32

До Стига Глупости

преди 10 години

зЗабравяш основния играч в компромати -- Г-н Бареков известен повече като ***, както и и г-н Пеевски със всичките си вестници пълни с противни измислици и помия.

31

Стига глупости

преди 10 години

Кажете директно, че БСП е партията която прави черен пи ар.Не намесвайте десните в типичните мръсотии на комунистите

30

Павел

преди 10 години

Да Койчо, *** са. Ние сме 42 човека род - семейство. Еврейчетата от Пиреос ни взеха вече бащината къща, на съда и държавата им беше през патката. От нас всички 36 човека имаме право да гласуваме и сме решили ако не приемат този Мораториум да гласуваме всички за Делян Пеевски и ДПС. СДлед като всички други ни крадат, ще гласуваме за тези, които ненавиждаме.

29

висок

преди 10 години

Пичове, такова мятане на екстременти ни очаква, че манипулацията Костинброд ще е като детска песничка.

28

Анонимен

преди 10 години

До КойчоКакъв Мораториум сънуваш бе Койчо, всички тези Евреи в Българската политика да не са сложени там теб да защитават. Те вардят банките, съдиите, ЧСИ-тата, които крадат за тях и друга подобна ***. Никакво гласуване за ***.

27

уж-избирател

преди 10 години

Какви избори бе алооо? Те са си избрали който им е угодно!За вас лека танцова музика и да подписвате избирателни протоколи, че някой трябва да узакони онова, което ще стане по тъмно след изборния ден. А вие ще спинкате сладко!!!Не схванахте ли какво става с ЕГН-та и подписи?! *** ли сте?Бюлетината е АНОНИМНА!

26

Койчо

преди 10 години

Всички са ***, защо им вярвате. Какво стана с Мораториума върху принудителните вземания. Щяха да го гласуват преди Великден - до днес нищо. Само лъжат и мамят хората мръсниците - и БСП и Бареков и ГЕРБ и ДПС, всички са ***, която трябва да се провеси по въжетата.

25

Анонимен

преди 10 години

Така и така политиците ни са опръскани с кал и *** тъкмо ще се чувстват комфортно.

24

още по темата

преди 10 години

Казано е в прав текст, черно на бяло, кратко и ясно - битка за Власт, естествено на фона на европейските тематики, които общо взето минават между другото, като фон на който ще се водят българските вътрештополитически битки и страсти, тъй като българите повече се интересуват от това кой и как ще ги управлява, тук и сега, в страната.

23

Анонимен

преди 10 години

Волен Рублев и Волен Ибриков са едно и също лице продаващо България.

22

Пешко

преди 10 години

до Анонимен 17,напълно съм съгласен. Добре, че дойдоха на власт другарите експерти, та да живне малко тая икономика, да живне тоя народ! Ей го другарят Дилов-син поел на екскурзия към Червено море, а другарят Сайдеров редува Азия с Латинска Америка! Едно истинско икономическо чудо - вдигнаха еднократно пенсиите с 10% и вече няма свободни екскурзии 55+! Брависимо, хвала! Сега остава само другарят Бареков да обяви Народна република и ще вържем

21

Простосмъртен

преди 10 години

До Анонимен (19)Със сопата също се стига до накъде, но не и до истината, цялата истина и само истината.А повторенията в един текст понякога са съзнателни. Такива са в моя случай. Съветът ми е да прибереш сопата.

20

До румен 221

преди 10 години

Смени дилъра брат, мозька ти е изпържен тотално. Атака умря! На родоостъпниците никой не прощава. Управляват ни турци и еничари а българите са малцинство в България.

19

А КОЙ ?

преди 10 години

А кой ги вкарва в ЕП ? Я помислете, пък после се възмущавйте.

18

Анонимен

преди 10 години

Този път какъв пуч ще има? След последните избори в деня за размисъл това дето видяхме може да очакаме всичко от манолова, бареков, цацаров и службите. Ще стане това което дс реши.

17

Анонимен

преди 10 години

"Няма да се спомене нито какво е бъдещето на Европа, нито какво е мястото на България в Европа, нито какво ще защитават нашите депутати в Европарламента, прогнозира Ганев."Това е така, защото евродепутатите, които отидат в ЕП няма да свършат работа за 5 ст. Отива се за сладка заплата и партиен престиж, а от балъците (електората) се иска само да ги изстреля на тези позиции.

16

Простосмъртен

преди 10 години

Прогнозират агресивна кампания с черен пиар "в български стил".Ако се каже истината, цялата истина и само истината, това ще ми помогне да гласувам информирано. И българският стил ще е защита на човешкото ми право да знам истината, цялата истина и само истината. От тук нататък вотът ми ще завиди от мен, от това, колко ми е нужна в живата истината, цялата истина и само истината.

15

Сериозен Политик-БГ

преди 10 години

Кво ви пука матряла?Позитивна негативна дрън дрън-то Държава няма вие тук си преливате от пусто в празно.Винаги ще има Народни Избранници набийте си го добре в канчетата това с цената на всичко защото ако не сме ние гладни ще изпукате.Трябва някой да ви управлява а мисля е ясно кой-Неолибералния-Демократичен модел на Приватизация както намаляване на заплати и публичен сектор защооотооо е крииииизааааа(за вас).Вие нямате избор като матрял-нали разбирате това?Ние си купуваме и нагаждаме гласовете!

Социолозите открили топлата вода. Вече не била толкова студена и можели да се къпят всеки ден, а не веднъж годишно. Ами, естествено, че кампанията ще бъде само с компромати. Аз много избори съм видял и нито веднъж нямаше честна и идейна битка. Нито веднъж не е имало аргументи, идеи, програми. Партиите се бореха и се борят само с едно единствено оръжие - "а ти какво направи преди еди колко си години, как се провали еди къде си, докато аз постигнах това и онова".Наплюй другия, за да останеш чист.

13

dan

преди 10 години

Кольо мамин това правителство не е спечелило доверие че да има какво да губи