10

националист

преди 10 години

Опа тука Боко да отговаря защо не е строил депата, ами се е почесвал и е строил само магистрали, които и те не стават за никъде де! После гейберите отиват в Брюксел и почват да топят държавата ни никоя уважаваща се партия не прави така със страната си, което доказва само, че ГЕРБ е троянски кон на Американците и ЦРУ!

9

Анонимен

преди 10 години

КАКВИ БЕХА ТЕЗ ТА ЩЕ НИ КАЖАТ КАКВО ДА ПРАВИМ !!!...?НЯКОИ ПИТАЛИ НИ ДА ЧЛЕНУВАМЕ ТАМ ,ЧЕ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ ИСКАЛИ_Я ДА СИ *БАТ МАЙКАТА!!!САМО АТАКА !!!

8

Анонимен

преди 10 години

До 1А този вид санкции какво са според теб. Пак геноцид. Глоба за това, флоба за онова, по тази програма спираме средства, по онази спираме, а и да не забравите да си платите членския внос моля. Какво са 8милярда евро за богата държава като вас. И никакви санкции към ромите да не забравите ей, че пак ще има бой.

7

маймун дере

преди 10 години

Когато в заробената ни държавица,случайно се намери някой политик,с мижав протест да заговори за някаква санкцийка,срещу вилнеещите на воля европИЙски капитали,веднага ни се размахва не просто пръст,а юмрук и тънкия протест заглъхва,защото,не може да се руши перверзната им демонокрадция.Виж това,да блъскаш и рушиш непрекъснато един набутан в ъгъла народ,може.Даже е задължително.Обявяват ни за престъпници,преди изобщо да има престъпление.Само,че на тях,никой не размахва пръст и не ги санкционира.

6

дълбок сън

преди 10 години

Всеки най-долнопробен чиновник в ЕС ни размахва пръст,като на ***.Ръсят санкции под път и над път,така,както ръсят обещания за огромни еврофондове,които много добре знаят,че никога няма да получим.Важното е овцете от Булгаристания да се надяват ,да си кротуват,докато западните банки,корпорации,търговски вериги и концесионери изсмукват от изпосталялото тяло на българина и ограбената земя.ДЕРЗАЙТЕ,ОВЦЕ!ПОЗВОЛЕНО ВИ Е ДА БЛЕЕТЕ,В НАЙ-ВЕЛИКАТА ИМПЕРИЯ!

5

Анонимен

преди 10 години

***.свинщина блатскасмрад гнусна .поне пазете природата бе ***

4

мизерия

преди 10 години

не ни харесва да живеем в сметища.ама матриала,матриала,е кофти.и глобите в крайна сметка ги плащаме данъкоплатците.Тези които цапат -не плащат.

3

Още СЪДЕТЕ

преди 10 години

"България може да бъде осъдена от ЕС заради старите сметища"В ЕС - европейските държави (конституции) са и съдия и прокурор.ТОВА Е ДОЛНО И НЕПОЧТЕННО.Така е. Или греша ?Просто тези институции налагат своето мнение като съдия и прокурор и налагат санкции без да им пука от друго (като морал) освен от собственното им мнение.В много случаи без да ги интересува дали са прави.Ваш грях ЕС. Господ ще ви съди и едва ли ще има пощада за такива плазмодии като вас. Бог не гледа "конституции".

2

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

ОТНОШЕНИЯТА ПО ОСТА ЕС/SS- БЪЛГАРИЯ: ТЕ НИ ПЛЮЯТ НИЕ СЕ ПРАВИМ ЧЕ ДЪЖД НИ ВАЛИ!

1

Анонимен

преди 10 години

Трябва да бъде осъдена заради геноцид към собствения си народ!