5

Анонимен

преди 10 години

По-коментарите разбирам, че има имало хора дето го гледат тоя бълвоч :)

4

Анонимен

преди 10 години

Тая Елена ако има капка достойнство ще си тръгне сама не разбира ли че е за посмешяще на цяла България а и Илияна Раева може да спре с това "Елена ти си великолепна , ти си кРАсива , ти си невероятна защото не е истина не е нито едното и да спре стакава злоба да оценява спортистите защото всички те са постигнали в пъти повече от нея .Албена , Саня , Антон и *** са тези които са звездите на този етап а пред Нана поклон за силният дух .

3

diavolcheto

преди 10 години

Просто питам: има толкова хора, които са предизвикали подобна трагедия, като тази, която предизвика Максим Стависки. Даже и по-големи трагедии! Архивите помнят, но хората - не. И няма осъдени. Защо единствено и само Максим е в главите и устата на всички: дайте и другите - има и музиканти, има и артисти, има и синчета на големи другари. Максим ли е най-, най-, най- лошият? Не оневинявам никого и не заставам зад никого. Що се отнася до Албена - тя няма вина за случилото се.

2

Анонимен

преди 10 години

Албена , Саня и Антон заслужават уважението на България за постиженията си в спорта , Дарин заслужава Възхищението на публиката за актьорският си таланта само не мога да разбера как така "България" гласува Вензи да си тръгне а да остане една известна с това че не е известна Елена и с какво тя е звезда за да е в това шоу с креватните си изпълнения пред цяла България или с това че направи един *** за посмешище и после не било нагласено Елена трябваше да си тръгне просто мястото и не е там

1

Анонимен

преди 10 години

За Албена трябва да остане паметна годината в която пияният и мъж уби и осакати невинни...