139

Дияна

преди 10 години

Средната пенсия в Русия е около 700 лв.

138

странник

преди 10 години

Незнам какви пенсии и заплати взимат в Русия, но в момента по цяла южна Испания руснаците движат целия сектор от услуги, туризъм,имоти направо плашат с разточителния начин на живот.За тях имоти от 80-100 000 евро дори. Дори не им го предлагай,че се обиждат от 500 000 нагоре испанците гъзовете им лижат ако не са те сме умрели от глад тук

137

Анонимен

преди 10 години

Kanala presuhna ,voda nqma ,minavat na solena .

136

Анонимен

преди 10 години

До ШопНе мразя руснаците, но съм твърдо проевропейски и прозападно настроен. Руснаците никога не са имали нормален живот. Те не знаят как се живее нормално. Както пият, така и живеят. Дават го пет за четри. Като всичкихора и руснаците имат черните си овци, но като цяло са добри хора, макар и много неорганизирани.

135

Анонимен

преди 10 години

Средната пенсия станала от 2 гривни 5 рубли

134

до Шоп

преди 10 години

Само като се забранят чалгата,блудкавите турски сериали и новините на турски език, България ще дръпне напред.

133

до Шоп

преди 10 години

Само като се забрани ДПС, България ще дръпне напред.

132

трафоПОСТ

преди 10 години

Тук, през 1995-7 пенсии и заплати се вдигаха, но приравнени към долара стигнаха двуцифрено изражение. Само за сведение, през последния месец инфлацията в Русия е над 8%.

131

Анонимен

преди 10 години

Българите сме най-мизерната, проста и крадлива нация.А, когато си ***, няма как да живееш добре.Така ще бъде винаги.Пускайте си червената бюлетина и чакайте по 5лв на година увеличение на пенсиите.А на набедените националистчета...пожелавам им прекрасен живот или в България или да отидат в любимата им Русия.

130

Анонимен

преди 10 години

така трябва да се прави,нека хората получат средства да поживеят нормално,а не като тук да ни кастрят за всичко и да дават 5лв надбавки за пенсионера/ да вземем и ние руснаци да станем

129

до 150

преди 10 години

И за корупцията в България ли ти е виновна Европа, рубладжийо?Отново, като всеки неук комунист, говориш без да си запознат.Ако искаш, можеш дори и да прескочиш Българските институции и директно в ЕС да защитиш проекта си.Толкова сте прости всички комунисти, че направо не се траете.Хайде кажи ми тогава..щом ЕС не ти дава пари...колко пари ти дава Путин и Русия? Да си оправим пътища, за конкурентноспособност, за администр. капацитет, съдебна система и т.н.?Нещастни продажни путинисти.

128

до 148

преди 10 години

какви програми за европроекти бе ***,ти докато стигнеш до тях 80 процента от парите ти са изчезнали в рушвети,иначе пари нема,питаи мен аз ще ти кажа,а това че си засадил два декара с домати си направи доматен сок че да не ти засяда след това/

127

Анонимен

преди 10 години

До АНТИМУТРА: Ами точно ака. Какво работят кредиторите -> Да не копаят по нивите. пускат печатницата, след като ти спретнат криза като нашата от 97г. отпускат ти несъществуващи пари(без никакво покритие) и ти работи, за да връщаш лихви.

126

Анонимен

преди 10 години

До Рублаждия БългаринРубладжийо, вземи се скрий!Вземи малко се образовай и тогава пиши глупости.Програми, по които всеки може да кандидатства за евросредства има много.Стига да имаш акъл в главата и да си защитиш идеята и проекта.Това стимулира и бизнеса и държавата и всички- да мислят и да получават финансиране.ЕС дава, но не и на корумпирани, мафиотизирани и крадливи *** като БСП и ДПС.ЕС дава, но и изисква. Изисква образование, изисква съдебна система и др.

125

АНТИМУТРА

преди 10 години

СКОЧИХА ЩОТО РУСИЯ ГО ВЗЕ БЕЗ ПАРИ!!!!!!!!!ЩО НЕ ВЗЕ И ЧАСТ ОТ ДЪЛГОВЕТЕ НА УКРАЙНА АААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЛЕСНО Е ДА СЕ КРАДЕ ТЕРИТОРИЯ ЧИСТО БЕЗ ДЪЛГОВЕТЕ :DDDDDDDDDDDDDDDDНАЧИ НИЕ СЕ ПИШЕМЕ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ НЯКАКВА ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА НОВА И СТАРАТА С ДЪЛГОВЕТЕ ПРЕСТАВА ДА СЪЩЕСТВУВА А КРЕДИТОРИТЕ ПИЯТ ПО ЕДНА СТУДЕНА ВОДА :D

124

Анонимен

преди 10 години

Значи може. Да излезнат наште дупедавци и да ни кажат няма пари за увеличения на минималните заплати и пенсии

123

Рублаждия Българин

преди 10 години

До чингене СалиПредполагам ти не си Българин след като написа това / страните от СИВ по задължение ви купуваха /....Предлагам следващия път когато постваш да ползваш ник "Василев агент на ЦРУ"...От новоприетите страни членки на ЕС бивши СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ, единствено Полша и Чехия са ОК !!!! Словения и Хърватия бяха развити по времето на Тито, и благодарение на това сега нямат проблеми...Всички останали са зле като почнеш от Латвия, Естония и стигнеш до Унгария, във която Орбан каза вън от ЕС !

122

Анонимен

преди 10 години

КАК да кажеш на ДЕМОКРАД,че както са я подкарали и карат-НЯМА ДА Я БЪДЕ!!С празни приказки за демокрация,евроатлантически ценности НЕ СТАВА!!БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПРОМИШЛЕНОСТ И ИКОНОМИКА,НИКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ,НИКАКЪВ СЪЮЗ И ЦЕННОСТИ НЕ БИХА СЕ СПРАВИЛИ!Ако я мислите да я карате само на ЗАЕМИ ОТ МВФ,ФОНДОВЕ НА ЕС за да оцелее България и българската нация,МНОГО ГРЕШЕН ПЪТ СТЕ ИЗБРАЛИ!!!!Защото ТОЗИ,КОЙТО НИ ДАВА СЕГА 2,ВЗЕМА ВПОСЛЕДСТВИЕ 202!!ЗА ДЕМОКРАЦИЯ,НИКОЙ ПАРИ НЕ ДАВА,ДАВА ЗА ИНТЕРЕС!!!

121

чингене Сали

преди 10 години

До Рублаждия БългаринНа калпавият х... , космите му пречили ! Та и вашата работа е такава ! Всички новоприети страни членки на ЕС си стабилизираха икономиките с изключение на Румъния и ***-Татаристан ! Вие бяхте що годе добре по време на комунизма защото страните от СИВ по задължение ви купуваха некачествените стоки ! Комунизмът умря , умирате и вие ! Сега условията са - пазарна икономика , конкурентоспособност ! ЕС не е в състояние да направи некадърницте кадърни !

120

Рублаждия Българин

преди 10 години

Тук е мястото да се сравнят Г7 което скоро може да се превърне във Г6 / шесте най задлъжнели страни във света/ и Русия...Русия за разлика от Г6 няма дългове, инвестира във технологии, възражда промишлеността, ограничава олигарсите / на запад ги наричат шефове на корпорации, интересен факт е че десет ЕВРЕЙСКИ фамилии контролират 60% от производството във световен мащаб /...До десет години ще видим една възродена силна Русия.....ГАРАНТ ЗА СВЕТОВНИ МИР и антипод на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД !!!!!!