14

магиснрат

преди 10 години

Нали се разбрахме да спазваме поговорката "Гарга на гарга око не вади".Колегите винаги трябва да си помагаме.Ние не може да бъде виновни.

13

до Ерол

преди 10 години

Какво по - долно от положението в което алчността им ги поставя ?? Мизерници ненаядни ! Всички са маскари ! Какъвто примера и защитника на закона - такъв и народа , само дето за народа има пандиз , а тези ...абе вкарайте ги там при тези дето са осъдили , че те да им четат присъдата и да я вкарат в ход .....................Крадци

12

STANIK

преди 10 години

Ейй най-после разбра,че комунизма в България не си е отишъл

11

практикуващ

преди 10 години

До ЕролИМА МНОГО ПО ДОЛНИ ПОРЪЧКОВИ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ всъщност почти всички са такива, а останалите са некомпетентни, което е ЕДНАКВО ЛОШО. Изключенията от двата вида са малцинство и от тях нищо не зависи!!!

10

Забава

преди 10 години

Овъртял се като пиле в калчища, бушон, притиснат на стената и почва да "пее" за тоя, за оня.....дето до вчера са му давали залъка и чадъра за собствената му алчност и безочие! Радват ме такива хора - сам си сложил главата в торбата, хванал се на хорото, ама като стане гаф - еди кой си ми плати, накара, заплаши...... Хубаво е че пеят така лесно, но хората дали слушат и мислят и ПОМНЯТ!?!

9

тя

преди 10 години

Щом се хване някоя голяма риба откраднала големи суми почват да се оправдават с някакви "комунисти или болшевики". Смех - смех- смех.Пенгезов, връщай бързо парите и айде в затвора, там ти е мястото.

8

?!?

преди 10 години

*** се раздруса всичките *** в кал.

7

MJM

преди 10 години

До каква мафияВярно е за мафията Пенгезов.Като се почне от крадливата му майка. през него до щерка му.

6

Китен

преди 10 години

До бгНа върха на носа в Приморско, но стои незавършен пета година

5

Ерол

преди 10 години

Този директно си е за ефективна присъда!Нека видим за пореден път дали законите важат за всички в нашата странна държава, въпреки че, това ни е добре известно.

4

Анонимен

преди 10 години

А това гнусно и *** създание като живееше като смръдлив плъх в онзаи къща,като Белия дом,да не би да беше Демокрация?Нека види сега тоя ***,какво им е на хората!

3

бг

преди 10 години

Неговата дъщеря ли имаше имот,май хотел беше край морето като крайнонуждаеща се? Не може да се оправдава с Цветанов,защото така само трупа точки за Цветанов,че си е вършил работата,а да онивинява трактора е малко странно!

2

666

преди 10 години

СЕГА ЩЕ РАЗБЕРЕШ НА СОБСТВЕНИЯ СИ *** КАКВО Е ДА ТЕ РАБОТЯТ ОТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА!!!ЩЕ РАЗБЕРЕШ КАКВО УРОДЛИВО ЧУДОВИЩЕ Е ТЯ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ КАКВО МОЖЕ ДА ПРАВИ!!!НЕ ПИЩИ-ГЛАДЕН НЯМА ДА БЪДЕШ ПО ПРИЧИНИ ,КОИТО ЗНАЕШ,ДРАГИ МИ СМЕХУРКО!!!

1

каква мафия

преди 10 години

Мафията с Пенгезов датира отдавна,то не бе замесен в имоти край морето с неговата рода,европари,е нищо наглоста е ,че прасчо е той и защо до сега не е имало Коледа,защо още не в затвора,ами те си раздават власт,пари,здраве-защото не им пука,още се мисли за недосегаем,или тук ние си пишем,а те си живуркат.