38

морски

преди 9 години

Нашата армия - най смешната армия в света!!!!!!А не беше така.

37

наблюдател

преди 10 години

Пилотите не отговарят на стандартите, но си получават летателните пари всеки месец. И за да ги получават, правят летатателни упражнения - два пъти годишно да литнат по 20 мин. и си ги получават целогодишно. А колко са летателните пари, може да се види в съответния брой на ДВ, това не е класифицирана информация. Другото е по-интересно, след 15г. летателна служба, всеки пилот получава по шест брутни заплати бонус всяка година. Браво!

36

яве

преди 10 години

А как мислите, дали във ВВС има повече генерали, отколкото самолети?

35

Анонимен

преди 10 години

F-16 сваляше руските мигове в Ирак като презрели круши!-------------Само дето пропускаш, че:Миг-а е някъде от 80те на миналия век, срещу F-16 DАрабеската дори не го е видял на радара.Миговете от ново поколение на въоръжение в съвременните армии няман нищо с тия каруци.

34

просто и ясно

преди 10 години

Вие не осъзнаване ,че България загуби студената война заедно с Русия.Тя е победена страна. Затова беше разоръжена ,наборната армия премахната и войската намалена. Това е положението Евдокио!

33

луд умора няма

преди 10 години

Ами,щом като последни *** уйдисахме на американотурските искания,да си нарежем ракетите,за които барокамери не трябват,сега и да има и да няма барокамера,все тая.Отгоре на всичко,примера с оглушелия и ослепял американски есминец в Черно море,показва,че и от авиацията няма нужда.

32

БоСимеонов

преди 10 години

Само да вметна. Дори и нашите пилоти да отговарят на натовските стандарти...те няма какво да карат.

31

Анонимен

преди 10 години

Сега трябва ли да питам защо НАТО не ни направи забележка за това, ами ни прие и вече 10 години не обелва дума за барокамерата?

30

Анонимен

преди 10 години

"Тези две основни съоръжения от авиомедицината ги няма в българската армия и поради това е невъзможно да се установи годни ли са за летене военните ни пилоти. "По наше време годността им да управляват самолет се установяваше с предоставянето на... самолет на пилота... Щом не припадат от претоварването и няма тежки инциденти за толкова години, а САЩ идва за съвместни учения с нашите пилоти, защо изобщо се задава въпроса годни ли са пилотите? Кажете нямате барокамера и стига сте си съчинявали.

29

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

ИМА ЕДНА ДУМА -НА ГОЛО ДУПЕ , ЧИФТЕ ПИЩОВИ ! ТА Й ВАШАТА РАБОТА Е ТАКАВА ! ИМАТЕ ВСИЧКО НА ВСИЧКО 5 ИЗТРЕБИТЕЛИ , ЗА КАКВО ВИ Е ДА ДАВАТЕ ТОЛКОВА МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА ТЕЗИ АПАРАТУРИ ?! ПО-ДОБРЕ Е ТЕЗИ ПИЛОТИ ДА МИНАТ ПРЕГЛЕДИ В НЯКОЯ ДРУГА ДЪРЖАВА , ГЕРМАНИЯ,ТУРЦИЯ И ПР. !

28

Silence

преди 10 години

До 29.Ти какво искаш - американци или западноевропейци да ти свършат работата? Все едно да искаш да се изкъпят вместо теб! Марш в банята *** и мързелив смчръдльо!

27

Анонимен

преди 10 години

DO USA PODLOGITE.TO I S PROSTO OKO SE VIJDA KYDE SME SLED 25 GODI6NA DRUJBA S AMERIKA.VYZDIGNAXME SE MNOGO.NE SME MYRDALI OT POSLEDNOTO MQSTO V EVROPA KOGA E BILO TOVA PREDI 1989 GODINA ?VIJTE I STATISTIKITE I MLYKNETE NAI=SETNE OVCE ZAGUBENI.

26

Анонимен

преди 10 години

Естествено и червило и психолог и йога учител ...

25

ф-1

преди 10 години

Ако някой мисли, че с тези уяли се и умствено увредени кадри може да има промяна, много се лъже!Цялата държава е гангренясала от некадърници: депутати, правителство, правораздавателна система, мвр, армия- всичко е оплетено в корупция и наследственост.

24

Анонимен

преди 10 години

Голяма част от драскачите по форумите са бивши военни и милиционери, цял живот БКП им пълнеше тумбаците и ги пенсионира по на 45-50 год.В тези хора думата патриотизъм има значение на "вечна вяра в КПСС"Къде в света има армия с офицери по 100 кила?Това се отнася и за милиционерите.

23

анонимен

преди 10 години

до 20 - пилотите не вземат решение за закупуване на самолети и оборудване:) а за връзките - все едно, сега не е така, дори е по-зле... Относно статията - то самолети вече не останаха, те се загрижили за барокамера, абе въобще или да правят военновъздушни сили или да ги закриват, да останат само въздушните:)... жалка и тъжна работа

22

Анонимен

преди 10 години

F-16 сваляше руските мигове в Ирак като презрели круши!Уточнявам, тези които можеха да излетят!

21

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен/20/Ти май не можеш да мислиш, приятелю!?

20

Анонимен

преди 10 години

Нека!Едно време приемаха пилотите само с връзки! Много читави момчета не можаха да влезнат защото местата бяха ограничени и се взимаха само връзкари. И същите тези е*аха майката на ВВС на РБ. Хайде честито! Стойте си сега без барокамери, че и без това никакъв *** не става от вас!

19

Пари

преди 10 години

Как да няма пари в Министерството на отбраната. За розови BMW-та имаше, а за барокамера - няма. Я всичкото кеч на баламатума и да оди да копа на тръстиката. Аман от *** бивши варшавски, сега натовски ***.