9

Пламен Нанов

преди 10 години

До 8Не съм фактор, чието мнението да има значение, че някой да го използва за агитация. Просто смятам, че далеч по-демократично би било гражданите да могат да избират председател на Европейския съвет, на Комисията и на Европарламента, а не чрез задкулисни договорки между двете най-големи партии на 2.5 години да има ротация, както е в случая с председателите на Европарламента. А платения вот го използват всички партии с ресурс, било то по явен начин или чрез т. нар. застъпници.

8

аз

преди 10 години

До Пламен НановСъгласен съм, че всеки има право да гласува и да не гласува! Просто не ми харесва хора да ни агитират да НЕ гласуваме! Това е агитация в посока : не ползвайте своето право да гласувате, за да може платения вот да има смисъл!

7

###

преди 10 години

az ot godini glasuvam samo za GErb

6

Пламен Нанов

преди 10 години

Хитър, всеки има право да гласува, но всеки има право и да не гласува. Привърженик съм на всички европейски ценности, включително и на свободата на изразяване на мнение. Просто към институциите и механизма за вземане на решения съм понякога критичен. За "партията кълмилница" въобще няма да коментирам, защото е несериозно.

5

Аз

преди 10 години

Не се палете толкова. Всички избори са безсмислени. Други са игрите, които " карат Земята да се върти".

4

кой?

преди 10 години

може и тези обяснения всеки дасе досети за какво става въпрос КРАДЦИ ЕВРОПЕИСКИ-НА ГИЛОТИНАТА ВСИ4КИ можем и без тях .БОКЛУЦИИИИИИИИИИИИИИ

3

анонимен

преди 10 години

Няма нужда от евродепутати, това са *** от измамници да ги изберем в европарламента за да им осигурим големи заплати а от тях до сега няма никакъв хаир, до сега от бившите да сте чули да защитят интересите на България - НЕ и няма да чуете, да са предложили закон - НЕ и няма да предложат, това са хора безгласни букви и кукла на конци в европарламента дори и предатели на България - вижте какви мошеници бяха там и кои ще идат !

2

681

преди 10 години

Прав си Хитър, че ползата за държавата ни е нищожна, а личната полза за някои животоопределяща!

1

Хитър

преди 10 години

Защо бе човек пишеш така? - За да не идат да гасуват българете и да не смутят съня на милата ти партия кърмилница ли?..Много хитро...