70

Анонимен

преди 10 години

До АнонименФакта, че ще получаваш газ на по-ниски цени и директно от източника без транзитни такси и без угрозата, че може да стане нещо в Украйна и ние тук да тракаме със зъби през зимните ползи, "никакви ползи" ли го наричаш?------там е работата че не е на ниски цени а на два пъти по-високи от европейските. и за какво е притрябвала тая газ в българия, нищо не е газифицирано ?

69

Анонимен

преди 10 години

Южен Поток няма да има. България на инат на ЕС може да си построи тръбата и след това Стойнев да назначи 5000 безработни да обират паяжините по нея. Така главчото Стойнев ще си изпълни обещанието пред Путин и обещанието за 5000 работни места. Лошото че обикновените българи пак ще са потърпевшите от авантюрите на Путин и БСП и ще плащат масрафа от джоба си.

68

Анонимен

преди 10 години

Български *** изпаднаха в оргазъм, но май прибързано. Възможно е да се строи водопровод не водопровод а не газопровод оти от днес крим е без вода! Май *** ще се прекарат!

67

EU citizen

преди 10 години

До АнонименИ кога някой е тракал със зъби, може ли да знам? Колко процента от българите се топлят на газ? Когато руснаците спряха газа, тецовете работиха на мазут. Те са предвидени за двата вида горива.

66

Анонимен

преди 10 години

Проблемът на Южен Поток е, че за нас не са предвидени никакви ползи.Далаверата е единствено за руснаците.Нас само ни цакат.----------Факта, че ще получаваш газ на по-ниски цени и директно от източника без транзитни такси и без угрозата, че може да стане нещо в Украйна и ние тук да тракаме със зъби през зимните ползи, "никакви ползи" ли го наричаш?Ако искаш нещо повече сядай на масата за преговори, ако мислиш, че имаш какво да предложиш.

65

Анонимен

преди 10 години

"нашите ***", от които зависят нещата, са такива като Станише и Сидеров.Бивши граждани на Русия, откровени руски шпиони и разни други продажници."Което пак си е наш проблем. Ония да не са луди да преминават по каналния ред, след като могат да минат тънко, като кихнат малко на тия тъпоъгълници.

64

ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ

преди 10 години

по един ЮЖЕН ПОКОК. На другарите от от Брюксел пожелавам да им пресъхне тръбата от Северно море и да им гледаме тогава сеира

63

EU citizen

преди 10 години

До Анонимен "нашите ***", от които зависят нещата, са такива като Станише и Сидеров. Бивши граждани на Русия, откровени руски шпиони и разни други продажници.

62

Анонимен

преди 10 години

"Пазарната икономика също така означава, че ако единственият им вариант за прокарване на тръби е през България, да ги дерем колкото можем."Това вече не е работа на руснаците, а на нашите ***, дето договарят условията. Казано с думи прости - никой не ни е длъжен да ни защитава националния интерес. Единственото логично нещо, което могат да правят и руснаци, и ЕС, и САЩ е да се възползват от нашата малоумност. Толкоз по въпроса.

61

Анонимен

преди 10 години

ново загробване за България, сега и газопровод ще трябва да охраняваме за без пари ...

60

Анонимен

преди 10 години

блажени са вярващите на строежа на магистрала люлин работеха турци за добри пари,а за българите крив макарон,надявай се на работа,няколко заварчика ако не са руснаци или албанци

59

Анонимен

преди 10 години

Проблемът на Южен Поток е, че за нас не са предвидени никакви ползи. Далаверата е единствено за руснаците. Нас само ни цакат.

58

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен Шкода ли са започнали с автомобили след като ги окупира СССР? Ти не се чуваш какво говориш. Дачия я има благодарение на това, че Чаушеску не даваше на руснаците да го командват.

57

Анонимен

преди 10 години

Що не спрат "Северен поток" като са се загрижили толкова за "Третия енергиен пакт"? Май щото там интерес имат богатите германци, а не бедните българи...западът стана символ на двоен стандарт!

56

Анонимен

преди 10 години

До Анонименправила на пазарната икономика, какво да правиш. Вечната дружба и раздаването на ресурси на вересия отмина с разпада на СССР. ------------------ Пазарната икономика също така означава, че ако единственият им вариант за прокарване на тръби е през България, да ги дерем колкото можем. Договорът за ЮП трябва да се преразгледа и условията за България да се подобрят драстично.

55

Анонимен

преди 10 години

"Варшавския договор създаде никому ненужни и неработещи при Пазарната икономика предприятия. "Не виждам румънците да са се отказали от "ненужната и неработеща" Дачия, не виждам германците да са сринали газопроводите, построени по времето на СССР на територията на бивша ГДР, не виждам чехите да са спрели производството на автомобили Шкода (знаеш, с автомобили започват след като ги пришиват в зоната на влияние на СССРАма затова ония са на светлинни години - щото са далновидни, а не малумници

54

Анонимен

преди 10 години

За мен лично газопровода е шанс да си намеря работа!

53

Анонимен

преди 10 години

аха... Точно Варшавския договор разпродаде и съсипа изградените предприятия за жълти стотинки, точно Варшавския договор унищожи земеделието ни в началото 90-те години, точно Варшавския договор унищожи енергетиката, авиацията, инфраструктурата... Айде моля ти се. Това че сме ***, дето все се бият в гърдите как не са фашисти/комунисти/демократи или каквито щеш там не е проблем на другите страни.

52

alo, Stani[ew

преди 10 години

Станишев, Доган, да ви тревожи, че ВАШИЯТ СЪЮЗНИК Сидеров открива кампанията си за ЕВРОДЕПУТАТ в МАСКВА???????? ИЛИ "молодец"??!!!Да ви тревожи, че ГАЗПРОМ се държи, като че е 1956 година в България??? А РБългария е член на ЕС: но ВИЕ се държите като че е 1960 година , а РИБАТА от ГЛАВАТА се умирисва!!!Възможно ли е- ПОЛЗУВАТЕ всички европейски блага и заплати, а изпълнявате нарежданията на Русия?? С КАКВО сте ОБВЪРЗАНИ?????Са ви обвързали и СТЕ СЕ обвързали??

51

dasda

преди 10 години

i kfo me boli fara? ot tova pe4elqt evreite ot gazprom