7

Pumpi

преди 10 години

Какво научих аз лично - Отиди в един отбор, провали го за кратко, вземи 5,5 мил.паунда обезщетение, пенсионирай се и си осигури и правнуците.

6

АТАКИСТ

преди 10 години

до 6True, True...всичкото това беше присъщо за Мойс.

5

Анонимен

преди 10 години

True, True...всичкото това беше присъщо за Мойс.

4

Анонимен

преди 10 години

АТАКИСТ, и психическото здраве на лидера е важна, да е нормален, да не е комплексиран, да не е смъркащ наркоман с кървясъл поглед, да не е лъжец, манипулиращ ***, да не е продажник на свободна практика.

3

АТАКИСТ

преди 10 години

Можем да констатираме, а не да научим от уволненияето на Мойс едно единствено нещо: Харизмата е по-силна от всичко. А за да имаш харизма трябва да си с определени качества. Сър Алекс я имаше. Колкото и да не им се вярва на някои. След неговото оттегляне е все едно, че си загубил мъдрия си дядо и трябва да продължиш напред с някакъв пикльо. Така е и за футболистите на Манчестър Юнайтед.Така го усещат. Истината е една- тя си личи!

2

Анонимен

преди 10 години

Поредното доказателство, че МЮ както създава герои, така и руши кариери. Ако Мойс си бе останал в Евертън,щеше да бъде уважаван и усешен треньор и рано иликъсно щеше да има успехи. Същата история с нашия Берба - ако си беше останал в Тотнъм (и не беше се поддал Фърги да му мъти главата),можеше да бъде легенда за този клуб, а никой не знае каквоби станало ако Бербо и Бейл играеха заедно.

1

Анонимен

преди 10 години

"Какво можем да научим от уволнението на Дейвид Мойс"-Абсолютно нищо!!!!!!!!!