84

Nephrithos

преди 10 години

Как така Макдоналдс разрешават ГМО сандвичи в ЕС? По принцип ако някой разрешава нещо, то е ЕС, а не Макдоналдс... Тъпня... Хахахаха

83

Тоня

преди 10 години

Дори да не пазаруваш в McDonalds България е най-големия вноситbolgari.net/sadv_kolbasite:_suxa_kryv_i_svinska_mas__quot_na_prax_quot_-n2-8131.htmlел на суха кръв в света(?)

82

ss

преди 10 години

Никой не ви кара да ядете там,аз лично не го правя, в интерес на истината дори не и толкова вкусно. От веригите за бързо хранене става само КФС и донякъде събуей (с абсурдни цени обаче).

81

Славянски Съюз

преди 10 години

Алоо дупедавците на Запада - като ви е толкова приятно яжте ги тия фашкии - хем давате сериозни суми пари,хем се тровите.Като сте толкова "модерни" и не ядете боб,мусака,леща и останалите богатства на родната ни кухня умирайте млади и пълнете банковите сметки на *** американски корпорации.

80

Анонимен

преди 10 години

Честит ви *** Съюз.

79

prokurora

преди 10 години

Макдоналдц: хем скъпо, хем безвкусно, хем вредно, кой луд ще си купи гмо-то на тия ***?

78

Анонимен

преди 10 години

До АнонименИ картофи, домати и боб не трябва да се ядат - американски ***! И какао, люти чушки, слънчоглед, царевица, всичко е за чуждопоклонници! Да умрем от глад, вместо да ядем американски култури! И в църкви не трябва да се влиза - те се кланят на сина на еврейския бог! (Дано сарказмът ми се усеща още по-силно, отколкото се опитвам да го пресъздам)

77

До 94

преди 10 години

Като изхождам умствените ти възможности, ще се учудя ако си в състояние да проследиш и мида.

76

Анонимен

преди 10 години

90, тая *** би яла всичко за пари. като в шоуто страх. те не са фили. те не го правятпо убеждение, а за каквото им плащат. слуги :))) и л**** биха мяскали. майка си биха продали. това не е човек а ***

75

До 90

преди 10 години

Само БАН ежегодно създава десетки ГМО за твоя информация.

74

До 90

преди 10 години

Какво общо има научния прогрес със САЩ или която и да е друга държава? Науката няма националност, тя движи цялото човечество напред, а такива неграмотни фанатици дърпат човечеството единствено назад.

73

Анонимен

преди 10 години

НА АМЕРИКАНОФИЛИТЕ И ОТ ТОАЛЕТНАТА ДА ИМ ГО ИЗКАРАТ ЩОМ Е АМЕРИКАНСКО ЩЕ ГО ЯДЪТ

72

Анонимен

преди 10 години

Всъщност човека от десетки хиляди години модифицира организми - като започнете от кучетата, минете през добитъка и завършите с всички земеделски култури, всички те се модифицирани от човека, така че да служат и задоволяват неговите потребности. Днес благодарение на научния напредък ние просто сме състояние да ускорим процеса на генно модифициране.

71

До 87

преди 10 години

Ако не бяха изкуствените торове, пестицидите и механизацията в земеделието, щеше да се молиш за коричка хляб на ден. Без ГМО света е обречен на глад, но както се казва не става само с ядене трябва и акъл, а твоя акъл за съжаление е на нивото на пещерния човек.

70

дсадас

преди 10 години

не ям такива ***! спортувам яко и си ям здравословни храни

69

Анонимен

преди 10 години

Този свят за съжаление е пълен с прости фанатици. ГМО било отрова!? Това е все едно да кажеш, че бозайниците са отровни. Генно модифицираните организми няма как да са отровни, защото са създадени съвсем съзнателно и преднамерено от човека - всъщност генното модифициране е съвсем нормален процес, чиито продукт са всички организми живеещи днес на Земята. Но за какво ни е науката при положение, че може да сме фанатизирани закостенели кречетала, повтарящи една и съща глупост до посиняване.

68

афдг

преди 10 години

До ВЪПРОСТи как не си разбрал,че консумацията на Макдоналдс е вредна и тук и в Камбоджа и на остров Бали,Киншаса и навсякъде.

67

аха

преди 10 години

Да погледнем от тази страна,колкото повече отровни хамбургери ядат,толкова по-бързо си затриват нацията,щото света няма време да ги чака толкова много време за да се затрият.Еврейската алчност ще ги затрие.Добре че сме бедни и тези отрови се продават само на 40 места в цяла България,толкова колкото подобните "специализирани заведения затлъстяване и затъпавяне" има само в един квартал на Лондон.

66

Анонимен

преди 10 години

НИКОГА НЕ СЪМ ВЛИЗАЛ В МАКДОНАЛДС ТОВА Е ЗА ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ

65

Анонимен

преди 10 години

КАТО СИ ИМАМЕ ТОЛКОЗ ХУБАВА ХРАНА И КРЪЧМЕТА, РЕСТОРАНТИ, ДОРИ НАЙ-КОФТИЯ ХРАНИТЕЛЕН "***" ОТ ТЯХ Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ ПО ЗДРАВОСЛОВНИ И ЕТИЧНИ ПРИЧИНИ. НА МАК САМО ВИЗИЯТА/ РЕКЛАМАТА МУ Е В РЕД НИЩО ДРУГО. ТУК ВСЕ ОЩЕ ЯДЕМ ПРИЛИЧНА, БЪЛГАРСКА ХРАНА