12

Анонимен

преди 10 години

ЩО МИ ИЗТРИХТЕ КОМЕНТАРА БЕ СМЕШНИЦИ,НЯМАМ ЛИ ПРАВО НА МНЕНИЕ,ЯВНО И ВИЕ СТЕ КЪМ ФАШИСТИТЕ

11

Анонимен

преди 10 години

Народът на Новорусия не спи: 9 мая на Юго-Воcтоке пройдут праздничные мероприятия. И парады c учаcтием ветеранов войны тоже пройдут, неcмотря на любые решения влаcтей в Киеве! Попытки придать Дню Победы политичеcкую окраcку не проcто неадекватны. Они оcкорбительны для 7 миллионов украинцев, которые воевали c фашизмом в рядах Краcной Армии.

10

Анонимен

преди 10 години

Румене, пич, замислял ли си се, че може да не си ***, а болен?

9

Анонимен

преди 10 години

Ne na okupaciyata na suverenna darjava ot fashistkiya sased ,balgari koyto se radva na 4ujdata okupacia da ne zabravq 4e i toy moje nqkoy den da popadne v sastoyanieto na Ukrayna koeto otvse sarce ne go pojelavam

8

румен221

преди 10 години

Приятели,Късно е- Заради бездарната политика на САЩ и Е.С. към събитията в Украйна закъсня и диалогът за Единна Украйна. Сега процесите водят към федерализиране, конфедерация или към разделянето на Украйна. - Смятям, че Украйна от Президентска ще стане Парламентарна конфедерация (като Швейцария), за да може сблъсъкът, който сега е на улицата, да търси решение в парламента, както в България.(Ако ние бяхме президентска република, по вина на красавеца Плевнелиев, ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА НАШИТЕ ФАШИСТИ ДА СА ПРОЛЕЛИ БЪЛГАРСКА КРЪВ!)

7

cecko2497

преди 10 години

Значи само фашистите били диваци и варвари, и там нямало свобода на словото...и в коя страна при комунистите има свобода на словото и комунистите не са ***.

6

Никога повече

преди 10 години

Киев вече не е град- герой !! Фашистката хунта отмени и парада послучай 9-ти Май Деня на Победата..Възстановявасе и СС- дивизията на Бандеровците..В кой век живеем.Хора !! Събудете се !! Фашизма ( САЩ и ЕС) надига отново глав.Тази змия трябва да бъде смазана.

5

Путин

преди 10 години

Путин е единствения честен политик с морал. Това му дава тотално предимство пред всички останали. Даже и слаб икономически, той има тотална политическа власт, чрез последователна, балансирана и морална политика. Американската политика е оцапана с кръв и все още се опитват да я прокарват с цената на много парични средства, убийства и интриги..

4

Термин

преди 10 години

В Европа и САЩ се въведе нов термин : Демократични фашисти и снайперисти, които колят с добри намерения с цел създаване на демокрация

3

Сашо

преди 10 години

Властите спазват Женевското споразумение. Какво точно не е ясно. А ако си мислят че може да си палиш огън където ти скимне - малко са се объркали.

2

Коментар

преди 10 години

Палатки са разрешени само за американофашистите на майдана. Всички русофили американските поданици в Киев им точат ножа. Американците се кефят, че пак финансираха и създадоха поредния кървав конфликт. Откакто избиха и изклаха индианците, нищо ново в политиката им.

1

румен221

преди 10 години

Фашистка Свобода на словото и мисълта!Тинадесет привърженици на идеята за федерализация на Украйна са били арестувани в Харков през изминалата нощ. Според властите те незаконно са разпънали на площад "Свобода" палатки и са се оградили с дървени дъски и чували с пясък. Те дори запалили огън на открито, за да се топлят.(Колко подло топлят сеНа Майдана същите действия бяхя законни)Е ТЕ ТОВА Е ИСТИНСКАТА СВОБОДА НА СЛОВОТО И МИСЪЛТА, ПО ФАШИСТКИНо приятели,- В КОЯ ДЪРЖАВА ФАШИСТИТЕ НЕ СА ДИВАЦИ И ВАРВАРИ???.