7

Gilda

преди 10 години

Най-накрая. Превърнаха Несебър в базар. Учудвам се, кой изобщо купува тия буклуци. Нека да има няколко малки магазина с автентични стоки, които наистина имат цена, а останалите да ги махат и завинаги, а търговците да си търсят други места, откъде накъде да ги компенсират, това да не е тяхна собсвеност.

6

Анонимен

преди 10 години

Глупости, никакъв бунт няма да има в Несебър. Местните хора отдавна си прибраха всичко вътре, а тези които се оплакват не са местни, а приходящи - през зимата на Банско, през лятото по Черноморието. Точно те правят най-големите ***!А за Лидъл - кани се да го отваря Цветан Василев след като вземе концесията за пристанището. И не завиждайте вече на несебърци - Слънчев бряг глътна хотелските нощувки, сега други ще глътнат, каквото остана и те няма да са от региона, както и до сега не бяха.

5

Bulgarin ot Germania

преди 10 години

Da se pouchat ot DUBROVNIK: i kmeta, i targovcite, vsichki.Dubrovnik me vpechatli silno s red i chistota. Ima edin bazar na edin ploshtad, kadeto se predlagatsamo nacionalni specialiteti, tipichni za regiona. Nikakvi kitaiski ili turski bokluci, njama KICH.

4

EU Акбар

преди 10 години

Е не може ли да отворят един Кауфланд в стария град или поне Лидъл с безплатен паркинг???

3

Анонимен

преди 10 години

НАЙ-ПОСЛЕ!!! Същтото и със Созопол ако може. Ударихме пазарите в Инстанбул в земята. Не се виждат старите сгради от всичките сиргии, *** и простотии. Врме беше да се разкарат и то от цялото Черноморие! А данъците? Някой проверил ли е, дали си плащат? Или те са над тези неща.

2

Анонимен

преди 10 години

Каква дискриминация има,че не разбрах...А що не почнатнданси плащат данъците пък тогава да видим....Тотална *** е несебър,мизерия и само *** са всички там-"ресторантьори","търговци" и други индивиди т.н."граждани"!!!Мега мизерия,заслужатват си ограниченията наистина!!!!А и да си декларират правилно доходите и да фискализират,а не да трият през ден-два касовите си апарати в някой сервиз,приемливо прикрит като гараж!!!Ама са ***!!!!!

1

Анонимен

преди 10 години

Страхотно! Сега всички ще си правят гомняните бани на спокойствие.