6

Анонимен

преди 10 години

Не се разбра в университета или в общежитие ?Че то и в студентски град всяка вечер аха да паднат блоковете от клатене и цял Дианабад свършва преждевременно от гласовити "ученички".

5

Анонимен

преди 10 години

Бог да ги прости и дано останалите студенти да се поучат, да бъдат по-внимателни.

4

Анонимен

преди 10 години

Много хлапета упорстват да се доказват като големи пичове.Това показва, че макар наскоро да са навършили 18 г., те все още са склонни да постъпват неразумно. Това трябва да се изкорени. Обществото има право да защитава себе си. Колко е вложено във всяко едно момче или момиче, успешно влязло да следва Информационни технологии? Такова хлапе е ценно и не бива да се допуска да иде зян заради глупави детинщини.Не коментирам мъката на семействата им, това е най-страшната трагедия - да загубиш дете.

3

соц лаборант

преди 10 години

До Ако е бил наистинаА кой ще забрани ритуалите за първокурсници със *** стипендии?

2

Анонимен

преди 10 години

жалко , трагедия !

1

Ако е бил наистина

преди 10 години

такъв вид "ритуал", наказанията трябва да са жестоки, а подобни "ритуали" да се поставят извън закона.Има международни институции на висшите училища. Те да обсъдят предложение за криминализиране дори на доброволното участие в подобни глупости. За когото се докаже, че е участвал в подобен "ритуал", да бъде лишен завинаги от правото да учи във ВУЗ.Това, което предлагам, сигурно изглежда недемократично, но все пак става въпрос за тийнейджъри, които неразумно рискуват живота си и дават лош пример