54

борислав123

преди 10 години

Кубрат отдавна е мераклия ама ония май не е

53

Анонимен

преди 10 години

Т.Н. ПУЛЕВ Е СЛЕДВАЩИЯТ МЕРАКЛИЯ ...

52

kobrata

преди 10 години

До Анонименnego den li we bratle nedei pisa weche w nego sait za nego igra nego den nego typ si

51

муспи

преди 10 години

Ако му предложат Бойко Борисоф вместо Пулев, Кличко веднага ще приеме.

50

Анонимен

преди 10 години

Тоя дебелак игра като абсолютен аматьор!Направо беше жалък!Как можеш да победиш статичен като статуя по-висок противник?!Да не почвам,че изобщо и не се опита да го достигне и му се навираше постоянно на правите!!!Какви бяха тия залягания,какъв беше тоя гард,каква по дяволите беше тая игра?!П'дали да я спират тая тежка категория!!!

49

Анонимен

преди 10 години

До ВалентинSigurno e.

48

Анонимен

преди 10 години

до 52Затова Виталий Кличко е най-големият, защото отмъсти за брат си в един невероятен сблъсък с тоя Сандерс, който е шампион до него момент! Гледал си мача предполагам. Ако един играч на голф се бие по този начин, то къде ще му отиде края, приятелю? Истината е че Кори Санндерс направи един зверски сблъсък с Виталий Кличко, но нямаше късмет в този ден, защото се изправи срещу непобедимия Виталий него ден. Ленъска само аркадата на Кличко го спаси- признай си!

47

Адам Смит

преди 10 години

Е какво да ги споменавам. Играч по голф(Сандерс) прати Бичко на земята....достатъчно е да кажа това

46

Анонимен

преди 10 години

до 50Само дето Хей беше 2004-та само на 24 години и Карл го бие. След това какво се случва в професионалния бокс с него? Що тогава като смоменаваш Карл, не споменеш и 3-та победители на Владимир отпреди 10 години, които са единствени в кариерата му?

45

Адам Смит

преди 10 години

до 49. Валуев беше един от най-слабите шампиони в историята...даже и 50 годишния Холифийлд го би по точки, но му подариха победата...Джамил МакЛайн също го спукваше преди да си контузи коляното.А и Хей не беше непобеден - Карл Томпсън му пукна британския порцелан....като говориме за това Бичко даже и не го прати в нокдаун

44

Анонимен

преди 10 години

do 48не знам кой ще бие между Кубрат и Владимир, но само споменах Валуев поради гакта, че един тук каза че съществен бил ръста за да победиш. Дейвид Хей преди да се изправи срещу Валдимир Кличко се би с тоя руснак Николай Валуев, който е 216 см висок. Дейвид Хей е само 191 см и го победи по точки. След това Хей непобеден до тогава се изправи срещу Владимир Кличко и стана смешен с приклякванията си, когато видеше зора. Кличко го би по точки. така че ръста в бокса не е определящ!

43

st

преди 10 години

Bulgarians are so smart,they understand everything this mean NOTHING.

42

Анонимен

преди 10 години

до Валентин,Няма как да не бъдат за интересите на Украйна и двамата братя. Всеки украинец иска да се отдели от майка Русия. Друг е въпроса че не знаят какъв як *** ги очаква от ЕС, като се присъединят. Те си мислят също като нас- че като влезеш в ЕС ще потекат реки от високи заплати, работа, производство....бе изобщо европейска идилия. Само дето не са попитали нас как ни излиза през *** тази тяхна демокрация в ЕС.Виталий е за ***, а Владимир още си гледа бокса. Него к'во го намесваш?

41

Валентин

преди 10 години

Аз бях от най-върлите фенове на Кличко, но покрай политическите изтъпления ми станаха много противни и двамата. Даже не бях согирен ако играе срещу нашия Кубрат за кого да викам, но сега нямам съмнения: Нашият ще го размаже!

40

Анонимен

преди 10 години

до 43Не е въпрос да имаш само висок ръст. Гледа ли преди 2 години как преби от бой поляка Мариуш Вах, който е с 4 сантиметра по-висок от него? Тоест 202 сантиметра? Направи му физиономията на кървава пихтия и само зобта спаси поляка да не падне от камарата тупаници прави на Кличко право в главата му. Ами как Дейвид Хей победи по точки най-високия боксьор Валуев??? Просто техника и бързина и тромавият валуев с невероятните си 216 сантиметра беше безпомощен срещу Хей. Но Кличко с тоя Хей си игра.

39

Гост

преди 10 години

Според мен Кличко има дълги ръце и е адски висок. Играе винаги с опъната ръка и рови в гарда на опонента непрекъснато. Не съм сигурен как Кобрата ще се държи срещу такъв противник. Просто физиката на Кличко играе в негова полза.

38

Анонимен

преди 10 години

Най-великият *** боксьор Ленъкс Луис се би до 38-39 години мисля. След като се биха с Виталий Кличко 2003-та той реши да сложи край на кариерата си. На 38 години тогава той победи 32 годишния Виталий заради кръвта шурнала от аркадата на веждата на Виталий. Мисълта ми беше, че и 38 годишен да си в бокса, можеш да си пак шампион в бокса без никакви колебания- стига обаче да се казваш Ленъкс Луис или да си един от двамата братя Кличко.

37

Анонимен

преди 10 години

до 40Борислав 123, какъв старчок е Владимир Кличко, като снощи се би с тоя *** който е 1 година само по-стар от нашия. Годините в бокса не са като при футбола примерно. На 38 години си вече аут там, но в бокса не е така. Най-старият световен шампион е 45 годишен. не се сещам кой беше но е факт в професионалния бокс- тоест в тежка категория.

36

борислав123

преди 10 години

Тоя старчок го е страх доста от нашето момче. Бая светкавици ще отнесе този украински ***. Явно ще се пенсионира без мач ерещу нашия и ще му я даде служебно

35

Анонимен

преди 10 години

Само да споделя факта, че Майк Тайсън лично ходи в Украйна преди години за да се срещне с Виталий Кличко и да изрази почитта си към него, защото го смята за нещо страхотно в професионалния бокс. Прекланяше се лично Майк Тайсън на Виталий Кличко, а домакина го разкарваше из Киев да види забележителностите на града.