3

Тодор

преди 10 години

Този *** на 21 години е изключително нищожество. Отнемането с нож на човешки живот с четири прободни рани не е самозащита а предумишлено убийство.Трябва да има смъртно наказание и доживотна присъда без право на замяна с обществено полезен труд.Много са такива като тази *** която или краде или продава дрога на децата ни.Какво са 20 години?При добро поведение е излязъл след 5(а в затвора на този *** ще е такова,че дупето му е още агнешко) .Трябва да се изчисти обществото от такива червеи.

2

Анонимен

преди 10 години

Убииството е умишлено с цел грабеж, а след като го пуснат от затвора ще напрви друго убииство. Опасните трябва да бъдат държани настрана, за да може нормалните хора да живеят необезпокоявано, да са креативни, и да има проспериращо общество.

1

Анонимен

преди 10 години

Значи, криминално проявеният е бил принуден да се защитава с оръжие срещу кроткия и възпитан младеж, който на всичко отгоре го е взимал да му помага не толкова, защото е имал нужда от помощ, а за да даде възможност на непрокопсаника да изкара някой лев!Имайте предвид този трагичен случай! Поне няколко пъти ми се е случвало да стана свидетел на това,как милосърдието към подобни типове и другаруването с тях само заради някогашното детско приятелство, е докарвало големи неприятности на по-светния