206

???

преди 10 години

Американска фрегата с турско знаме?!?

205

Шоп

преди 10 години

До Говорить МоскваTaylor също означава "шивач", като нашите имена Ковачев - баща му бил ковач, Шивачев, Мелничаров и т.н.-----------------------Е, тогава Путин на баща си или на майка си е кръстен? Хахахаха :))))

204

Анонимен

преди 10 години

До Леле че народАбе ,те това СУ 24 просто са нямали физическа възможност да го свалят.Именно това е било деморализиращото---------------- Ти май не се чуваш какво говориш. Су-то е прелитало на 100 метра над кораба, от това разстояние ако са искали, са можели да го обстрелват с ловна пушка.

203

Bulgatani

преди 10 години

Би било по-добре, ако американците дадоха малко пари за да Украйна. Но те само обещават...

202

Анонимен

преди 10 години

Американските моряци много лесно могат да бдат победени.Как ли?Амии с..... бактериологическо оръжие.Като ги пуснат в отпуска в някое руско пристанище и там ресские девушки да им липнат някой ....сибирски трипер нелечим даващ странични негативни ефекти дори в мозъка и зрението.Не е нужно да воюват.

201

Анонимен

преди 10 години

Ще подплашат калкана

200

парадокси

преди 10 години

С оръжие се борят за мир

199

Леле че народ

преди 10 години

До До 226 Абе ,те това СУ 24 просто са нямали физическа възможност да го свалят.Именно това е било деморализиращото Да ,засега не са забравили някой кораб повечко време,ама квито са нагли ***,ще се пробват. После да няма "Кой ми с*а в гащите"

198

До 226

преди 10 години

Черно море има статута на "Международни води" за някакво определено време. Американците са се вписали в това време така че за случая нищо не са сгафили. За това толкова.За електронната война- внимавай- по твоята логика руснака е извършвал враждебни действия. Ми давай тогава йанките да го свалят и да почва войната? ***...

197

Анонимен

преди 10 години

225. В Черно море няма международни води , за това не могат да стоят повече от 21 дни.Второ , много си далеч от новите електронни техники , за да разбереш , защо летят и защо излизат на плиткото .

196

Anon

преди 10 години

12 полета, дрън дрън. А какво да направят американците- да го свалят ли допотопния бомбардировач? Много сте интересни... Да си облита колкото иска в международни води. Идеята е че такива провокации могат да прерастнат във война като на някой не му издържат нервичките. Затова и американците се възмущават. Щото от война с Русия никой няма полза...

195

Анонимен

преди 10 години

222. Колко си богат в България ! Ама не разбираш да коментираш по статията , за теб човек или е росифил или е русофоб , как ги преброи , кои са повече .Други не съществуват ли ? Да , но не ти изнася да чуеш ИСТИНАТА ..

194

chjon

преди 10 години

Русофобите да ходят да чистят тоалетните.Те за друго не стават, най-малко коментарида пишат - или от правопис не разбират, иликлавиатурата си на кирилица не могат да настроят.

193

Анонимен

преди 10 години

До Говорить МоскваОх още един русофилистичен шизофреник...

192

Анонимен

преди 10 години

До Говорить МоскваА тази глупост с психологичните глупости излезе в руската преса и е абсолютна глупост. Ама на теб главата ти е толкова пълна с рускиа ла*на, че не те интересува нищо друго освен да възхаляваш една ***.

191

Говорить Москва

преди 10 години

Taylor също означава "шивач", като нашите имена Ковачев - баща му бил ковач, Шивачев, Мелничаров и т.н.Фамилията Smith е аналог на нашата Ковачев от smithsonian - ковач.Да беше прочел поне английската етимология, преди да дращеш глупости по форумите. Ама то от УСАняшки реднек какво друго да очакваме?

190

Анонимен

преди 10 години

До Говорить МоскваЕй многознаец не tailor а Taylor което е име. Хайде вкарвай си пак главата в г*за на руската ***.

189

Asen

преди 10 години

Amerikanska fregata v Cherno more za "поддържане на мира и стабилността в региона"- Ne sum chul v nashiq chernomorski raion da imame problemi za da ni prashtat US korabi da ni pazqt. Janki GO HOME !

188

Анонимен

преди 10 години

тия пък каде са тръгнали с едно корите и какъв ще го търсят незнам,просто да се разходят само маи,по скоро да си събират *** и да се прибират че да не ги пишат и тях за издирване и неоткрити останки

187

Говорить Москва

преди 10 години

Янките какво показват сега, че са се научили да карат кораб без да го набият в плитчините, да им се смее целият цивилизован свят на индианската некадърност?Tailor от английски означава "шивач", сега ако дойде още един Су-25 с новия противорадиолокационен комплекс "Хибины" на американските моряци ще трябва да им шият дирниците, за да няма кафеви пътечки по кораба, много тематично име са избрали янките за това корито.