7

Анонимен

преди 10 години

"Майката на Шарлот, която е административен служител, казва пред АП, че мъжът й е участвал в предизборната кампания на Обама през 2012 г. Оттогава той си търси работа в тази сфера."Айде стига с тоя кух американски PR. Безмозъчната американска аудитория сигурно се разтапя от тази постановка, ама тук никой не го е грижа.

6

4 до 5

преди 10 години

Ами тя операцията толкова си струва, все пак е Made In USA, не може да се внесе от Азия като компютрите и маратонките. Въпрос на търсене и предлагане.Основна причина за здравната катастрофа в България е точно, че не се плаща реалната цена.Ставаше дума, че който се опитва да сочи с пръст САЩ по-добре да се погледне сам в огледалото.

5

Анонимен

преди 10 години

Безработен от няколко години и с претенции. Иска лека работа на бюро-да прави предизборни кампании. Що като е безработен не отиде в някоя фабрика?

4

до 4, не от 3 ;)

преди 10 години

Между другото, имат си минимални социални осигуровки, казват се Social Security, и са едно от двете най-големи пера в бюджета, много по-голямо от военния бюджет. И наистина почти всички имат здравни осигуровки, от няколко месеца. Наистина и имат най-модерните здравни услуги, но от друга страна една рутинна операция на глезена може да струва десетки хиляди...

3

до 3

преди 10 години

Безработицата в САЩ е минимална, а задължителни усигуровки няма, щото те така си искат - смятат го за комунизъм. Иначе здравеопазването им е най-доброто в света - повечето нови методи за лечение и лекарства са от там.Друг път не се излагай неподотвен.

2

Анонимен

преди 10 години

Това е бутафорна постановка на Путин! В САЩ няма безработни и всички имат здравни осигуровки!

1

Анонимен

преди 10 години

I az iskam v tazi sfera!