93

Васо

преди 10 години

По интересно ще бъде, ако някой икономист разясни как се е получил в бюджета тоя излишък дето го раздават. И как се получава тая разлика в заплатите, нашите и техните. Нашите чорбаджии ли са по-лакоми, техните профсъюзи ли са по-читави, или и двете заедно. Тая легенда за производителността вече се изтърка. Ще бъде новина и интересно четиво, а не кой с яхта и кой без яхта искал помощи. Ама това е свободната и независима преса и журналистика. Да ни занимава с глупости, а тези неща да пропуска.

92

Анонимен

преди 10 години

И нашите чалгарки заслужават затвор

91

Оги

преди 10 години

Ммм...баба Цеца! Става!

90

Van

преди 10 години

Чета коментари и..........лудвам!КОЙ продължава да слуша тези сърбалашки гнусотий?!Техните не ги искат,наши катили изпадат в делириум!Имаме си наши певци и певици,ако някой не зна-отдавна сръбските идват тук да копират. Хай със здраве!

89

мариян

преди 10 години

Тоеа в дело на мазните фенчета на Карлеуша, която наистина се е взела насериозно и мисли, че е конкуренция на Цеца.

88

Balgarin

преди 10 години

Добра певица е Цеца.Но хората са си прави,имайки се предвид наистина на кого е била съпруга!

87

До 91

преди 10 години

И какво му ек омплексарското да признаеш, че някой е велик?! :)Ако наистина е така. Ню Йорк е велик град.Значи това е комплексарско, но не е комплексарско да не го заявя, само защото е американски град.По-НЕкомплексарско ще бъде да кажа, че ние сме по-велика страна, само защото съм българин?? А всички да знаем, че това не е истина?Много сте сбъркани, честно. Защо не се преселите в Москва...знаетели колко ще ви е хубаво :) Още на 3 месец ще искате да се върнете тук...с 200км. :)

86

До 93

преди 10 години

Да бе, да бе...руснаците са невероятни.Хайде, изхвърли си компютъра, че пердполагам работиш на операционна система, разработена от американци, компщтъра ти е сглобен в Китай, по американска технология, започвай да караш лада или москвич и си купи руски телевизор. А, да...и някой руски анцунг, че адидаса и пумата, които носиш, нали се сещаш, че...са европейски.Абе, заложи на руското качество- то е най-великото :)Всички русофилци сте еднаквии- плюете по запада, но се използвате всичко негово.

85

До 91 и 92

преди 10 години

Да бе, за това всички руснаци и цял свят ходят да живеят в САЩ или Европа или в Англия.Защото дори с парите си не искат да живеят в Русия- тази клоака и тотална мизерия.А и като гледам, ако Русия е раят на земята...май много много не искат хората да емигрират там, да ходят и да се развиват, да успяват...само авантюристи...които отивайки малко в централната и част и им се наплашва окото от мизерията и изостаналостта. Вие русофилите сте наистина неспасяеми.Ще ми сравнява той Москва с Ню Йорк

84

Анонимен

преди 10 години

до 90Аз ли казах първо че Москва е най-великият град или ти че Ню Йорк като такъв? Кой превъзнася чужди градове като най-великите, освен комплексар като теб. В случая си ибрикчийски комплексар на американците. Такива *** като теб Тиквата ги наричаше лош мат'рял.Ходи си в Ню Йорк да видим колко велико ще си живееш в най-великия град , като си скъсваш *** едвам да изкарваш за квартира миейки коли на някоя автомивка, понеже комплексари като теб- това могат да правят само.

83

До 86

преди 10 години

До АнонименАми, това са отворени градове. Световни мегаполиси.Но, нали...ти- големия гдажданин с чиста кръв от някое затълено село ще ми съдиш хората в Лондон или Ню Йорк. Палестинци или индийси- те са по-признавани от теб. Имат по-добро образование и ще успеят повече от теб, защото ти си балкански *** с тотално сгрешена ценностна система.Отиди да успяваш в Русия като толкова искаш. Да работиш, да постигаш и да живееш спокойно и да градиш семейство.Да те видим...мутри, джунгла, корупция.

82

Анонимен

преди 10 години

Всичко това, за което говориш е градено преди повече от 100г.По времето на царска РУсия.От 1917г. до сега..тъпите селяци руснаците не са изградили нищо хубаво и стойностно.Но, щом така ти харесва...кланяй се на едни алкохолици и политици с болни императорски амбиции. А народът им ходят като зомбита. Беднотия и мизерия. Пият по цял ден и след това не знаят къде са.Средна заплата 1600$. А какъв им е стандарта? Какво можеш да си купиш с тях в Москва или С.Петербург.Кои взимат тези заплати?

81

Анонимен

преди 10 години

Не ве не са триста хиляди, ами са 3 милиона. Взимат по 10 стадиона и ги съединяват за концерта и. И после пак кой от къде е!

80

Анонимен

преди 10 години

до 83Да отида в европейския град Москва със средна заплата 2000 долара и да се насладя на музеите и църквите на този Град? Или да отида в Цанкт Петербург, където в музеите на този град има повече експонати от история колкото в нито един друг европейски град. Ми ще отида да видя как живеят и там санкт петербургци с 1600 долара средна заплата. Да видя красиви жени, да не виждам наркомани и *** по улиците просещи като в Ню Йорк даже и на пъпа на Ню Йорк- Манхатън.

79

Анонимен

преди 10 години

до 83Ню Йорк? Най-великият град, заради едно от най-високите нива в света на престъпления? Заради гетата и мизерията на Ню Йорк? Алооо, като ми говориш за велики градове, виж един Берлин и един Мюнхен примерно дето по чистота, социална политика, ред и спокойствие гарантирано от полицията е на светлинни години от скапаният ти Ню Йорк. Лондон???Лондон с милионната си арабска , негроидна и всякаква *** и с английските си пиянци, дето заедно със скандинавските са най-големите в света.

78

До 77

преди 10 години

Виж сега...вземи да пообиколиш света.Да отидеш малко и да се разгледаш из Европа. Да отидеш да видиш Ню Йорк- най-великия град в света, според мен. Отиди и до Лондон...виж гнилия капитализъм и нискомаралните европейци и американци.След това отиди до Русия и С.Корея- тези демократични страни. Поразгледай, виж как живеят хората, виж как живеят политиците им...виж как работи полицията им и тогава бълвай тъпотии из форумите.

77

До 81

преди 10 години

Хаха...ами, вашите мозъци...работят по този начин.Нямате оправия!С подобно мислене...си оставате още в 1917г. и правнувате днес рождения ден на Владимира Илича...Яжде желязо и пийте нефт тогава.Ноо...нали, карате западни коли, гледате японски телевизори и корейски, работите на американски компютри и слушате западна музика.За последното не съм сигурен, може да си падаш и по Йосиф Кобзон.

76

Анонимен

преди 10 години

До До 52Без газ нефт и желязо си в Бронзовата ера *** българин.

75

Анонимен

преди 10 години

като ви попълзят муджахидините ще ревете ама нали сте демократи.*** и безгръбначни сте Българите.

74

Марто

преди 10 години

Начи, да се спре музиката на Цеца е престъпление срещу човечеството...