17

До 14

преди 10 години

В твоя виц не се уточнява кога се е случила случката. Ако е било преди сватбата, не се брои за изневяра. Когато се е занимавал с "русата", може още да не е познавал бъдещата си съпруга. :)

16

ДИДо

преди 10 години

"Трябва ли да признаете изневяра и как"И да признавате и да не признавате, то личи .Жената се усмихва повече и започва да се поддържа : фитнес, диета, нови готини дрехи .Вие си мислите, че го прави за вас, пък то било за друг орач .Ако новия има повече пари от вас, скоро време ще ви кажат, че любовта се е стопила, защото не и подарявате скъпи подаръци и ЧАО .

15

Анонимен

преди 10 години

Значи, статията е меко казано странна. По-важният въпрос е трябва ли да се изневерява, струва ли си?

14

Семейна идилия

преди 10 години

Връща се мъж от командировка и вижда жена си на калъп със съседа. Мъжа....не мога да повярвам на очите си. Съпругата....скъпи, не вярвай на това...окото лъже !

13

Мнение

преди 10 години

"Трябва ли да признаете изневяра и как"- Скъпа, виждаш ли онази русата ***?- Да!- **ал съм я!

12

анонимен

преди 10 години

Изневяра не се признава, това няма как да не нарани другия завинаги. Който "се измъчва" и иска да признае /според статията/ просто иска да прехвърли и този товар върху партньора си. А той явно е натоварен достатъчно, щом другият има време и желание за изневери.Има една приказка - "Признат грях - грях и половина", вярна е.

11

До 7. Зет

преди 10 години

Ти забрави да обясниш за жена си ?-Която спи с БРАТ ги , и се чуди какво да прави баща ти !Страхотно семейство сте , много се разбирате !!

10

7

преди 10 години

Мама ме учеше,че минава ли конеца,...не се признава!И така си е!Ама сега зад океана няма конец и няма време за губене!Скачаш и признаваш,че всичко е свършило,че то време не остана-един живот се живее!Няма какво да се лъжеме!Опъвай конеца!:)

9

Анонимен

преди 10 години

До7. Като си *** , не го споделяй !

8

Анонимен

преди 10 години

Като се отървете от чувството си вина, ще се отървете и от партньора си ! Вместо да се отървете от навика си да изневерявате !

7

Анонимен

преди 10 години

Дали трябва да си признавате? Поучете се от Плевнелиев! Той никога не признава за офшорките си и палатите, дето е построил в Гърция, в Бряг на слоновата кост и къде ли не още.

6

ЗЕТ

преди 10 години

За сега съм оправил тъщата и бълдъзата и то по няколко пъти! Не му мислих много,щото ме гледаха с едни такива погледи,влажни и подканящи сякаш и шестото чувство не ме излъга! От приказка на приказка и оп....сборихме таралежите! Сега и дядото ме гледа по така,ама не знам какво иска и за какво намеква!? Чудя се кво да го правя направо........

5

...

преди 10 години

niamam takiva temi , predpo4itam monogamiata i li4nia brak

4

шведска тройка

преди 10 години

Изневяра съществува и като парафилия: жената е домина, прави "шведска тройка"- в ролевата игра се включва трети мъж, при което жената изневерява на титуляра си в негово присъствие, като същевременно го унижава.

3

Анонимен

преди 10 години

Ама аз питам дали е изневяра а не как се прави.

2

Румбо

преди 10 години

До Анонимендo 2 Не знам дали е изневяра,но уважиш ли тъщата,ще се радваш на спокойствие и мир в къщата!Само че трябва да стане внимателно и все едно инициативата излиза от нея.Също и в подходящ момент.Иначе ефекта е обратен.

1

Народна мъдрост

преди 10 години

Статията вероятно е по материали от чуждия печат.Знае се, че у нас, в старите патриархални времена, когато на дъщерята е предстояла сватба, майката й давала съвети за бъдещия брачен живот. Изневяра, разбира се не се предвиждала, но все пак имало съвет /пословичен израз/ и за такъв случай: "И на капия да те хванат, да не признаваш!"