35

Анонимен

преди 10 години

Абе такива яхти по 7600 лева ли вървят?Ами дай да взема и аз една,на далавера ми се вижда!

34

Анонимен

преди 10 години

Абе номерът е, каквото може да се гепи от Брюксел, но от това намазаха навремето гърци, португалци и т.н.т., и до нас мазното не стигна. Сега ще ни гърбат, ще им бъдем сигурен пазар, ще ни нареждат как да пикаем и как да мразим Русия и накрая за благодарност само ще им врътнем по една ***. А политиците ни я въртят отдавна.

33

Биволъ

преди 10 години

Вчера Украинския евреин Станишев в тесен пиянски кръг в Кърджали е казал:- Дано повече балъци се вържат на моите приказки за благоденствието в бъдеще време и да гласуват за БСП, че тука почва да става напечено. Аз да си отида в Брюксел пък тука да се оправят както могат. Моника си ме чака и ми е купила хубава къща. Естествено не е много скъпа, само 2 500 000 евро, като и Хохегер помогна.

32

Анонимен

преди 10 години

Дори и ЕС да плати тези яхти, пак от нашите пари ги плаща!Да ги платят Боко, Цуцко и "гордостта" на ГЕРБ новия евродепутат Томислав Дончев!!!

31

Анонимен

преди 10 години

"Зам.-директорът на фонда Виолета Александрова съобщи, че за периода са одобрени 126 договора с 392 броя транспортни средства. Стойността на въпросните луксозни превозни средства е 3 млн. лева."Е като гледам единичната цена предполагам това са някакви супер луксозни велосипеди.

30

vesko02

преди 10 години

ЕС се опита да вкара нещо в празните ни кратуни,обаче само напълни джобовете на шепа негодници.

29

Хехо

преди 10 години

Повечето и статии да четете и осмисляте не можете. Тези 3 млн. лв. дето няма да бъдат изплатени, са за 14 превозни средства. Айде пак посмятайте дали не са луксозни. Парите по останалите нам колко стотин проекта с превозни средства, ще бъдат изплатени от ЕК.

28

Давай

преди 10 години

Комунизъм в действие.

27

Молител

преди 10 години

Омръзна ми от *** кьорфишеци.Докато не се дава информация кой е поръчал,какво епоръчал,защо и с каква цел,законно ли е(за морално не питам, знаем че политиквеницитени са без морал)и ако не,каква отговорност му е потърсена и от кого,дотогава липсатана персонална отговорност ще се превръща в колективна безотговорност!Уви, за нея сме виновни всички ние, мравките допускали десетилетия да бъдат яздени от политицитарикати! Моля,който знае и може,използвайте нета да бъде пробуден този народ!

26

Румен

преди 10 години

Хайде да разделим 3М лева на 392 броя транспортни средства за да видим колко струва луксозното возило.

25

Nev

преди 10 години

Ами хаиде сега, тези дето ги биле одобрили тези закупувания, да си извадят парите от техния джоб и да си ги плащат!

24

Анонимен

преди 10 години

Още един мандат за ГЕРБ! Бойко Борисов Премиер!

23

pp

преди 10 години

Е колко да са луксозни 3 000 000 делено на 392 = 7 653 лв средна цена. СУУУУУУПЕР ЛУКСОЗНИ ЕЙ

22

Е

преди 10 години

ДО 19 Е то има сигурно и нормални проекти , пуснали са ги да замажат очите. За кого гласувате няма ама никакво значение, един загубен ден и изхарчени пари. Последните избори във Варна за Кирили Йорданов аз не познавам гласувал , а той спечели с 60% на първото гласуване... изводите за Вас. А пропо човека не се е мяркал във Варна, пие си бирата в Алпите, кара си мотора и изучи децата. Ние вървим по пътищата с кратери.

21

123

преди 10 години

До разни сметкиАми да си купи. Стига да има кой да му ги плати. Аз не желая да плащам. А ти?

20

БГто

преди 10 години

Ето това е! Като гласувате за партий все едно гласувате за олигархията. Честио! Може скоро и да пасете трева.

19

разни сметки

преди 10 години

Също така не виждам какво скандално вижда тая цоь издънка в "проект с 4 палатки и 4 АТВ-та". По тази програма се финансират всякакви проекти за алтернативен туризъм. Ако някой си е развил фирма, в която организира екстремни екскурзии с биваци в планината, не виждам защо да не си купи АТВ-та и палатки.

18

езичник

преди 10 години

тия *** ли са да очакват че брюксел ще им плаща лиготиите? там одавна са ги разбрали що за *** са и ги смятат за твърде досадни.

17

разни сметки

преди 10 години

Подозирам, че е от неграмотността на списващите жирналяги, но все пак:"392 броя транспортни средства. Стойността на въпросните луксозни превозни средства е 3 млн. лева."3 млн делено на 392 = 7 653 лв. Колко ли "суперлуксозни" може да са със тази средна цена:)))

16

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 10 години

дай на герберите фондове и им гледай сеира!