19

Дая

преди 10 години

През последните години видяхме,че да си атакист е трудна битка. Дали някоя друга партия би издържала толкова години в опозиция? Ами не нямаше,защото нямат сърце, нямат идеали,не им пука за народа. Така,че кой каквото иска да говори,аз ще подкрепя АТАКА. Само те ясно показаха,че няма да позволят на ЕС да ни наложи ниските си ценности и извратения, няма да позволят да се превърнем в една колония,която не може да има АЕЦ,ако ЕС не позволи, не може да защитава Русия,защото ЕС не разрешава.

18

?!?!?

преди 10 години

Чакай бе Болене ? Къде ще ходиш ? Нали беше против ЕС ? ? ? Сега изведнъж като разбра че втори път в парламента няма да има и реши да се ежиш за ЕС ??? ПРОДАЖНИК !! *** ? ? ? ЗАЩО СИ С ДПС БЕ ПРОДАЖЕН *** ТАКЪВ!!!

17

Пресцентър-АТАКА

преди 10 години

Отново Волен Сидеров и Атака зададоха правилния курс за България а именно-Русия и Православие.Нека незабравяме фактологията че единствен и първи лидера на Патриотична-Православна партия Атака зададе и курс за рязко вдигане на доходите за Народа ни.Всички които през тези години плюха истерично в нерви по ТЕМИТЕ които с днешна дата чукат на вратата на Страната ни нека поискат прошка от Богослова Волен Николов Сидеров!Волен Николов Сидеров продължава битката за България в едно Православието!

16

Анонимен

преди 10 години

ПЛЪХОВЕТЕ СЕ СПАСЯВАТ! НОРМАЛНО, СЛЕД КАТО НЯМАТ ШАНС ЗА СЛЕДВАЩ ПАРЛАМЕНТ!

15

АТАКИСТ

преди 10 години

до 16Той и Великият Тодор Колев не знаеше как се пише "американци", нали?С такива *** като теб и аз се чудя наистина как ще ги стигнем хамериканците!

14

Ниа

преди 10 години

Поздравявам АТАКА за избора. Това са хора,лидери,доказали се защитници на българските ценности, защото това за момента се оказва най-важното качество,което някой трябва да прояви в това гнездо на змии,наречено Европейски съюз. Ние не желаем хомосексуалистки директиви, искаме българското семейство и българските ценности.

13

Винету

преди 10 години

Успех, нещата са пред екзитус, шансовете за възстановяване на терминално болния организъм на България са малки и изискват много ВОЛЯ, РЕШИТЕЛНОСТ, ДУХ И ПРАВИЛНИ РЕШЕНИЯ!Много скоро ще е късно!АТАКА до пълна победа над либерал-Марксисткия мутро-комунистическия олигархично-монополен деспот!!!

12

АТАКИСТ до 2

преди 10 години

до Социолог Брачед, много точен ник си си барнал. Точно като един отявлен социолог демагогстваш и манипулираш. Волен обеща 500 кинта мин. пенсия и 1000 лева мин. заплата при едни други условия, а не когато е 4-та политическа сила в парламента. Понял, брачед?

11

Анонимен

преди 10 години

На псевдопатриотите от партия Юруш времето им изтече. Сидер Ага Волен Ефенди трябва да черпи, ако съберат и 1%!

10

Мани-мани

преди 10 години

Въвеждам нова мерна единица за национално предателство - един СИДЕР!

9

Шмекер

преди 10 години

Помните ли как се бъзикаше със Сергей? Защо сега не се бъзика? Нали щеше да го "намери" в "тези замъци в които се е скрил" и за него щеше да стане много "лошо". Къде си сега, 6 години по-късно бе Волка. Нали беше много ербаб и мразеше всичко руско, червено и турско. Защо не се ежиш сега? Защото си продажник, безбожник и ***. Само презрение и съд за такива изменници!

8

Шмекер

преди 10 години

Забелязал съм, че Сидеров винаги говори това което хората искат да чуят. Уникален манипулатор и лъжец. Сега е на мода да си с Русия (според него) и той бълва слова и становища в подкрепа на Путин. Ако се разровим в старите му писаници от времето на "Демокрация" ще видим, че там има хули и презрение към руското и съветското. Но 20г. по-късно волката е сменил палачинката. Същото беше с омразата му срещу дпс, а сега е в коалиция с тях. Същото е и с неприязма му към БСП - а пък е техен партньор.

7

БГ

преди 10 години

Всичко зависи от избирателя1

6

АТАКИСТ

преди 10 години

След 20-30 години *** като ни завладеят, понеже ще са мнозинство и тук се превърнем площадка на Хамерика и Нато за военните им самолети, защото враговете им от изтока ще се увеличават с всяка изминала година, ще ревете за Волен и ще викате че е бил прав, докато сме прицел на арабите заради скапаните им бази на тия.

5

Демократ

преди 10 години

Защо не се кандидатират за листа в СССР тези руски агенти рубладжии и простаци?

4

Анонимен

преди 10 години

предател!!

3

gost

преди 10 години

докато в балгария се дава картблан6 на глупаците корупцията винаги 6те я има независимов каква среда е просто безобразие затова младите и кадарни хора 6те бягат а 6те останат само *** и *** дето от тях не става и 4еп за зеле

2

Анонимен

преди 10 години

"умните" се кефите на тройна насионалсоц. коалиция?!

1

социолог

преди 10 години

Волен Сидеров обещава 500 лв. минимална пенсия и 1000 лв. мин. заплата и като видя , че номера не му върви реши да оправя ЕС но с заплата от 20 000 евро ама за него. Това е нашия националист-душа дава за народа ама не неговата.