54

Vanq

преди 10 години

То детето да почива в мир!!!Ама защо никоѝ от съседите не е намерил начин да сигнализира ами сега ще коментират че са се чували писъци ,това са деца...как може да ги оставиш без помощ и да спиш спокоѝно въпреки писъците им????Това не са хора!!!!

53

БоСимеонов

преди 10 години

Хем ме боли като чета, но се и ядосвам на тези журналисти. Защо продължавате да дълбаете в тази трагедия и да тръбите наляво и надясно подробности за извършената жестокост. Жаждата ви за сензация е по-силна от човещината. Оставете детето да почива в мир.

52

Малко психология

преди 10 години

Една загадка. Бащата истински. Майката - мащеха. Нещо много не се връзва, истинския баща да е толкова зъл към своите деца, а мащехата най-милозливата. Поне досега не съм срещал такъв случай на моите 76 госини живот. Дори да допуснем, че бащата е пребир детето, то ще е по волята и интригите на мащехата. Особенно ако той е лудо влюбен в нея и всяка тейта дума взема за чиста монета. Дори лудите бащи не посягат на децата си, докато майките го правят за отмъщение към бащата или от влюбеност. Мислете.

51

Майко мила

преди 10 години

Първо - голяма трагедия...ОТНОВО! за един месец две момиченца си отидоха заради някви ***!Второ - тук е пълно с ***, които коментират! Всяка една тема в тоя сайт ли трябва са се политизира? Навън няма такива неща, така ли? И ако беше ***, нямаше да му напишат целите имена, а само инициалите, както правят винаги в тоя сайт. Моля се да се случи чуди и всички коментиращи *** да поумнеят някак си! Амин!

50

Lina

преди 10 години

Искам да попитам, от една антисоциална държава като нашата, какви социални институции и помощ може да се очаква?!Защото тук отдавна действа законът на джунглата - оцелява по-силният и с по-големи мускули, пари, власт, но не и стойностните хора!У нас се смята, че докато не е констатирана смърт при даден инцидент, престъпление няма (пък и да има убит, пак се счита за нормална статистика) Хората са оставени на произвола, оцеляват в мизер

49

oodaa

преди 10 години

7 годишно дете иска наследство от баща си ... алеле маикоу

48

мдаа

преди 10 години

С долния коментар имах предвид 54-ти *** да си знае

47

oooooo

преди 10 години

До Анонименоо колко си *** и има ли смисъл с теб да говоря ооо колко си *** и има ли смисъл ... оооо не !

46

MaHeKeHa

преди 10 години

Е вие какви закони търсите в България, не мога да разбера? Че то над половината Парламент е за затвора заради тежки престъпления против Българския народ, а ние тука търсим правосъдие за единичен случай?Не че искам да омаловажа паметта на т'ва ангелче, но просто няма да я бъде, наистина.

45

монархист

преди 10 години

От тук нататък, който не подаде сигнал в такива случаи ....глоба, иначе общество йок....

44

танов

преди 10 години

На тоя *** двете ръце от раменете трябва да отрежат.Да живее в мъки *** .Да ама не.

43

Dedo Pop

преди 10 години

Ъ що никаде не пише че бащата е гаден ***???

42

булгар / татар

преди 10 години

Вижте заглавието долу в дясно !Боливия увеличава минималната работна заплата ! Досега е била 175 щатски долара ! А къде са европейските татари , колко левчета заплатичка получават ????!!!!

41

Мина

преди 10 години

Е, кажете сега имали господ и ако има къде е, защо господ не го срази с огън и жупел. За убийство на дете каква присъда трябва да има, трябва смъртна присъда. И как може майката на тези деца да ги остави под грижите на един луд. Да луд, защото има решение от ТЕЛК с право на работа. А от училището в което е учило детето, как никой не е разбрал че това дете е било системно тормозено от баща си. А що се отнася за отсъствия, практика стана в много училища просто не пишат отсъствия.

40

Анонимен

преди 10 години

До Не разбралАМИ НЕ Е *** РАБОТА ! ПРОЧЕТИ МАЩЕХАТА , КЪДЕ РАБОТИ ! ЖЕНА С ОБРАЗОВАНИЕ Е И ТО ВИСШЕ !

39

Потник

преди 10 години

Много съучастници има тука: съседите, учителите. Сички са за затвора! Безучастието пред очевидното е престъпно прикриване на действията на това нещо и животно не мога да му кажа!

38

Бонев

преди 10 години

От 2013 нямало сигнали. А преди това ? Нали е имало опасност преди това да му ги отнемат? А защо полицията, която е викана от съседите не е сезирала социалните служби, като установи, че на адреса с скандала има малолетни лица? А защо учителите не са видели призанците на насилие? Едно дете не прекарва времето си със съседите. То прекарва времето с близки, приятели и преподаватели/възпитатели. Това са хората които могат да видят симптомите и да сезират властите, стига с тези съседи!

37

Анонимен

преди 10 години

И пак продължавайте да плюете по ***.... ***, гнусна българска ***

36

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

АБЕ ХУБАВА РАБОТА , АМА българска РАБОТА ! ВМЕСТО ДА СЕ РАЗКАЯТ ТЕ ГЛЕДАТ ПОЛИЦАИТЕ В ОЧИТЕ И СЕ ОПИТВАТ ДА ГИ ЛЪЖАТ , ЧЕ ДЕТЕНЦЕТО БИЛО ПАДНАЛО И СИ УДАРИЛО ГЛАВАТА ТА ЧАК И ЕЗИКА СИ ГЛЪТНАЛО !

35

Ell

преди 10 години

Ако искам да разбера колко деградирали типове има просто влизам да чета тук. Нямам предвид коментиралите нормално.