32

krum manov

преди 10 години

До Анонимен edin razumen komenta..vsichki jurnalisti v bg sa tolova prosti ......kakvoto im se naredi tova se pishe ........germanskia biznes -pulni gluposti..shtoto predi 2- 3 godini bi znesa v bg procuftiavashe i vsichki se kupehme v pachki po stotachki

31

seribi

преди 10 години

pogrebalnia bg biznes e s mega rast, vodolaznia biznes, kolesarskia biznes, pojarnikarskia biznes, proizvodstvoto na ogradi i reshetki, katinari, kluchove, verigi, sindjiri, rast v policiata ima - koi da gleda ekranite otmnogoto kameri, garajite - ai, ai,ai, recyclinga - ai,ai ai, magazinite za rezervni organi imat rekorden rast, proizvodstvoto na kovchezi - ai,ai,ai.modno obleklo i dekorirane za pogrebenia, krematoriumite.proizvodstvoto na dokumenti akt za smart, tamyan, svesti - mega rast!

30

men

преди 10 години

какви са тези минуси бе ***? пак чакате некой германец да доде да прави псевдо инвестиции, да ви определя политиката, да ви дава "европейски" заплати, да ви даде пари за магистрали, пътища и мостове, да ви изчисти двора, да ви направи деца и т.н. и да си тръгне със всичко ценно останало по пребедната ни земя. клоуните по долу, заслужавате си съдбата.

29

Бинко Сланинко

преди 10 години

Ами с този *** чалгаджийски народец, кьдето само плющене на гюбеци, йебане, телефони, астри, ***,планета тв, тарикатски номерца, как няма да западне...

28

Анонимен

преди 10 години

'Бизнес средата в BG се влошава, твърди германският бизнес'Не германският бизнес а оня *** Прокопиев го твърди.Гледайте от къде идват 'новините'.

27

Анонимен

преди 10 години

Много показателно за настоящите упраляващи !

26

do 26

преди 10 години

pi4 q pogledni kakvo to4no e evropa en.wikipedia.org/wiki/European_Union ! Maj si e bash edna dyrjava!

25

до 26

преди 10 години

Европа на практика е единна държава! Замисли се, след като може свободно да отидеш в Германия, да учиш, работиш и зимаш помощи там! След като може с българска фирма да упражняваш свободно търговия по цялата територия на ЕС! След като няма граници, и се въвежда еврото, общ парламент, а скоро и общ законодател и обща войска! Мислете преди да пишете!!

24

до №26

преди 10 години

Европа ще стане една държава колкото и да не им се иска на руснаците и хамериканците! Европа вече се разглежда като едно цяло, предстой въвеждането на единна законова рамка, единна валута, единна армия и един общ официален език които да се изучава задължително паралелно с локалния! Европа има единен пазар, и единен суверенитет! Европа е повече единна държава от Русия например, където има няколко вътрешни войни! Всеки гражданин на ЕС има еднакви права, българите сме Европейци, свикнете с това!!

23

...

преди 10 години

Ми така става като ни управляват турци и комунисти! То пак добре, че има държава БГ още! Как още тая *** не ни е продала още не знам!?

22

до №23

преди 10 години

"България се самопогребва обръщайки гръб на Европа ! Европа е най - богатата и най - културната държава в света! "Да баце. Нема проблем. Европа е държава, щом си казал :))))

21

не син

преди 10 години

"Бизнес средата в BG се влошава" ! Бре,каква изненада ! Управляват гей,турци и психоболен,а за следващ премиер чака Л***йнеков !

20

Анонимен

преди 10 години

Авторе, от чисто любопитство - какво ти пречеше да напишеш "Бизнес средата в България..." вместо "Бизнес средата в BG..."?

19

Анонимен

преди 10 години

България се самопогребва обръщайки гръб на Европа ! Европа е най - богатата и най - културната държава в света!

18

от 7

преди 10 години

Плюете ли ме, еврейски ксенофоби, подчинени на "богопомазаните" от Израел?

17

Анонимен

преди 10 години

Да се държат дисциплинирано като в Германия и да не крадат - не е сложно! Редовно да оповестяват на кой колко са "снесли" и продължават да снасят и нещата ще се поизбистрят - господа германски бизнесмени!!!

16

Анонимен

преди 10 години

Износът на Германия за 2003-2013година е 11, 89 трилиона долара. Само на Германия, не на цяла Европа. Износът на САЩ е 11, 38 трилиона долара. Износът на Русия е 3, 43 трилиона долара. Като 75 процента от износа на Русия е от нефт и газ тоест стока, което не изисква никакви особени умения, производителност и технологии.Брутният Вътрешен Продукт на Русия е по- малък и от този на Германия / 3,6 трилиона/, и от този на Франция /2,7 трилиона/, и от този на Обединеното кралство /2,4 трилиона/ .

15

Анонимен

преди 10 години

Държавната машина смаза бизнеса в България, затова сме толкова бедни! Където няма бизнес няма и пари! Погледнете само статистическите данни! Проблема на България е руския модел по които се управляваме! Олигархия разграби и унищожи малкия и средния бизнес с помощта на държавния апарат! Всички блага се концентрират в една група, упражняваща диктат! А колкото до Германския бизнес, него не го гледайте, той е нещо непонятно за нас! Там хората на друго еволюционно равнище !!

14

men

преди 10 години

не остана за лапане ли бе швабските ционистки ***? да не дземе да се чупи гърбината на камилата. че и не останаха бачкатори у бегето, всичко живо се изнася, кой ще ви работи за без пари? най добре се оплачете на баба си шмеркел и и кажете да скръцне пръцне на шебек обонго и може мвф и световната банка да ни отпуснат заемчета да има за немския бизнес... а ние продължаваме да чекаме българския орбан.

13

HETO

преди 10 години

Средата се влошава по много причини:- слаби управляващи, които не знаят, какво да правят и как да пресладват интересите на страната- слаб народ, който не иска да се образова и да се развива постоянно- чревоугоднически народ, който гледа да си направи кефа, вместо да ражда деца- народ без капка патриотизъм, който плюе по всичко родно, и все гледа в чуждата паница, и си мисли че там е по-добре.