21

До БанкерЪ 28

преди 10 години

В тази безработица много хора биха се радвали, ако успеят да постъпят в БАН въпреки мизерното заплащане там. Прав си за едно - кадърното хлапе ще стои там, докато намери нещо по-добро, а не намери ли, ще духне на Запад.Покрай шуробаджанашките кадри, във всеки институт н БАН има и кадърни, съвестно работещи хора, чиято продукция ни отсрамва на международно атестиране. Преди няколко години имаше такова, може да не си чул. Има хора в по-напреднала възраст, които имат причини да останат тук.

20

Анонимен

преди 10 години

Има ли някой,който да не се сеща защо е така?!

19

банкеръ

преди 10 години

Приемно семеиство за отглеждане на две циглета получава 850 лева на месец и заплатите на родителите отиват към 2 бона.Нормално семеиство с 2 деца с двама работещи родители 1000лева с детските.Висшистите в БАН няма да ги коментирам,те ако са такива няма да са там,а на запад.Когато *** станат мнозинство,а това неибежно ще стане след около 20 г.Когато сегашните пенсионери измрът,нови няма да има,защото няма да имат стаж и възраст.13

18

Анонимен

преди 10 години

До капиталистКато се разболееш от рак, чакам да пишеш за пари.

17

Като ще говорим за

преди 10 години

недоразумения, изпъкващи при сравняването на доходите, нека да започнем от следното:1. Знаете ли на каква е най-ниската заплата у нас и каква е заплатата на начинаещ млад висшист? Почти еднакви са!2. Знаете ли с каква заплата започва млад висшист в БАН? Започва с МИНИМАЛНАТА, а в някои случаи, и хора пред пенсия взимат толкова /350 лв/ - не защото не работят. Някои от тях са с научна продукция, по-голяма от тази на хабилитираните им колеги, но до последно им се пречи да защитят дисертация.

16

олигарх

преди 10 години

''Но Русия държи много от енергийните карти в България. Често чувам и чета, че в България има силни бизнесмени с икономически интереси и политическо влияние, които са свързани с Русия''. Ми дайте вие петрол и газ бе, ние, олигарсите знаем да сменят посоката според вятъра. Сменихме я вече няколко пъти. Ама това си е ваша реплика, че парите не миришат. Кво се оплаквате от нас тогава, нали правим същото като вас. Давате петрол и ние идваме при вас. Като не давате сами си търсим.

15

Анонимен

преди 10 години

До Анонименпетиция.ком е адреса (сайта реше връзките)

14

Анонимен

преди 10 години

peticiq/84610Подписвайте братя!

13

От сън се събудете

преди 10 години

Искам те да си получат заслуженото.Тя е на мнение, че законите в България се правят за престъпниците, защото се измъкват леко наказани и полувиновни.Да, готова съм да застрелям насилниците и да ги лежа. Особено изнасилвача, защото той и в съда се държа нагло - идваше пиян, заплашваше прокурорката. Не само са нагли, те са безчовечни, обяви леля Бойка.

12

Дойде време ставайте

преди 10 години

67-годишната Бойка Димитрова от Монтанското село Черкаски, която на 3 септември 2012 г. бе пребита и изнасилена, вече може да стреля!Пистолетът е вкъщи - под леглото. Взех си още патрони, защото изхабих другите в тренировки. Когато Георги Василев каза пред съдията, че Карбовски ме е научил да стрелям, аз казах, че вече ще стрелям на месо, разказа Бойка Димитрова.Не, не трябваше да си мълча. На моето място може да е всяка жена в България - вашите майка, съпруга или дъщеря.

11

данъкоплатец

преди 10 години

В тази поредна класация измама не влизат доходите на проститутките им по цяла Европа на което и НАП си трае като ***.

10

булгарише МАНГО

преди 10 години

Трайте бе, булгари!Плащайте си данъците да папаме ние!

9

Анонимен

преди 10 години

CIGO е сливенски *** от негърското гето "Надежда" в града ! Излязъл е на белия свят през *** на 12 годишна *** /негъркъ де/.

8

Анонимен

преди 10 години

Разбира се, че ще е най-голямо.Безработен женски *** - 1000 лв детски и соц. помощиРаботещ българска майка - 350 лв заплата + 100-ина лева детски.Кой е дискриминирания?

7

?!

преди 10 години

Има ли нещо нормално в тази държава?

6

Анонимен

преди 10 години

Много *** има там, истинска катастрофа!!!

5

до капиталист 6

преди 10 години

Има частица истина в това, което си написал, но е съвсем мъничка. Друга песен ще запееш ако се разболееш. Например от рак. Живота е като палачинка, често се обръща. Затова трябва да сме солидарни с по-слабите, защото сме хора. Това ни различава от другите животинки в джунглата.

4

Анонимен

преди 10 години

Там, където *** диша и трева не никне!

3

123

преди 10 години

В световната статистика има термин "работещи" бедни, не откриваме ние топлата вода. Да не би да искате равенство на заплащането? Все повече се доближаваме до Атлас изправи рамене на Айн Ранд. Четете и се образовайте, а не мрънкайте пи не чакайте някой друг да ви оправи живота, заплатите и т.н..

2

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Някой помни ли кога беше последната стачка в България?"Брашненият чувал" винаги пуска още...Милите овчици на батко!