още един път.

75

Евалата бе...

преди 10 години

Както каза видния другар , серГЕй , важно е, че вече няма страх..... от правосъдието.....Хайде сега за убиеца на майката и детето в Джебел да постановят още по-справедливата присъда ПРОБАЦИЯ. *** продажна аз да Е** , ваща ******** ****** ***** *****Самоцензурирам се , че и тук , както на всякъде истината се ТРИЕ!

74

БОГ забавя , но ....

преди 10 години

"Защитникът им все пак смята, че съдът е бил безпристрастен."Е как да не е безпристрастен ? Безпристрастен е разбира се!Това ако беше Гошо от Люлин с жигулката , поне 15 години не му мърдаха , ЕФЕКТИВНО!Браво на безпристрастната , независима и феноменално справедлива Българска съдебна система. Поздравления другари и дано следващия път синчето на някой прокурор или съдия отнесе цялото Ви семейство , а Вие останете инвалиди за цял живот и вашите колеги му дадат справедлива три годишна условна.

73

до 74

преди 10 години

Абсолютно сте прав/а г-н или г-жо. Смърт за съдията постановил това безумие! А този адвокат - да върви по дяволите!!!!

72

убит за убит

преди 10 години

Двама убити за двама убити! Време е да се възстановяви смъртното наказание и око за око зъб за зъб!

71

da be

преди 10 години

Наказанието е 3 години да не убива с колата си друг защото иначе ще го вкарат за 3 години ??? Нали такава е идеята на "условната" "присъда".

70

nnvgnn

преди 10 години

Срам! Поредното доказателство, че в България правосъдие има САМО за кокошкарите! Срам ме е!

69

атила

преди 10 години

Дано прокурорския син Бисер Андреев умре в страшни мъки!

68

Справедливост!

преди 10 години

Съд до дупка,по максимума,за този!А за бащата и колегите му-навързани като свински черва,и омотали се около гърлото на обикновения *** от народа-смърт!За да не си помислят след това други като тях да издевателтстват над НАРОДА!

67

Анонимен

преди 10 години

Най ниско-рисковият начин да очистиш някой. Направо полу-легален!

66

Педро

преди 10 години

Аз казах ли ви, че само да изгоним един път ГЕРБ от властта и всичко ще си е по старому? Ето че не ви подведох, матряле мой.

65

СМЪРТ НА ХУНТАТА!

преди 10 години

Чакаха комунистическата ХУНТА да дойде на власт и решението беше предрешено. Това защото страхът от ГЕРБ вече го няма!

64

До turk

преди 10 години

Много си прав пич, много! За съжалаление, но пък и тази красива природа я заслужава някой по-борбен народ, който не мисли само за кюфтета и как да прецака другите! За съжаление българския народ много оскотя и скоро ако не дойде някой силен лидер като Путин го закъсваме. Емигрантчетата са станали още по-бездушни животни и хич не им пука за България и народа. Закривай!!!

63

Килъра

преди 10 години

Така е в американо-турската колония! Сигурно пак риснаците са ви виновни а роби? Малко ви е според мен, тепърва почва *** инвазия. Дерзайте!