53

петър петров

преди 10 години

...получават всички тези нашественици по нашата земя.Щеше да има и пари за собствено въоръжение и за собствена армия, а не за наемници, които никакъв закон у нас не може да ги съди за нищо. ВСЯКА НАЦИЯ ИМА УМНИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ И НАЙ- ВЕЧЕ БУДНИ ХОРА, КОИТО ЗНАЯТ КАК ДА ИМА ЗА МАЙКИТЕ ПАРИ, ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ЗА РАБОТНИКа- В ТАЗИ ПОСОКА ПП АТАКА НЕ ВЕДНЪЖ СА ГОВОРИЛИ, ЧУЙТЕ ГИ ПОНЕ ВЕДНЪЖ!!!

52

петър петров

преди 10 години

А за свинките раждащи арабските си *** в нашите болници в самостоятелни стаи с нашите пари, докато мъжете им обезглавяват и убиват алевитски и християнски чада и техните родители в Сирия или се подготвят във военни лагери у нас.Ако американците си бяха плащали за военните бази и за територията и военните поделения ,в които настаняват терористи от Либия, Сирия, Саудитска Арабия и Катар, щеше да има пари не само за пенсионерите, ами дори за безплатно медицинско обслужване, каквото получават

51

петър петров

преди 10 години

сегретирано от една Национална Здравна Каса в съюз с Лекарите и Аптекарите, като собственици играещи господ бог с нашето здраве.Те толерират не плащащи застраховки *** и всякакви пишещи се за бегълци кръвници, престъпници и техните семейства, дошли от не знам си къде на п***а си майна. Те се ухажват с нашите пари в самостоятелни стаи, ядат само скъпо агнешко месо, защото били мюсюлмани, а нас ни изхвърлят от болницата след операция на 7-ия ден да я караме,както можем.....Нямало пътеки

50

петър петров

преди 10 години

Кризата ще се задълбочава и краят на изедниците ще настъпи толкова бързо, колкото бързо настъпва и унищожаването на българското население.Освен, че при влизането на България и в НАТО и в ЕУ не е имало референдум ,с което са нарушени нашите човешки права на самоопределение, гарантирани в Световната Харта по правата на човека, подписана в Хага и от България, системно се нарушават и правата ни на труд ,свободен от заробваща експлоатация и абсолютно незачитане на правото ни за медицинска помощ

49

петър петров

преди 10 години

Петров Петър Водещ коментатор Sofia, BulgariaКрайно време е да се престане да се лъжат и демагосват хората, особено пенсионерите, ограбвани системно от всички досегашни правителства .Нали затова червените бабички избраха пак БСП, за да продължава да ги краде.Докато не се преобразува и влезе в крак с времето и действителната ситуация в България и положението ѝ в глобален мащаб, няма да има никакво подобряване нито на демографската ситуация, нито във финансовата ѝ, нито в социален аспект.

48

Анонимен

преди 10 години

Боже госпожи пропаднала държава .Да се увеличат вноските за пенсии , Та да се погаси ДЪРЖАВНИЯ ДЕФИЦИТ !!!Значи България е в РЕЦЕСИЯ ?

47

Ставри

преди 10 години

Няма производство, за какъв стандарт да говорим ? Над 20 г. целта е асимилация на народа ни .Пенсионерите не получават пенсии адекватни на вноските си и въпреки всичко предпочитат сигурното макар и малко пред несигурното.ЕС - докъде ни доведоха техните изисквания, без техния стандарт - до просешка тояга.

46

Анонимен

преди 10 години

*** немогат да разберат , че колкото и да вдигат вноските пари пак няма да има. можещите и работливи млади хора бягат от страната. това е поради простотията и алчността на политиците в бг. не внасят чиновници, мвр, военни, ***...... а те, *** чакат вноски от безработните и ако може да оберат всичко на последните мохикани дето са останали тука да вегетират.

45

а така

преди 10 години

шапка свалям на 49, всичко написано е верно, ама е пропуснал, че и намаляване броя на безработните е добре за икономиката, та от тази гледна точка, екстра, повече пенсионери, по-малко безработни, защото безработицата при управлението на червените *** намалява само с броя на пенсионерите и тези, спасили се през терминал 2. Няма икономика, няма развитие, няма прогрес на територията на червената мафия, крадци, мошеници, мародери, родоотстъпници и убийци, червена гадна ***.

44

Анонимен

преди 10 години

Икономиката е в основата на държавата , защото държавни служители, армия, полиция, образование, здравеопазване ,общини, пенсионери и.т.н разчитат на постъпленията от икономиката. А за икономиката трябва производство и реализация на произведеното. Слаба икономика - слаба държава. А вие сте се хванали за пенсионерите.

43

111

преди 10 години

Само се пита в задачата, кой ще им плаща пенсиите, като децата им са в чужбина, а *** не работят. Как я мислят нашите да работят само 1 млн. българи в по- млада възраст и да издържат още 5-6 млн. души? Време е да се орежат парите за ***, а на пенсионерите чиито деца са в чужбина да им се намалят пенсиите и то драстично. И не ми скачайте с тъпия номер за "колосалната сума" от 2 млрд. евро, които идвали от 2 млн. души или по 1000 евро калпак за цяла година.

42

хд

преди 10 години

Днес министър Занаида Златанова внесе предложение в МС за двойно увеличение на всички заплати на съдии в България .Очаква се предложението да бъде прието на закрито заседание до края на седмицата!!!

41

коко

преди 10 години

НОИ се източва точно от тези съсловия групи но никой от наште управляващи не им се занимава с това - те се получават заплатките а другите кучетата ги яли/работили хората и се осигурявали и немогат да получат това което им се полага/Това е България - в дугите страни получаваш това което си заработил като не ти стига плодължаваш да работиш.Какви синдикати,управляващи никой не мисли за българина - те мислят за собствения си джоб,днес са на власт утре може да ги няма.Българино,стига са те тъпкали.

40

коко

преди 10 години

Всеки който е работил и се осигурявал 30-40год има право на пенсия;тези пари са вземани от неговата заплата и внасяни в бюджета,кой ги окраде това е друг въпрос.900 хиляди пенсионери по болест повечето от тях като са плаща ли на доктори и разни комисии,да не говорим колко са и пенсионерите със стаж 15год,които почти нищо не са допринесли за осигурителната системаза тях повече за Коледа Великден зашо?А кога най-после държавните служители ще се осигуряват за сметка на заплатата НОИ се източва ,

39

Сорософоб

преди 10 години

На охранените и неадекватни "синдикалисти" да им кажа че според мен причината не е неизвестността а липсата на права на трудещите се в България - да ,има ги само на хартия а на практика само жестока експлоатация и константно ниски заплати , ако се платят.

38

Анонимен

преди 10 години

Мисля, че трябва да пробваме още една интеграция на ***, *** пенсиите!

37

optimist

преди 10 години

Аз искам и планирам да емигрирам ;)

36

НОИ

преди 10 години

Проблема с пенсиите е решен - пенсии няма да има !

35

Анонимен

преди 10 години

В Библията за пенсии нищо не се споменава, затова пък се казва "Почитай баща си и майка си". Според мен това означава, че мизерията на пенсионерите се дължи на децата им.

34

най големия икономич

преди 10 години

1/МАНГАЛИТЕ2/ПЕНСИОНЕРИТЕ