5

Чък Бери

преди 10 години

До "СТАРА ЗАГОРА" ;Бенито Мусолини също е СОЦИАЛИСТ и приятел на Ленин. След октомврийската революция живее известно време в СССРно се отвратил от руски социализъм и ства ФАШИСТ, Фашизма е по --прогресивен от комунизма.При него имаш пак еднопартийна система но с частна собственост,което е ИКОНОМИЧЕСКА СВОБОДА.

4

Анонимен

преди 10 години

През 1937 - 1938 г. Сталин нарежда на НКВД да издири всичките му съученици от Семинарията, в която е учил и които го помнят колко невзрачен е бил тогава. До един са избити! Правилото на Сталин е известно - Има човек, има проблем! Няма човек, няма проблем!

3

Чък Бери

преди 10 години

За Бажанов имаше предавания по РАДИО СВОБОДНА ЕВРОПА. След бягството му мястото му беше заето от ПОСКРЕБИШЕВ. ЗАЩО да е предател? той не е предал родината си а се е отвратил от един САТРАП. Добре че се е отървал жив,Защото Поскребишев беше ликвидиран.Сталин ликвидира и обущара си, който му правеше високи обувки, Тъи като Сталин беше висок 161 см.

2

Анонимен

преди 10 години

"Първите публикации на Бажанов излизат във Франция през 1929 г. едва година, след като той бяга от Русия."И какво интересно има в писанията на един предател за пари?

1

СТАРА ЗАГОРА

преди 10 години

Към 1, Не е така който си купи книгата е родоотстъпник и ***. Вие сте *** предател на българските интереси и националност и точно вие сте *** след като целия свят в това число и Русия призна, че Сталин без съд и присъда е убил милиони невинни хора от собствения си народ и от бившите соцстрани. Сталин и Хитлер са едно и също нещо а вие с това мислене като сатрап-убиец ако ми паднете ще ви обеся с главата надолу като Бенито Мусолини и ще получа медал затова, че съм ви убил !