102

Анонимен

преди 10 години

Територията на САЩ се разцепва и потъва, съсипват ги торнада и тайфуни, започват земетресения - Господ ги наказва! И пак не им идва акълът в главата. Ще предизвикат ледников период, унищожиха Голфстрим! И всички бедствия идват от тях! Колко древни култури унищожиха, колко народ избиха най-жестоко. Живеят на гърба на народите. Имат оръжие, но са бедни духовно.

101

Анонимен

преди 10 години

Путин не иска Трета световна война, иначе досега да е организирал "тайфата", която е в бойна готовност. Чичо Сам е сам и иска точно Трета световна, за да си оправи финансите. Украинците не знаят какво ги очаква, ако се сприятелят с чичо Сам - робство, в каквото изпаднахме ние.

100

пенко

преди 10 години

След Великата Американско-Западноевропейска революция в България ,в моя град бяха унищожени 6 завода .Италианският концерн "Даниели"се молеше да купи единия и да направи затворен цикъл. Но черният Иван в съучастие с друга *** унищожаваше .

99

БКП

преди 10 години

До nimportequi--103; Имаме Генерали Русофили предатели. 1. Радко Димитриев--Предаде Б--я повреме на Балканската война. Спря настъплението към Цариград по заповед на Русия.Когато Русия насъска Румъния да ни нападне и и построи 3 моста на Дунав,Радкото не прати дунвския флот да ги събори и спре румънците, а заповяда флота да бъде потопен.Върна Армия на изходно положение и и нареди да се предаде на Румънците.Тогава Армия се РАЗБУНТУВА.През ПСВ радкото се сражаваше на страната на Русия срещу

98

БКП

преди 10 години

До Гошо--95; Русия наруши не само ЖЕНЕВСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ ,но и ДОГОВОРИ ПОДПИСАНИ 1994 и 1997 г.САЩ, Русия, Англия и др .гарантират в тия договори ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ И НЕЗАВИСИМОСТ на Украйна,затова че се отказва от притежаване на ЯДРЕННО ОРЪЖИЕ.Русия не обича да спазва договори.И с нас е постъпвала така.

97

Весо

преди 10 години

До nimpoНа Руска как на коя.Няма на нато на страната да застанем.Вие кво искате даги нападат от наша територия а те да гледат и пляскат с ръце.

96

вокил

преди 10 години

чети и се просвещавайГеноцидът и Холокостът над българите: Геноцидът над българите в Русия и Съветския съюз от ГЕОРГИ ВОЙНОВ част 4 | Prosvetiseprosvetise/?p=8782

95

ZZar KALOIAN

преди 10 години

ZZarstvo Balgaria i Tarnovskata Konstituzzia

94

LAInianin

преди 10 години

Obichame SeSeSeRe-SeSeRe-SeRe i republikanskoto ROBSTVO,TEZZKI republikanski SOZZ-KOM.VERIGI da Vlachim,v LAINANA republika da zzivurkame,MRUSSNA i GNUSSSNA...

93

Славянин

преди 10 години

nimportequi, защото е ясно каква ще е войната на Русия - пак, като всеки път, тя ще бъде Освободителна.

92

Славянин

преди 10 години

nimportequi, разбира се, че на страната на Русия. Даже съм обмислял да отида в Посолството на Русия и да предложа услугите си, ако те имат нужда от тях. Все още мисля да го направя.

91

105

преди 10 години

youtube/watch?v=AJXyzIjCggM&feature=youtu.beнещо линка не съм копнал както трябва.

90

Анонимен

преди 10 години

youtube/watch?v=AJXyzIjCggM&feature=youtu.beРусия и Китай почти обявиха ТСВ.Как работи радата за който не вярва. https://youtube/watch?v=VivY94Cp0s0

89

nimportequi

преди 10 години

Ей петата колона въпрос - Ако Русия обяви война на България вие на чия страна на ще застанете?

88

nimportequi

преди 10 години

Ей петата колона много сте активни в тоя сайт!

87

АБВ

преди 10 години

А БЕ ,КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ТРЪГНАТ РУСНАЦИТЕ, АМА ДА СЕ СПРАТ ЧАК ОТВЪД ОКЕАНА, ТА ДА МИРЯСА СВЕТЪТ!

86

Анонимен

преди 10 години

нали 100 пъти се писа, че Русия е агресор, напада други държави, а сега чета- те били в "бойна готовност"та да питам, имаше ли агресия срещу Украйна или така си помисли ЕС, и каква е тая бойна готовност...то журналисти, то пропаганда, то интереси....всичко е ок!

85

Анонимен

преди 10 години

99. Един Полски доктор в Америка казваше - незная това Полша ли е сега . Немците са там !Та си е верен проблема им ?

84

Анонимен

преди 10 години

kakto mi razpraviashe navremeto edin poliak: nie v polsha si imame edin mnogo star i postoyanen problem- otkade shte minava nemsko-ruskata granica!

83

Анонимен

преди 10 години

Като тръгнат къде ще се спрат ?В Американските новини тази сутрин: Дават от разстояние черен пушек и огън е Източна Украйна ?Говорителката казва , какво ако руските войски влязат в Източа Украйна и кажат - свършихме - Ние сме до тук ?