11

Анонимен

преди 10 години

Тая по едно време ни метеше входа в Хаджи Димитър и постоянно беше пияна на мотика.После не зная как стигна до такъв пост, но те в ГЕРБ са все такива - от входове и кръстовища.

10

П.Петров

преди 10 години

НСИ явно не отчита колко добре си живеем откакто БСП и ДПС са на власт, как растат с бесни темпове покупателната ни способност, доходите, производството, БВП, производителността, заетостта и цялата икономика(престъпността, самоубийствата и корупцията тук ли трябваше да ги пиша), защото той - експерта Орешарски вече ни оправи ...Нима не се чувствате оправени ?!

9

Анонимен

преди 10 години

Тая беше от кликата на банкянския престъпник, чиято единствена цел беше да крадат и по всякакъв начин да спъват развитието на България. А, и да ходят в Брюксел и да клепат постоянно. Добре, че я махнаха най-после.

8

Анонимен

преди 10 години

Мдаа, Инджова никога не е била комунистка, както духовния й баща Жельо Желев и сегашния и господар Боко Тиквата. Те не са чували дори за БКП.

7

Анонимен

преди 10 години

За тези, които не знаят само ще кажа че Ренета Инжова и Румяна Желева са приятелки и съседки в Нова Загора. По-нататъшният коментар е излишен.

6

Анонимен

преди 10 години

Е, защо ще я сменявате Бойковица ? Много си е арна !

5

експерт в НСИ

преди 10 години

Днес може да кажем, че е хубав ден за българската статистика.

4

vesko02

преди 10 години

Винаги съм вярвал на оная работа,а не на тъпана.

3

Неблагодарник

преди 10 години

Че за какво точно и благодари? Нещо да е свършила. освен да плете интриги?

2

Анонимен

преди 10 години

Да Ореховчика се освободи от човека които говореше истините и не си затваряше устата пред неправдата. Убедих се , че и сегашните червени *** по нищо не се отличават от тези които ни*бат вече 24 год. Ще видите едн отрицателен вот за всички пеликани протягащи шия за еврозаплата. Не разбрахте ли ,че всички дупетати са гадове.

1

изнервен

преди 10 години

***. Сега ще сложат някой послушен, който да подава "правилнит" данни.