10

мунчо

преди 10 години

Баси дзверо ! Бил е нов с три защити ,ама не са сработили

9

Maks

преди 10 години

Бойлерите са потенциални бомби. Винаги го включвам когато ми трябва и се изключва преди да ползвам топлата вода. Не го оставям включен на 1 постоянно , имам едно наум. Новите бойлери имат поне 3 защити, но едното наум е най- надеждната !

8

JUH

преди 10 години

А проточните какво!? Да не би да не са опасни? Там всяко къпане ще се молиш да не те хване тока. Иначе няма да гръмнат вярно е!Просто да се пускат бойлерите когато е нужно, а не нощем- по евтината тарифа.

7

Анонимен

преди 10 години

Бах маа му,като си помисля,че 90% от българите си имат по една такава бомба в къщи.........Ама тъй ще е,като живеем в аборигенска държава!

6

GRN

преди 10 години

"Фламина" ли е бил?

5

Анонимен

преди 10 години

Всеки уважаващ себе си марков производител отдавна предлага бойлери със няколко нива на защита.Дори всички да откажат,фланецът е направен така,че безопасно да изпусне налягането.. Никой не е виновен,че тия хора са си купили евтино менте. Евтино,евтино ама после много скъпо.

4

Анонимен

преди 10 години

Сменяйте ги тези бойлери, хора! НЕ струват толкова скъпо. Има и проточни бойлери.

3

ACID

преди 10 години

Въобще бойлерите, които се пълнят са опасни. Съседката над нас имаше съвременен бойлер (на около 3-4 години), който остави една дупка в банята. Добре, че не е била на място. Използвайте проточни бойлери! Аз лично съм с такъв от близо 10 години и нямам оплаквания, а и ми е доста по спокойно.

2

Я

преди 10 години

Е турските бойлери са с двойно предназначение - цивилно и военно ...

1

6ifoto

преди 10 години

е..па аз за това не се къпя..опасно е