532

Анонимен

преди 10 години

До До 639Леле мале какви ги плещиш. Добричката гейропа и непослушната България.Я се огледай и ми кажи ,че не сме плюли на всичко само и само да се харесаме на европата.Погледни на нашата родина и ми кажи какво остана от нея.Я събери населението на всички наши големи градове и виж ще надхвърли ли 3-4 милиона.Или мислиш че останалите по статистика 3.5 милиона ще дойдат от паланките и катуните.Замисли се па тогава приказвай.

531

Анонимен

преди 10 години

До Do 627 Неблагодарно племе сме и това е.Русите са дошли и са ни освободили от турско робство.И стига с тази имперска политика.Дървени философи сме!! Аз питам защо САЩ имат военни бази в 150 държави по целия свят от 218 възможни????? Те са световен ЖАНДАРМ но това не ти прави впечатление. Въобще каква работа имат САЩ в Украйна???? Граничат с нея може би?????? както и с виетнам,корея,ирак,сърбия.След вт.св.война САЩ са водили 33 войни.Но няма проблеми те са "демократи".

530

Do 627

преди 10 години

До Аничка- Червена -АняТогава ние освободила Царска Русия, която отново го е направила, за да има излаз към Европа.В момента говорим за една путинска СССР, които изобщо не са наши "братя", но какво ли ти обяснявам...щом ти харесва...давай...мрази Европа, САЩ, мрази целия свят и си мечтай за империалистка Русия. Сега ще видите, бавно бавно как ще си останете сами в целия свят. Тогава на Путин ще му трябва още по-силна пропаганда, за да обяснява мизерията на народа си.

529

Аничка- Червена -Аня

преди 10 години

Още : Добре бяха мои братя Руснаци които ти нарича ''Некадърници'' Евро Гейче , щото днес ти щеше да празнува 670г Турска провинция на Анкара ,а на жените ви ципите щяха да се спукат по шевовете още ако не бе крувта и живота на Русккий Солдат който вас да освободи ваша страна от Отоманките Турци .

528

До 625

преди 10 години

До Аничка- Червена -АняИ какво общо има положението на България с това в Русия, много ми е интересно???Мислиш България да стане като Крим- да се присъединим към Путинска Русия и тук ще потекат реки от злато?Няма успех без работа, работа и то в правилната посока. В посока изкореняване на корупцията в съд, полиция, прокуратура, митници, държ. администрация.Или искаш да ми кажеш, че това са приоритетите на Путин???Това, че сме на дъното си е изцяло наша вина, не на Европа.

527

Аничка- Червена -Аня

преди 10 години

Слава Русииииии както казах припкам от радост при вида на всеки Маладец Фашага кат теб.Те смачкаха държавата ви 25г с бази Натовски,реактори затворени вериги на 100 % внос от Африка и Турция 99% храна в Аграрната ви страна е ***- внос.Не ми говори за Русия момченце щото съм живяла цял живот там,а мъжете там са истински мужици а не гейчета като прозападните ви ГЕЙ прайдчета.Русия има стандарт с над 600 евра пенсии,вие сте в дъното на лай**та в ЕС и продължавате Рядам надолу Маладцьй :-)

526

Анонимен

преди 10 години

До Аничка- Червена -АняТи ще сравняваш тези некадърници-руснаците с германската нация ли, бе?Ами, марш да живееш тогава в Русия, да караш лада или москвич, наври се в някоя панелка и се напивай всеки ден до забрава.Отиди да видиш средния руснак как живее и тогава защитаваш джуджето Путин.Ще видиш едни зомбирани лица, мрачни, нещастни, почти не се усмихват, ако не са на 5водки.Мизерия, мафия, тормозеща гражданите- точно като в България.Но, ако това ти харесва...значи, наистина си зле.

525

Анонимен

преди 10 години

Този *** български народ така и не се осъзна.Щом си искате братушките и Русия, цял живот ще си останете в мизерията и все някой друг ще ви е виновен за нея.Докато не се осъзнаете кое е най0голямото зло за България, ще си стоите и ще си броите стотинките и ще плюете по форумите.Мутрите ще ви крадат, Доган, Сергей и останалите ще ви крадат, а вие ще обвинявате Европа, че ви казва в очите, че не ставате.Ноо...простия сам си е виновен за съдбата.

524

Аничка- Червена -Аня

преди 10 години

Путин пак докара до разстройства Фашагите не само умственни ами и като ги гледам сюргюна им тече вече и през крачолите. Мамини златни тръгнали една орда на Русия ултиматуми да правят :-) Смях ,смях и пак Смях :-) Май Бързо забравиха ,как Фюрерът им докараха до самоубийство че и Червезият флаг побих връх Райхстага :-)

523

Registriran

преди 10 години

До Анонимен 640 Хе хе, джуджето Путин то и Наполеон не е фиданбойлия, но докарваше стрес на монарсите в старата блудница Европа до къде Кримската война. Височината на световните лидери се отчита само от тиквеници като борисов.

522

Анонимен

преди 10 години

До 641Какъвто ни беше социализма ,такъв ни е и капитализма.Ако някой е бил в Полша и Чехия и тогава бяха много по добре.А в момента Полша и Чехия търгуват с Русия и имат по голям оборот от времената на соца(макар да мразят русите).Целия свят се натиска да влезе на руските пазари.Само ние сме почти на нула и само газ и нефт купуваме за долари и сме с огромно отрицателно салдо.А Русите са на ниво да си купуват втори дом в чужбина и това не са олигарси които изкупиха морето ни.

521

Анонимен

преди 10 години

Тоя булдог да не сочи много с пръст че ще му го резнат

520

Анонимен

преди 10 години

Социализма си отиде поради недъзите си и остана в историята.Но защо трябва да оплюваме всичко.Имаше и нещо положително.Гарантирани пазари , пенсия 55г за жените и 60г за мъжете,0% безработица.Безплатно висше образование и здравеопазване.Разбира се плащаше държавата.Сега след 25 години капитализъм(демокрация,циливизационен избор) сме цъфнали и вързали!!!! На запад плашат децата с нас и не ни имат за хора ,но ние им се кефим???? Кой ни е виновен сега , русите може би??

519

До 639

преди 10 години

Ами, замисли се защо плашат децата в Европа с нас?!Замисли се, защо цивилизования свят се отнася така с нас, а ситуацията в страната се подкрепя единствено от Русия и Путин.Замисли се! Защо сме най-бедни? Защо сме най-нещастни?Кой ни е виновен? Европа 20г. пише доклади за България и ни казва да вземем мерки срещу корупция в полиция, съдебна система, митници, политика...а ние се правим на ощипани.Какво да направи Европа повече? Какво искаш да направи Европа? Казвай!

518

Анонимен

преди 10 години

Ами, то под "руски интереси" в Украйна може да се разбират много неща.Всички знаем, че руските интереси в Украйна са свързани с това Русия да управлява Украйна.По тази логика, тъпите руснаци казват, че могат по всяко време да влязат с войските в Украйна.Какви руски граждани в украйна?? Там има УКРАИНСКИ ГРАЖДАНИ!Хайде, пак промитите във форума да започнат да величаят великия вожд -джуджето Путин и да плюят по САЩ.

517

Анонимен

преди 10 години

Радо , чия колония сме в момента???След 25 години "цивилизационен избор" сме я докарали.... до 6 900 000 население.В европа плашат децата с нас и ни смятат за втора ръка хора ,но ние им се кефим и кланяме.Защо сме най бедни , най нещастни в света , най бързо топяща се нация в света.Кой да обвиняваме в момента за нашето дередже????Може би пак Русите са ни виновни????

516

Анонимен

преди 10 години

"Украйна е само едно от проявленията на нежеланието на Америка да отстъпи в геополитическата битка.Точно казано. САЩ искат само те да диктуват условията и да налагат виждането си за световния ред, без да се съобразаяват с никого. За съжаление ЕС е също инструмент в тази тяхна игра.

515

Анонимен

преди 10 години

До Анонимена през соца коооолко изнасяхме за тях а фабриките и земите взети от народа след войните ........това отчита ли се.Айде моля Руските императори винаги са искали излаз на бяро море.просто тази територия ,този кръстопът на който живеем е бил вечно делба между великите сили .

514

мария

преди 10 години

Много ценна статия, прав е човекът. Нещата са очевадни дори за западняците, но не и за нашите платени русофоби.

513

радо

преди 10 години

потърсете в гугъл "I'm confused, can anyone help me?" от neil clark и прочетете.ако и след това продължавате с глупостите като папагали, то явно промивката на мозъка е необратима.