412

Анонимен

преди 10 години

За разлика от минчуовото Оги, повечето българи не се страхуват от Русия!Страхуват се тези бивши и настоящи държавници в страните от Югоизт-а Европа,които направиха от гражданите си заложници на местни новоизпечени капиталисти,или по неволя обслужващ персонал в ЕС.Пък Баронеску бил много твърд.Ще омекне за нула време!Никакви Пейтриът,изтребители и натовски войници/американци/ няма да го спасят!Да не се прави на ястреб,че ако го напънат- ще му се видят тесни земите на Дракула!

411

Анонимен

преди 10 години

КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА ТЪЙ МОГЪЩА НА СВЕТА ТЯ Е НАШАТА ОПОРА ТЯ Е НАШТА ВИСОТА. А ЕВРОгЕЦИТЕ ДА ГО ДУ.Т.

410

Анонимен

преди 10 години

А ние се радваме на моща на Русия и на нейния ПРЕЗИДЕНТ! Еврогейците ДГД!

409

Анонимен

преди 10 години

Май Западна Европа се страхува доста повече.

408

Стефанов-Странджата

преди 10 години

Как си позволява Империята на злото САЩ да поучава?!?Съсипахте Ирак, Либия, Сирия, избихте 7 милиона виетнамци, единствената страна сте ползвала ядрено оръжие срещу мирно население, и понеже една бомба не ви беше достатъчна, метнахте 2.Защото сте големи демократи и човеколюбци.

407

Анонимен

преди 10 години

"Източна Европа се страхува от мощта на Русия"- пълни глупости- аз не се страхувам. Бесен съм ,че Хомо съюза ни счита за *** и провинция на света.

406

Ами

преди 10 години

То си е за страх...!

405

D:

преди 10 години

От Русия се страхуват само продажниците управляващи в източноевропейските страни а не обикновените хора , демек тези които се облажиха с милиони от разграбването и унищожаването на икономиките на тези страни ! Обикновените хора страдат от безработицата и всеки дал им работа е добре дошъл ! Русия не само обещава но и дава помощи и работа , докато EU и USA само обещават ! Пример за това е и България отказват се всички Руски проекти като скъпи и неефективни а от запад само пазарлъци и празни обеща

404

ЛГТГТГТГП

преди 10 години

само като видиш кой е от България. Жалко за Шпигел, колко се срути.

403

Анонимен

преди 10 години

Русия е добре дошла. Не може да те е страх от брат ти. Страх ме е от хищната наглост на американците, които нямат какво да търсят на 10 хиляди километра от Америка.

402

Ренета Инджова

преди 10 години

"България е обречена на комунизъм"

401

Иван Пешев

преди 10 години

Да страхуваме се от мощта на Русия, но повече ни е страх от алчността на САЩ.

400

Анонимен

преди 10 години

Какви ги говори румънският президент Бъсеску...

399

Анонимен

преди 10 години

Да живее Русия!

398

анализ

преди 10 години

Да добавя ощ: мнението му беше че, това разбира се е неизгодно за Европа - пренасянето на енергия през океана ще е много по-скъпа, няма инфраструктура и т.н. Но е време европейците да направят жертва и да помогнат на щатите, благодарение на които са имали десетилетия сладък и богат живот, сега е редно да направят нещо в замяна и да запазят системата на пертодолара.

397

анализ

преди 10 години

продължение:...Европа трябва да се свърже тотално с щатите и напълно да скъса с Русия (никаква газ, 0 търговски обмен, желязна завеса), общ Евроатлантически Съюз, енергоносители в Европа да идват САМО от америка и никой друг.Как да стане това и защо чрез Украина - ами защото през нея минават всички тръби. Прави се хаос, Русия се провокира и рисува в цветове от времето на студената война ...цЦелта е европейците да склонят да доставят енергоресурси само от америка и да отрежат Русия.

396

анализ

преди 10 години

Четох някъде анализ на ситуацията в Украина, от бивш американски дипломат. Накратко, щатите имат огромен дефицит (17трлн), който може да се "изплати" най-лесно с голяма война. Но войната е изпепеляваща за всички и с неизвестен край, затова се избира "мирният план": За стопяването на дефицита и дълга е необходимо огромно разширяване на американския пазар, каквото е в състояние да даде само Европа!Нищо лично срещу Русия, но Европа трябва да се свърже тотално с щатите и напълно да скъса с Русия

395

Анонимен

преди 10 години

"Източна Европа се страхува от мощта на Русия" ха ха !Това го е писал западняк, дето не знае нищо за слвяните и тяхната история!Западна Европа се страхува от мощта след обединяване на славянските народи!Това разделяй братята и владей го знеме! Византинцийте са ни го прилагали вече!

394

111

преди 10 години

Не симпатизирам нито на Русия, нито на Запада, но ако трябва да предпочитам два модела на поведение и държавност, предпочитам по- твърдата политика от ***, либерализма и меките китки на Запада, които го водят до собствения му и до нашия свършек.

393

Кокоро

преди 10 години

Казват ни ,че русия е агресивна,империалистическа сила, а НАТО загрижен да се противопостави на Руската заплаха.Аз обаче вчера погледнах световната карта и намерих много страни в близост и граничещи до Русия,които са членки на НАТО - военния съюз на САЩ ,бомбандирал и атакувал много страни в последните 15 години.Не успях да намеря никакви страни в близост до Америка, които да са част от руски военен съюз.Нито път да има руски военни бази или ракетни установки в страни в близост до САЩ