23

Анонимен

преди 10 години

" Балконинг ", моят телефон ме поправя , и се чуди каква е тази българска дума ?Искате нов български език и нов английски , кой е този умник !!

22

Анонимен

преди 10 години

Ще откажите туристите бе. Те за това идват!

21

Анонимен

преди 10 години

E TOQ NOMER GO PRAVQT MRYSNITE PIQHDETA OT ANGLIQ NENORMALNICI

20

гагауза

преди 10 години

кратунинг или просто гравитация

19

Анонимен

преди 10 години

Леле леле, Каферинова, откога думата "пуси", написана на кирилица и в български сайт, е ***? Или вече и "коте" трябва да я цензурираме? Горкият животински свят и горките редактори, живеещи в средновековието. Между другото, не е професионално хора от екипа да слагат минуси на коментарите ;)

18

езичник

преди 10 години

истинските туристически дестинации не са КУРортите по морето а в планините. качествените туристи с нормален умствен капацитет стоят далече от клозети от рода на слънчев мрак...бряг

17

леля Венера

преди 10 години

След тази интелектуална статия родните балк.... ъъъ гларуси ще могат да се хвалят, че правят ..синг.

16

Анонимен

преди 10 години

Каквато дестинацията, такива и туристите. Защо по плажовете на Хърватска не ходят такива ***? Рекламира се евтина *** с трипер - еми не очаквайте да я викат бизнесмени.

15

гуано

преди 10 години

глобите трябва да са пропорционални на диаметъря на пляскавицата връз асфалтаи обратно пропорционални на формиралия се куп

14

...

преди 10 години

В Тайланд ходят да шпорят траверсите, тука идват да си допиват.

13

Балконинг?

преди 10 години

Ако скачаш от балкон на балкон - балконинг, от прозорец на прозорец - прозорецинг, от сграда на сграда - сградинг

12

Анонимен

преди 10 години

И какво точно нарушаваш скачайки от балкона? А как се разбира дали си паднал от невнимание, от простотия или си самоубиец? А ако си на втория етаж и има проблем с вратата и нямаш телефон,спокойно си скачаши излизаш. А и тези триста евро глоба могат да стреснат само *** цървула дето бачка като гламав за двеста и петдесет евро на месец.

11

Malko mi e smeshno:)

преди 10 години

300??? HahahaSlojete im globa ot 1000? dagi vidq kak shte se balkonqsvat!

10

Анонимен

преди 10 години

То Слънчев Бряг така го застроиха плътно, че почти безпроблемно може да "Прескочиш" от балкона на хотел А на балкона на хотел Б а от него право в морето

9

до 12

преди 10 години

Що бе, няма лошо да има резерват за британски туристи, те се излагат, ти им се смееш, че и парите им взимаш.

8

Слънчев бряг

преди 10 години

Атмосферата на шоуто е натуралистична до безумие- пияни до безсъзнание младежи се търкалят в собственото си повръщано, събличат се, правят секс, лазят по улиците. Коментарът зад кадър е още по-убийствен Това е столицата на упадъка в Европа, казва мъжки глас. Има и по-невинни истории. Двама младежи, които искат да спят с едно и също момиче си обявяват дуел с надпиване с шотове. Който загуби обаче, ще трябва да пие от урината на другия.

7

Анонимен

преди 10 години

Ново брутално шоу за извращенията на британските туристи в Слънчев бряг е истинска сензация в мрежата. В първия епизод на документалната поредица пиян младеж си слага фойерверк в *** и след това трябва да бъде отведен в болница. Поредицата се казва Какво се случва в Слънчев бряг и се върти по австралийската телевизия SBS.

6

до 5

преди 10 години

Чакаме изисканите британски туристи на Слънчев бряг и тази година, за да попием култура и маниери от тях.

5

до 4

преди 10 години

По-добре пиян в хотела, отколкото трезвен в травматологията или направо в моргата. Простичкият факт, че спомена руските туристи под статия за западните оглигофренски изпълнения, показва, че избиваш комплекс.

4

до 2

преди 10 години

Мнозинството практикуващи балконинга са западни ***.