30

d

преди 10 години

aa dobro ytro gn blear sega li se sabydihte kogato polowin angliq i holandiq se napalniha s djamii

29

Анонимен

преди 10 години

До Анонименможе ли да спрат и гадните банки кредити мобилни крадливи оператори и вси4ката останала крадлива ***

28

Анонимен

преди 10 години

Когато са на власт ,нищо не казват ,а сега са в опозиция ,лаят като кучета.Турция ако влезне в ЕСще е най-голямата грешка

27

Наблюдател

преди 10 години

Започнаха да се усещат, но дали не е малко късно вече?

26

Иван

преди 10 години

Какво им става на тия, почва да им идва акъла ли?

25

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 31БРИТАНСКИЯ ХАЛИФАТ НЯМА КАК САМ ДА СЕ БОРИ СЪС СЕБЕ СИ !ИСКА ДА БЪДЕ НАПАДНАТ И ОСВОБОДЕН ОТ РОССИЯ.

24

баиГаню

преди 10 години

до коментат 31 и 34 Родил съм се в смесен раион и това искуствено противопоставяне с медиите и саитовете на практика въобще не съществува. Разбирам и турскии това което пишеш също не води до нищо добро.

23

Бойко не Борисов

преди 10 години

Тони Блеър беше и си остана ***.

22

Анонимен

преди 10 години

Може ли 50 години да подпомагаш исляма, да подпомагаш унищожението на Европа и изведнъж да осъзнаеш факта, че вече е опасно? Или си ***, което не е много вероятно, или се правиш на луд. Лицемер смотан!

21

баиГаню

преди 10 години

Понеже чета и разбирам че ,има някакъв спор за турци и българи ще кажа:Много е трудно с малко думи да се кажат много неща.Българин съм много съм преживял.Една държава е държава когато в нея има население.Няма значение какво е то.Сегашното турско насел.няма вина за миналото.Те са трудолюбиви хора.Те също са част от човешкият капитал на държавата.Държавата е на тези които живеят в нея.Религията на страна.България е на бълг.граждани а не само на българитеУмишлената омраза от някои не води към добро

20

Анонимен

преди 10 години

Ангола забрани исляма заради насилието, което генерира. Във все повече страни, хората подхвърлят прасета на терена на строежите на нови джамии.

19

анонимен

преди 10 години

Доживях да чуя истината на скапаните ингилизи които до вчера подкрепяха и въоръжаваха радикалния ислям а сега го отчитат за грешка. Пада ви се с вашите камъни по вашите глави. Ако САЩ продължи да се намесва за Украйна и предизвика военна арена, то считайте себе си и САЩ и НАТО за тотално ликвидирани от коалиция Русия, Китай и всички арабски страни и други които са против вас - не разбрахте ли най-после че всички ви мразят !

18

Анонимен

преди 10 години

Toni ste se setite vie i USA ama otzad.Napylnixte si ko4inata s maslini,kato vi xvanat za guschite 6te ima da pisukate na Putin da vi spasqvaZashtoto samo rusnacite sa voevaci gotovi na vsitcko ne kato vas .

17

anoi

преди 10 години

Доживях да чуя нещо смислено от Тони.

16

Анонимен

преди 10 години

Какво чакаме? Дори и в Египет забраниха тази партия на "мюсюлманските братя" насаждаща верска и етническа омраза.

15

Българин

преди 10 години

"Радикалният ислям е все по-голяма заплаха, убеден е Тони Блеър"Ах Медеску Доганеску заяви:В България е "права и свободи". За да има *** права и да се чувства народа им свободен. Не се притеснявай, Тони Блеър, като стандарта на запада е двоен.Не се притеснявай, Блеър. Нема проблем, че именно България ви е защитавала пет века, за да не влезе тази *** във вашата цивилизация.Ама и вашата цивилизация е същата ***.Базирана на долни Византийци, поробващи Българите. Запад-на култура

14

турчин

преди 10 години

Само *** може да говорят така. Преди 450 години в Испания са заклани хиляди евреи и които са успели да избягат ги приютила османската империя, същото положение са били и *** подложени на масово унищожение в ,,западната демокрация" и пак империята ги спасява примери много. Жак Ив Кусто почива като мюслюманин поинтересувайте се защо. Тръгнали сте на самоунищожение. Светът е много малък и живота е кратък.

13

Николай Хайтов

преди 10 години

Изтървем ли България - изтървали сме всичко.

12

Николай Хайтов

преди 10 години

Толерантност в един ориеталски зверилник е равносилно на смърт.

11

Анонимен

преди 10 години

За 25 години "демокрация," с мълчаливото съгласие на продажни държавници в България бяха построени толкова много джамии,колкото дори и през 5 вековното османско робство не бяха построени.