111

сони

преди 10 години

От теб нищо не зависи заварихте една трьба и тя ще стой като паметник втори пьрви Белене

110

Анонимен

преди 10 години

Няма банка която да финансира нито АЕЦ Белене нито "Южен Поток".

109

мария

преди 10 години

Газ за 600$ мерси Вигенин и партията му да положат усилия за връзка с Гърция С руснаците бизнес не

108

радо

преди 10 години

Колко заводи се затвориха у нас заради цената на газта, но някои хора нали си вземат комисионната и ни бутат пак към русия

107

кони

преди 10 години

Като знае съпартийците му колко много пари ще трябва да връщат на руската мафия начело с Пу-кин милиардера.То не беха рушвети, комисионни, за да ни продават газ на 500$А рускака мафия не бие, тя убива по най-жестиок начин.Хубавото е че Винегин няма да направи нищо и всичко ще се провали. Това е шанс да се оттървеме от комуниситческите ***

106

куби

преди 10 години

"Това го повториха няколко пъти наши експерти", ***.Ба си наивниците, 25 години ДЕМОНкрация, не им отвори очите за РЕАЛНОСТТА.

105

киро

преди 10 години

Шистов газ в България няма да се добива, не всявай паника !

104

ели

преди 10 години

А, бе ***! Кой ще добива шистовият газ в България, та да струва $100.-?Ще го добиват американски фирми! На, нас като на нео-колония няма да ни се отпуснат кредити за развиване на крупни предприятия, та били те дори и за добиване на суровини!Американците ще ни продават нашият шистов газ на цена, с около 15 долара по-ниска, от тази на която сега ни по продава Русия! Примерно сега ако Русия ни го продава за $430, Шеврон ще ни продава нашият шистов газ по $415. Както сега западните търговски вер

103

еми

преди 10 години

Собствения ни газ ще струва 100$ и тогава ще ни тръгне икономиката Това го повториха няколко пъти наши експерти

102

пешо

преди 10 години

плюещите Вигенин:Защо като сте големи "ппатриоти" искате житницата на България да се замърси и да ядете скъпи и мухлясали пшеница и царевица и да ви продават СОБСТВЕНИЯ ви газ скъпичко?Ставате ли по-независими, ако южен поток минава през Турция и пак сте на руска газ.

101

мария

преди 10 години

Кой на кого и как помага можеш да разбереш като сравниш например стандарта на живот в Северна и Южна Корея. Или ако се върнеш малко назад Източна и Западна Германия- толкова години след обединението западната част не може да изтегли източната до собственото си ниво. Което означава, че освен технологии и самото население е увредено до непоправимост.

100

радо

преди 10 години

И как този поток ,който не е за нас ще ни помогне ,бе умник? Ти ли ще го плащаш? Какви американци бълнуваш? От 1944 тук са на власт само руски ***.

99

кони

преди 10 години

Аз съм ЗА потока, американците никога и с нищо няма да ни помогнат те знаят само да опоскват това им е дългосрочната стратегия за развитие!

98

куби

преди 10 години

Какво ще направят ли? Ще изтеглят поредния заем,ще продължат с изграждането на Южен поток,въпреки,че няма да се използва никога от никого,накрая ще откраднат парите,а народът ще плати цялото строителство заедно с лихвата по заема!!! Ето това ще направят!!! А може много по добри

97

киро

преди 10 години

Не направлявай "потока" на руската армия. Те американците са се уплашили. Само щъкат по Киев, Азия, ,АфрикаСега проблемът е деветомайския парад в коя столица ще го провеждат и ги чакат откъде се сетиш, дотам са се докарали, че хвърлят на боб.

96

ели

преди 10 години

Южен поток няма да имаЮжен път за руската армия същоБългарските политици да намерят алтернатива на русия

95

еми

преди 10 години

Ти на кой свят живееш? Те *** вече са взели властта в Кремъл. По-зле от това няма накъде?

94

пешо

преди 10 години

И ако сега все пак проблема е контролируем, защото Путин и Медведев поне са праволинейни и предвидими, не се знае какво би станало, ако в Русия след време някой откачан *** се изкачи на трона на властта.Стига толкова енергийна зависимост от Русия! Опасно е !

93

мария

преди 10 години

Ако потокът мине през Турция, дали нашите американски приятели няма дя ни вържат към него. Какво тогава ти става с доставчика. Проблемът Украйна се сменя с проблема Турция.

92

радо

преди 10 години

Това е ясно.Но откъде и кой ще ти построи газопровод?