11

Дум-дум!!!

преди 10 години

Дали съм глуповат или с остра форма на дислексия ще разбереш млади *** ако се домъкнеш в Дивака с още 5-8 смешници като теб!!! Впроачем сега съм в Дивака и пиша от смарта-ще бъда тук до към 9-10 часа! Ако можеш и не те е шубе нещастнико-ела да разбереш що ми викат Дум-дум!!! Форца Кавалиере!!!

10

Дум-дум!!!

преди 10 години

Искаш ама няма-София голяма!!! Улиците тесни-хората са бесни!!! ***-написах ти къде да ме търсиш в София! А това че съм приятел на Кавалиере е известен за много хора ФАКТ! И не ми пука че некакъв анонимник не ми верва!!! Казах че сме приятели-не твърда че сме големи приятели!!! Но все пак му имам личния И-МЕЙЛ !!!Капиш ли си бре соаполанко???

9

Дум-дум!!!

преди 10 години

До некакъв разгневен бугарин!!! Млад млад-колко да си млад???И кво като си млад??? И сега и АКО остарееш-все бедняк ще си бъдеш!Аз му се възхищавам на Кавалиере-все пак макар и малки но сме приятели с него! По принцип се крия в скъпи ресторанти около пл Славейков във София!Ако не те е шубе ела в Дивака например и питай за Дум-дум!!!Ако успееш да се срещнеш с мен ще разбереш що ми викат Дум-дум!!! Капиш ли си бре мишкар???????

8

Анонимен

преди 10 години

Като го знам на колко гидини е, правилното заглавие на статията био трябвало да е " Приятелката на Силвио Берлускони ще става майка"

7

Дум-дум!!!

преди 10 години

Само с гнева ще си останеш гневни бугарино!!! Друго нямаш-щото си жалък и беден!Освен птова си завистлив и ограничен до безкрай!!! За сведение-Кавалиере има трима сина и само една щерка-Барбара! Кавалиере е свръхбогат и свръх щастлив!!! А ти си само един БГ ***!!!

6

Дум-дум!!!

преди 10 години

До некакъв отчаян и пребит от живота атакаджия! Ей ***-Кавалиере е абсолютния символ на преуспелия мъж-а на тебе символа ти е ямболското джудже-тарикатче!!!Домъкна се в София през 1986 година и си беше цар на измамите! Съдиха го за откраднат фотоапарат-но ДС го покри щото вече беше вербуван с псевдоним-Пегас! Стой си в провинцията и лай от дупката от която дращиш! Капиш ли си бре селянче???

5

Анонимен

преди 10 години

Кой е бащата?

4

Дум-дум !!!

преди 10 години

ЕВалла и ашкулсун на теб Кавалиере!!! А нека тъпите бедни прости и ограничени да се пукат от яд и да пускат ехидни коментарчета в некакво БГ сайтче!!! Е тва се нарича БЕЗСИЛИЕ съчетано със БГ завист и слабосилна ЗЛОБА!!! ФОРЦА Кавалиере-ти си еталон за ПРЕУСПЕЛИЯ мъж!!!

3

Анонимен

преди 10 години

Жълтини на първа страница, само така...

2

Анонимен

преди 10 години

Един от най-големите мошеници в обединена Европа е пример за подражание на младите и глупави българи израснали с чалга културата и силикона,като ценности.Сигурен съм,че никой от тях не намира нищо ненормално в това 77г. дядо да прави дете на 29-годишна,което на 100% е плод на любовта на младата жена към престарелият мъж.Да ни е честит новия морал на новият век на Новият световен ред.

1

Анонимка

преди 10 години

Браво Дон Силвио, който го може, го може. Да гледат и да се учат младите :)