13

Бръмбър

преди 10 години

А бе тоя британския посланик какви глупости говори? Кой ще харчи много пари в БГ? Таз английската *** е свикнала на ол инклузив и не иска да дава и пени от горе на цената която е платила на туроператора. Те са научени че когато почиват в някоя от колониалните си държави, хората там им лижат г..за за без пари. А накрая като се оплачат си връщат и цената на половината почивка като неустойка. ***!

12

Анонимен

преди 10 години

Кви брошури бе, те тук си снимат сървайвър, докато почиват.

11

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 10 години

Абе този промоутър на чалга стриптийз какво се обажда ?Най-добре да се направи кратка брошура в която да е написамо ,че баконинга не се препоръчва , ако толкова искат да умрат и да им гледат сеира по добре да ходят в Сирия , Палестина или Афганистан !Тамошните доброжелатели ще пратят видеото в което се раделят с главите си и всичко ще е ок , българските туристи и персонал ще си спестят едно неприятно лято!

10

Анонимен

преди 10 години

А нас кой ще ни пази от мвр на пеевски?

9

Конгениално

преди 10 години

Ми направо да закриват МВР и да откриват на негово място Рекламно-Преводаческа Агенция. И без това половината пострадали изобщо не се оплакват на полицията вече, защото ползата е като да се оплачеш на арменския поп.

8

Анонимен

преди 10 години

Те задниците си от доган и пеевски не можаха да опазят ще пазят туристи с брошури.

7

Анонимен

преди 10 години

Мвр пази и нашите протестиращи с подслушване и компромати.

6

Анонимен

преди 10 години

Има 60 хиляди щатни кияка, а нещатните само господ ги знае и накрая брошурки и преводачи. А престъпността е в апогея си. Помня за едни дето трябваше да пазят туристите,а те снимаха порнофилми на работа.

5

бармалей

преди 10 години

поне брошури имаме в изобилие.тоя сутрин имаше пет кила хартия " била" пред вратата цветна и гланцирана, за нищо не става. .

4

Maitap li Minister?

преди 10 години

Boje mili, v bulgarsko kmetstvo Kircali na bulgarski ezik s bulgarska slujitelka ne mojesh da se razberesh za 2-3 minuti po bulgarski telefon (fax, e-mail, sms, skener sa izvanzemni?), zastoto imala mnogo rabota? ne iska da pishe e-mail, ne iska da skanira, samo post pisma moje da pishe ( nali bg narod im plasta smetkite i harchat bg levove za post pisma!)v slivenskata policia ne mojeli da chetat i otgovaryat na e-mail s latinica, a minister Jovchev kakvi fantasii sanuva?!

3

Мен

преди 10 години

Ехееее, те джебчийте като видят чужденец с брошура и ще се откажат на момента.

2

Анонимен

преди 10 години

ех ако можеше да се пази с брошури....

1

Биволъ

преди 10 години

Вчера Украинския евреин Станишев в тесен пиянски кръг в Кърджали е казал:- Дано повече балъци се вържат на моите приказки за благоденствието в бъдеще време и да гласуват за БСП, че тука почва да става напечено. Всеки ден убийства и грабежи, като може и мен да ме забършат. Аз да си отида в Брюксел пък тука да се оправят както могат. Моника си ме чака и ми е купила хубава къща. Естествено не е много скъпа, само 2 500 000 евро, като и Хохегер помогна.