10

читател

преди 10 години

Тази милиция-полиция беше създадена да пази ПАРТИЯТЯ, друго тя не знае.Тя никога не е защитавала правата, честта и достойнството на обикновения човек.Защото е милиция.Полицияа няма, и намя да има, докато БКП е на власт.

9

Анонимен

преди 10 години

Искаме си Цветанов !

8

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА !

7

курч

преди 10 години

" Трябва да си дадем ясна сметка къде се намираме и колко струва човешкият живот"Намираме се в бананова република, тотално доминирана от бивши и настоящи ДС-ченгета, *** на Москва. Въпроси?

6

ТИИИииит

преди 10 години

До Анонимен 2 Да бе а сега ходят и им прекопават градините, цепят им дърва ,цепят им дърва .....Много си ТИИИИИТ , да ти ТИИИИИИИИт ТИИИИИИТТТТТМного цензурират нещо тука, та за това е ТИИИТ вместо ******ТИИИИИТ, ти се сещай кое.

5

...

преди 10 години

*** наглеца. 10 откраднати кокошки по-малко, но 5 заклани и зверски убити деца. Фактите са си факти, наистина случаите са по-малко. БРАВО БРАВО БРАВО..........

4

Радо

преди 10 години

Този сам си призна че полицията не работи,но редовно си получават заплатите и привилегиите платени от всички нас,до кога!?

3

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Българският народ е отровен от комунистическия морал и чувството му за добро и зло е обърнато. Хората са объркани и озадачени защо най-злият враг на България русия е представян като "братски" народ. Объркаността на хората е причината за хаоса в държавата на всички нива и за високата престъпност тук.

2

Анонимен

преди 10 години

Браво, момчето работи и не вдига много шум, не като оня тъпоъгълник Цветанов, който само се хвалеше, а *** колеха баби и дядовци по селата за по 2 лв.

1

Justice

преди 10 години

"Лазаров обаче отчете спад в битовата престъпност с 13%"А дано , ама надали .......