41

Анонимен

преди 10 години

Какво излиза? Че тези хора не са местни, а са завзели града. Следва да бъдат унищожени. А тоя *** просто да му вържат нещо тежко и да го бутнат в Днипро ривър.

40

СЛАВА УКРАЇНІ !

преди 10 години

Представям си Бялата Златка в маскировъчна униформа от СС , запасан с валтер , каска и бронежилетка , как блокира Магистралата !Хахахахахаа

39

Анонимен

преди 10 години

защо руските сепаратисти са с НАТОВСКИ униформи? Защото кака Меркел е отворила полигон за обучение на войнски чести по западен тертиб в Русия, затева зелените човечета носеха личното орьжие насочено надолу.

38

Анонимен

преди 10 години

Не надо грустить, господа офицеры,Что мы потеряли - уже не вернуть...Пусть нету отечества, нету уж веры,И кровью отмечен нелгкий наш путь. Оставьте, поручик, стакан самогона,-Ведь вы не найдте забвенья в вине,Быть может, командовать вам эскадроном,-Чему удивляться - все мы на войне... И вы, капитан, не тянитесь к бутылке,Юнцам подавая ненужный пример,Я знаю, что ваши родные в Бутырке,-Но вы ж не мальчишка, ведь вы - офицер. Пусть нас обдувает степными ветрами,Никто не узнает,

37

Анонимен

преди 10 години

Простата истина за Украйна - youtu.be/xXcRXXWcADQ

36

Анонимен

преди 10 години

Пратете антитерористичен пътуващ цирк... пардон, исках да кажа отряд. Въоръжете ги добре, че в източна Украйна имат нужда от още доброволно дарено за каузата оръжие хахахахахахахах

35

Анонимен

преди 10 години

РЕФЕРЕНДУМ ЗА или ПРОТИВ Европейска интеграция в България

34

Анонимен

преди 10 години

Нормално! Колко български офицери и подофицери, особено от върховистите зарязаха полковете си, станаха войводи в Македония и участваха в Илинденското въстание.Дрангов, Протогеров, А. Янков, Чернопеев.Сам Гоце Делчев е от Военното училище в София.

33

Анонимен

преди 10 години

До Леле че народТия в Киев ,които взеха властта са бунтовници ! Има доста голяма разлика между "бунтовник" и "отцепник" ! Но за да го разбереш е нужно да имаш и една минмална обща култура .

32

Анонимен

преди 10 години

Псевдоним е Стрелков. Истинското име е полковник Игор Биркин. Като Биркенау! Така каза една яка украинска говорителка по телевизията.

31

____________________

преди 10 години

Имаше решение на цялата работа, и то беше много просто - РЕФЕРЕНДУМ ЗА или ПРОТИВ Европейска интеграция?!Ама се чудя защо не го пуснаха, и едните и другите се страхуваха от този референдум, а просто трябваше наистина да бъде чут гласа на народа от цяла Украйна!Сега и Русия и САЩ и ЕС си взимат парче от тортата....Жалко за украинците!

30

Анонимен

преди 10 години

Американския сенат- главна движеща сила на майданския геноцид в Украйна. С любезното съдействие на ЦРУ, частната американска армия Блекуотър и няколко украински продажника.

29

Анонимен

преди 10 години

Ами, така изглежда един руски боец. Направо царски Галицин! Честта и достойнството на императорска Русия.

28

Анонимен

преди 10 години

А главните американски и западни агенти се намират в Киев и в момента управляват ,,демократично'' по западен образец.

27

Ivo

преди 10 години

26, това че Путин сам призна, че още преди референдума в Крим е имало руски войници без обозначение достатъчно доказателство ли е за теб?

26

Анонимен

преди 10 години

До Леле че народ 23. "А тия в Киев ,които взеха властта по незаконен начин,как да ги наричаме?"Я си представи, че България както беше тръгнала към Европейския съюз, и някаква комунистическа ***, намираща се на държавното кормило и преяла с авторитарна власт, беше казала: "Няма да сключваме споразумения с Европ. съюз, ще гледаме на изток!" Тук, в България, нямаше ли да има протест и желание за сваляне на АВТОРИТАРНА ПРОТИВОНАРОДНА И АНТИЕВРОПЕЙСКА ВЛАСТ!?

25

Анонимен

преди 10 години

До @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Нещо като "турци с български паспорт" ли ?

24

@@@@

преди 10 години

Откога и Ройтерс започна да говори истината и да дава обективна информация с факти.. На тази агенция и се плаща здраво за определени цели ии тези цели не включват и никога не са включвали представянато на обективна и честна информация за събитията. Как си го представяте че държавния департмънт или ЦРУ ще им ръсят милиарди, за да ни информират честно и обективно.. просто е смешно.. Лъжа примесена с факти, откровкенни лъжи, манипулаций и пропаганда, които често нямат нищо общо с реалността. това е

23

Анонимен

преди 10 години

Вярвам само на доказателства, а не на твърдения тип една комшийка ми каза.

22

Шабан

преди 10 години

Руските агенти на дръвника.....ятагана