7

намръщен

преди 10 години

До ЖороНе вярвам на числото тук, иначе аргументите са ти "бетон"

6

Жоро

преди 10 години

15 км тунел? Вие с акъла ли сте? Само вентилацията не може да му направите. И това - в силно сеизмична зона - Кресненското земетресение е било 9 степен по Рихтер - с ПРОМЕНИ НА ЛАНДШАФТА, виждат се добре и днес. А тука някой се упражняват в говорене за кражби и т.н от тяхната специалност!

5

Ужас

преди 10 години

Много правилно да се откажат. Този тунел ще създава само проблеми. Недай си боже някой камикадзе да направи беля в него. За поддръжка да не говорим. Колко струва и дали ще се прави качествено. Дано не се стига до изграждане на тунел.

4

Анонимен

преди 10 години

Ами много просто защо се обявяват против ,защото не всеки лолйо с два камаза и един багер може да стане подиспълнител на такъв проект. Ще трябва сериозна техника екип геолози и минни инженери сериозно проектиране.

3

Анонимен

преди 10 години

Явно при строеж на тунел се краде трудно. Друго си е да кърпиш дупки

2

?!?

преди 10 години

Изпадам в конфиденс! Не мога да повярвам, че строители се отказват доброволно да строят защото би излязло скъпо! Или са пренудени по някакъв начин?

1

намръщен

преди 10 години

Основните критерии трябва да са два - ФУНКЦИОНАЛНОСТ и НАДЕЖДНОСТ на построеното. Много ли са или малко парите трябва да се реши по тези показатели