14

дож

преди 10 години

Искрено се надявам да видя физиономии в нощта на изборите - на Цоко,Боко,Лилето и Данчето.

13

че

преди 10 години

Гла.суваш за РБ получаваш Биг брадър и брюкселски зелки. Лично аз си искам България.Искам истински български представители, а не чужди п*ги.

12

зелко

преди 10 години

Дреме ми за изборите . .Няма да участвам в театъра. ЕС е едно нищо и от парламента му нищо не зависи,От ЕС добро не очаквам освен безработица и продължаваща бедност.България е съсипана и унищожена като държава.От нея нищо независи и съществува привидно само на карта.ЕС няма самостоятелна политика и чрез НАТО прави онова което се харесва на САЩ.

11

бай х

преди 10 години

за 3.5 години "славно управление" Борисов и Г"Е"РБ почти удвоиха безработицата и я вдигнаха от 6.8% при Станишев до 12.4% при Борисов в края на февруари 2013 година! Т.е. Борисов и Г"Е"РБ унищожиха 210.000 работни места и вдигнаха с това безработните до 443.000 души! И вкараха не само опасно ниска инфлация от -3% в края на февруари 2013, но и спряха икономическия растеж, и вкараха икономиката в рецесия с неправилната си макроикономическа и финансова политика!

10

1234

преди 10 години

Родният ни волен циркаджия ще се бори срещу европейски ценности но на европейска софра се кани да сяда. Смех За "плачещият" *** Бюреков като за умрелите - или добро или нищо. ГЕРБ......no coment АБВ..ГЪЗЪ... Огладнял Първанов в последен бой. ДПС - само от кинти се интересуват. Дааам! Как на човек да не му се доходи за гъби или риба.

9

Анонимен

преди 10 години

Никога вече Орешарски !!!

8

КИРИЛ СОФИЙСКИ

преди 10 години

О, ВИЖТЕ ГИ САМО- КАНДИДАТ ПРОФЕСИОНАЛНИ *** ЛАМТЯЩИ ЗА ДОБРА ЗАПЛАТА. Е ЩОМ И СИДЕРОВ , СТАНИШЕВ И *** СА ПЪРВИ МЕРАКЛИИ !!!!! РАБОТАТА Е ЯСНА- КЕЛЕПИР ! СГОДНО И ДОХОДНО РАБОТНО МЯСТО.

7

Рали1

преди 10 години

Аз мислех,че вече е открита. Бареков нали вече изпече кебапчетата? ДАНС също започнаха в провинцията,ама не разбрах дали за ДПС, дали за цензурата, дали нещо друго...Хайде на тези избори да използваме това, дето е на раменете ни и за мислене. Не само да си държим шапките отгоре.Всеки да направи преценка за себе си за кого да гласува и масово да им объркаме сметките.

6

Анонимен

преди 10 години

пак ли ще ни пълнят тиквите с глупости.ние нашия парламент не можем да оправим,тръгнали сме ЕП да оправяме.

5

.

преди 10 години

Майната им на тия *** , по-скоро трябва да гласуваме за независимите или малки партийки в противен случай до болка познатите партии отново печелят ще задействат черния електорат.

4

5

преди 10 години

ДО 1Европа не е виновна за политиците които 25 години избираме,за справка виж другите бивши соц .страни .Не трябва да се гласува за никоя партия управлявала до сега ,за да има някаква промяна и морал ........................

3

Анонимен

преди 10 години

И кампанията започва с..........урок на баби как да гласуват от .........Мая Манолова .......електората се разтопи от удоволствие.......

2

Анонимен

преди 10 години

Айде сега се започва с флашките и черния пиар от странна на съсели,турци.Само и само да се запази статуквото че иначе ще умрат от глад ако не са в парламента,а знаем че те друго не могат да работят освен Българина да ги гледа а те да го крадат.

1

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !И каде да отидем в евразииския съюз ли,това е много глупаво от твоя страна.Явно искаш пак комунизъм,ама вече няма СССР има Русия и тя няма да ти дава милиарди без отчет.Това че БСП са крадливо племе не е виновен ЕС,те са свикнали да крадат и без да се отчитат,за това ни спират всичко и ни гледат като трета странна,защо БСП и нейните патерици,се усраха в Европа,трябва ни само 10 години без БСП и ДПС в властта на България и ще се оправим.