8

БУРГАЗЛИЙКА

преди 10 години

А НА МЕН ВЕЧЕ МИ СЕ ГАДИ ОТ ТОЗИ ДЕЯН ДОНКОВ. МНОГО Е ПОСРЕДСТВЕН.

7

Мими

преди 10 години

Защо не се наслаждавате на предаването, а само дърдорите, и да ви светна Къци окепази тотално парчето на Фреди - направо ми прилоша от него този път.

6

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Напъва се...жената Нети,талантлива е,но такива като нея в това...шоу са почти...всички.Честно казано,не ми хареса,как представи Барбара Стрейзънд;не като визия,а като...пеене.Много...класически пее Нети,липсва й умението да влезе в душевноста на певеца и това си...личи.За мен победител е Невена,защото се справи с много труден образ...успешно;наистина бе като...две капки вода.Дали е нагласено класирането -до някъде и то е за първото...място.То има ли нещо в Кривунделово,да не е...изкилифинчено.

5

diavolcheto

преди 10 години

Да-а-а, и на мене вече ми омръзна "явлението" Нети!Журито редовно си ощетява Къци, Иво. Този път Невена беше изключителна! Не ми е ясно защо са поканили Къци, след като откровено го прецакват? Нети беше доста далече от Barbra Streisand, но... И като почнат "звездите" да си раздават петорките - пак по роднински го правят. Не познавам Къци и не го защитавам, но той не заслужава ли петорка, а?Всъщност този формат, лично за мен, имаше две великолепни попадения: Милица и Рафи.

4

Анонимен

преди 10 години

да, бе тая Нети с тоя ужасен фалцет, интересно как печели?!

3

Анонимен

преди 10 години

В България толерираните" звезди" много рядко се превръщат в любимци на публиката.

2

Анонимен

преди 10 години

Постоянно ощетяват Къци ! И аз намирам че е един голям комплексар, който за съжаление дори на тези години не може да се превъзмогне ...Нети ПАК не беше най-добрата. Шуробаджанащина.

1

Анонимен

преди 10 години

Е то ще е чудно мъжът и музикален продуцент и наградата да отиде в някой друг