6

Анонимен

преди 10 години

2 предлага нещо разумно.Бог да прости момичето и дано да няма други подобни жертви.

5

Анонимен

преди 10 години

Пияният *** в затвора ли е или на свобода, щото няма да се учудя, ако делото още се влачи и гада е на свобода и си пие пиенето !!

4

Анонимен

преди 10 години

***, пак наказвате невинните. Били предприети ограничение (Че то кога ли нещо друго сме видяли от властта) - според вас на пияните пука ли им а ограниченията, дори ако са скрити полицаи? Пак ще си гонят, а като минат бързо през скрития полицай даже ще са още по-голяма опасност

3

от 1

преди 10 години

Защо са минусите?Говорим за Перник!Градът на пияните минъори каращи гоуфи ,помня една дето обезглави 3 *** като прелетя с Голфа ,а вие искате между такива да се кара колело !Никога и никъде ,не само ,че ще ме отнесе ,но и ще ме влачи 300 метра !Колело в Бългрия на собствен риск ,колело в Перник след диагноза!

2

от Перник

преди 10 години

Предприети били мерки и то какви изрязаха асфалта на две места и какво тези които си караха като луди преди пак го правят нали минавам от там всеки ден дори един ми направи проблем че съм намалявал скоростта за да мина през този участък а той бързал.Според мен там или патрулка трябва да стои всеки ден или камера иначе смисъла на това да изрязват асфалта е никакъв.

1

Анонимен

преди 10 години

Велосипед само в някои парк затворен за автомобили ,то и там не е гаранция!Такива глупости да караш колело на улицата между коли ,не - никога!